שלום לכולם!!!!!!!!!

sansap

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!

ואייייייייי שיט. שנים שלא ביקרתי בפורום. הוא פשוט חמק מעיניי! :/. מה העניינים חברהל'ס?? מה עם נמלה?? כמה סניפים יש כבר??
טוב אם כבר אני אעשה שאלון קצרצר.. שיהיה קצת יותר מעניין :) שם פרטי..... צבע אהוב...... תכנונים לחופש הקרב ובא.... מאכל אהוב..... שם המורה השנואה והאהובה בביהס...... לא יצא מעניין במיוחד ... אבל מיילא
. תענו ! :)

sansap

New member
טוב אנ יאהיה הראשונה חחח ../images/Emo13.gif

שם פרטי.....שני צבע אהוב......כחול תכנונים לחופש הקרב ובא.....בעיקר להינות לפני הגיוס!! מאכל אהוב..... מלפפון חמוץ עם חומוס
שם המורה השנואה והאהובה בביהס......מורה אהובה- האמתי שיש הרבה.. :) אבל אילנה קולית כזאת וחמודה.. אז אני אבחר בה
. ומורה שנואה-שרונה (גרררררררר) ! רק בגלל שהיא הגישה אותי על נמוך. :/ . זהו עכשיו תורכם

אני:)

שלום שלום לך.. הכל אחלה עם נמל"ה... העניינים מתקדמים יפה בחדרה וראשל"צ.. בקרוב סניפים:) טוב שבאת! שם פרטי..... אביהו! צבע אהוב...... אדום! תכנונים לחופש הקרב ובא.... אמממ.. עבודה,טיולים, מסיבות... עד הצבא:) מאכל אהוב..... בורקס.. (כמה שזה לא בריא..) שם המורה השנואה והאהובה בביהס...... אממ.. אוהב הרבה מורים (רונית,רחל וכו'..) ולא ממש שונא:\

מיכלוש35

New member
שלום שלום!

שם פרטי:מיכל צבע אהוב:שחור וורוד תכנונים לחופש הקרב ובא:עבודה,לישון חצי חופש לפחות והמון כיף!!!!!!!!!!!! מאכל אהוב:אין שם המורה השנואה והאהובה בביה"ס:אהובה:מירי שנואה:כל השאר

morkie20

New member
עונה!

שם פרטי: מור צבע אהוב: לבן תכנונים לחופש: לטוס לאמר סקול באנגליה מאכל אהוב: פסטה

lonush15

New member
שלום שלום..

אני אענה על השאלון הקצרצר, מפני שאני כבר לא בארגון הנמלה וחבל:( שם פרטי: אלונה טולצ'ינסקי צבע אהוב:כחול תכנונים לחופש הגדול: בת ים- ים ואבא, לסיים הארי פוטר 5,6,7 ללמוד פה ושם לאנגלית לכימיה ולתנ"ך (שנה הבאה בגרויות.. אמאא) לסיים בגרויות.. לטוס לבקר ביהוד
להיות עם חבר שלי
לישון..

sansap

New member
הופה הופה.. :)

יש לך חבר ולא סיפרת???? מי זה? :p ? ספריי! :)

lonush15

New member
אופסי שכחתי כמה דברים:S

מאכל אהוב: פירה שם מורה שנואה: המורה שלי ללשון וגם המחנכת שלי- לאה..היא מרשעת ו
מורה אהובה:אנדריאה- המורה לאנגלית, ממש חמודה ומשעשעת! נתראה בחופש, אלונוש

שבשבת007

New member
אני =P

שם פרטי -דקלה צבע אהוב- =)האמת שאני דיי אוהבת את כל הצבעים האופן שווה תכנונים לחופש הקרב ובא =( איזה חופש............. אני מתגייסת יום אחרי הבגרות האחרונה מאכל אהוב- שוקולד!! וכל דבר המכיל את המאכל המבורך הזה... אההה וגם אייס קפה הוא מבורך שם המורה השנואה והאהובה בביהס.. אין מורה שנואה וכל המורות סבבה .

אני ^ ^

שם פרטי :מיכאלה צבע אהוב:תכלת ואדום תכנונים לחופש:סטלבת בבית מחשב טלויזיה ואולי איזו עבודה מעכל אהוב:קוראסון,טילון שם מורה שנואה:יונית המורה לספורט שם מורה אהובה:חוה המורה לגיאוגרפיה אחלה סקר ^0^

אני..

שם פרטי..... יערה קפ צבע אהוב......כל גווני הכחול תכנונים לחופש הקרב ובא....להנות!! חח מאכל אהוב..... אממ...לא יודעת... שם המורה השנואה והאהובה בביהס......שנואה- איילה (מורה לפיזיקה) אהובה- רויטל (מורה לאנגלית)

Retama

New member
גם אני...

שם פרטי..... רותם צבע אהוב...... כל יום משהו אחר תכנונים לחופש הקרב ובא.... מחנה קיץ, להקים סניף בחדרה (
), ים, חברים, אילת, לבקר חברים..
מאכל אהוב..... אננס שם המורה השנואה והאהובה בביהס...... יש לנו את המורים הכי מגניבים בעולם, אז אי אפשר לשנוא אף אחד... אבל את ריטה אני הכי פחות אוהבת. הכי אוהבת את רביב וגלית.

Deeny

New member
למה לא?=]

שם פרטי.....דיני צבע אהוב...... משתנה, כרגע ירוק. תכנונים לחופש הקרב ובא.... לעבוד, להתבטט ,נשיאות(אחמ אביהו) ובעיקר לנצל כל רגע. מאכל אהוב..... שוקולד. שם המורה השנואה והאהובה בביהס......אהובה - חמדה ללשון וסמדר לערבית, שנואה - איתן!@#!@#!#@!! ועוד.. לא חסר מורים השנה.

PeleGott

New member
חזרתי לפורום!../images/Emo13.gif

שם:פלג צבע:אדום או כחול תכנונים:כמעט חודש בניו יורק |קפיטליזם| מאכל אהוב:גבינה? מורה שנואה:אין כ"כ, כל המורות די סבבה. מורה אהובה:לאנגלית ולערבית וגם המחנכת.

MoRaN SaShA

New member
מממ יאאלה בא לי איזו שאלון.

שם פרטי.....מורן. צבע אהוב...... כחול. תכנונים לחופש הקרב ובא.... לעשות כיףףףףף.. מאכל אהוב..... כרוב ממולא של סבתא. ואפילו סתם שניצל ופירה או פסטה
שם המורה השנואה והאהובה בביהס......השנואה.. טוב הרבה מורים שנואות עליי בבית הספר. בעיקר חנה המורה לביולוגיה. אבל יש עוד. מורה אהובה.. יותר קל למנות כי אני חושבת שיש 3 מורות בכל תקופת התיכון שבאמת היו נחמדות !.. שהן המורה לספרות-אילנה. המורה להיסטוריה-אושרת והמורה לתנ"ך-מירב. כן כן אז אני שונאת את רוב מורי בית הספר. מי לא

למעלה