שלום לכולם

מסכים איתך בעיקרון

אני יודע שאני הולך על חבל דק ביטוח לאומי הוא מוסד ששום אמת לא יוצאת ממנו. אני בוש במדינה שזה מה שיש לה. אנשים צריכים לעבור השפלות כדי להוכיח את מוגבלותס. אם הצחקתי אותך זה טוב. אם הרגזתי אותך זה רע. אני אתן לך רמז: למה לעובדי הזבל ,שינו את שמם לעובדי תברואה. ובכלל, שלא תעזי לעזוב אותנו ואת הפורום.

מצטערת ../images/Emo70.gifמסרבת לראות את עצמי כנכה ../images/Emo88.gif

כפי שרשמתי בעבר המחלה חיה ונושמת בתוכי! אך אני חיה בשלום איתה. כול הסביבה: חברים ועבודה יודעים שאני חולה במחלה . עכשיו אני לא מתביישת אך גם לא הולכת עם שלט על הגב חולת אפילפסיה! את ההישגים שלי השגתי בזכות מי שאני אך ורק מי שאני
עכשיו ברצוני להבהיר את גישתי כלפי ביטוח לאומי " סכומים מגוחכים": הטענה היתה מופנת כלפי המוסד לביטוח לאומי לא כלפיך עכשיו אם כול הכנות אסטלינה המטרה של הפורום להביא את מיטב האנפורמוציה בנושא התרופות טיפולים שקיימים היום בשוק הן בנושא ביטוח לאומי. וכמו כן, בנושא החיים היום יומים שאנשים מנהלים עם המחלה. שבת שלום

gal126

New member
היי

לא סיפרת אילו כדורים אימך נוטלת, והאם היא עשתה בדיקה E.E.G וידאו? כמו כן חשוב מאוד מי הרופא המטפל והאם היא הופנתה לייעוץ אצל מומחה למחלת האפילפסיה הוא נקרא אפידולוג והם בודדים בארץ. תמר

reblev

New member
מה זה אפידולוג?

מה זה אפידולוג, אפילו אמא שלי לא שמעה על זה, רק עכשיו הפנו אותה לנורוכירורג או משהו כזה. ואיך משיגים תור לאפידולוג? היא נוטלת כדורים שנקראים למיקטל והעלו לה את המינון כמה פעמים ועכשיו היא לוקחת 400 גר ביום( אני מקווה שרשמתי את השם של התרופה נכון) ואני מצדיקה את האנשים שאומרים לא לתת לאמי לשמור על התינוק, פעם אחת היה לה התקף באמצע בישול, והיא רק זוכרת שכשהתעוררה, מצאה את הסיר על גז דלוק כשהוא כמעט עולה באש, מי יודע מה יקרה אם יהיה התקף כשתינוק בן 9 חודשים שזקוק להשגחה מתמדת ?

חייםלוי

Member
מנהל
הכוונה לאפילפטולוג - נוירולוג המתמחה

האפילפסיה. יש רשימה של אפילפטולוגים בצד שמאל של המסך במאמר טלפונים חשובים. נוירוכירוגים אינם דווקא מומחים לאפילפסיה אם את מרגישה שאי אפשר לתת לאמא שלך לשמור על התינוק אז אל תתני לה. זה עניין של תחושה שלך והכרה שלך את אמא שלך.

reblev

New member
הנורולוג המטפל הפנה אותה לנורוכירורג

מה זה אומר? ששוקלים לעשות לה ניתוח ?

זה אומר...

שהנוירולוג רוצה לשלול בעיה נוירוכירורגית. לא מנתחים כל-כך מהר,בודקים.

למעלה