שלום לכולם

שלום לכולם

הייתי רוצה לקבל מכם משוב מאלה שחוו גירושין של הורים בגיל מבוגר מאוד בגלל רוסיה גויה שלקחה את אבי המשפחה והיפנטה אותו והוא בגיל 75 מתגרש בימים אלה מאשת נעוריו (דודתי). הילדים עברו לצד שלו שם יש כסף ונטשו את האמא. אני לא נאיבית אבל בהלם איך בכל פעםן שרוסיה פוגשת גבר הבית נהרס וזה בדוק כבר מאות נשים פגשתי במצב הזה וגם היה כתוב בעיתון שמאז העלייה בתים נהרסים בכמויות וליתר דיוק כל זוג שלישי נהרס. איך אתם מרגישים לגבי התופעה הקשה הזאת ואיך אתם שרדתם בית שפתאום נהרס בגלל גירושין או צוו ירושה ופתאופ בגלל כסף האחים שלכם או בני הדודים עזבו את אחד מההורים ועברו לצד הכספי כיצד אתם התמודדתם עז זה נפשית. אודה לכם על תגובות מתונות גם ככה המצב טראגי ובלתי נסבל. אישה שסמכה על בעלה וילדיה מתעוררת יום אחד ללא כלום!!!!!!!!!

גלבועא

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

בכל פעםן שרוסיה פוגשת גבר הבית נהרס וזה בדוק כבר מאות נשים פגשתי במצב הזה וגם היה כתוב בעיתון שמאז העלייה בתים נהרסים בכמויות וליתר דיוק כל זוג שלישי נהרס - זה משפט מכליל, יוצר סטיגמות ואין בו שמץ של תשובה לשאלה האמיתית מדוע גבר עוזב את ביתו ומשפחתו בגיל 75. כשתתחלנה, מבחינתי, להגיע תשובות אמיתיות אשמח להשתתף. עד אז אני מאוד מבקש לא לכתוב הודעות בעלות ניחוח גזעני-משהו.

למעלה