שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני לא בטוחה אם זה המקום הנכון לשאול,מקסימום אל תענו לי,אז ככה: אני וידיד שלי התערבנו על משהו: למה אומרים סרטים כחולים,ראש כחול וכו´,מישהו יודע? אני מניחה שאני צודקת,אבל אני רוצה לשכנע את ידיד שלי שהוא טועה.... אז מישהו,אם הוא יודע,בבקשה שיכתוב כאן........ תודה.

חולות

New member
יש טענה הטוענת..

שמקור המונח "כחול" על דברים שכאלה, בא מן הצבא האדום (אל תתפסי אותי במילה..) היו מצנזרים את מילות האהבה, שכתבו הקרובים/האהובות לחיילים, בדיו כחולה- ומכאן נבע הביטוי. במשך השנים, השתכללנו, וכו´ וכו´ וכו´. לעומת זאת, יש הטוענים כי זוהי שטות, וכי אין לסיפור ולו עניין משותף קל עם המציאות. חכמים ממני יגידו.

mr-j

New member
או מאיכות הפילמים...

יש גם מי שאומר שתחילת דרכה של תעשיית הסרטים הפורנוגרפיים האיכות הירודה של החומרים בהם השתמשו להפקת הסרט (תרתי משמע) והתאורה המחורבנת גרמו לסרט להראות בגוון כחלחל ומכאן בא הכינוי סרט כחול או שכן או שלא יום טוב J

תודה תודה תודה!!!!!!!!!!!!!

גם אני חושבת שזה קשור לצבא האדום,אבל הידיד שלי,חושב שזה קשור לחרדון. כן,כן,לחרדון.הוא אומר שאומרים "ראש כחול",בגלל שראשו של החרדון נעשה כחול לאחר שהוא מזדווג. מישהו שמע על זה?

חחחח... נשמע משעשע, אולי זה נכון.

אני רק יודעת ש"תנוחת האריה" ביוגה (התנוחה הכי משעשעת שראיתם בחיים שלכם) היא שבגלל שברגע השיא של ההזדווגות של האריות האריה פוער את פיו, מותח את הידיים שלו ונראה מצחיק בדיוק כמו היוגים שעושים את זה

וואלה?

ראיתי את המורה שלי ליוגה עושה את זה (ובאמת, זאת התנוחה הכי מצחיקה בארץ) אבל לא ידעתי שזה קשור לאורגזמה כזאת או אחרת (אני מקווה שזה לא נראה ככה אצל אנשים
).

זה מצחיק רק...

כשעושים את זה בפעם הראשונה או כשמראים את זה למישהו אחר... (או כשמסתכלים על מישהו עושה את זה:)) והמורה שלי ליוגה אמרה לי את זה... חחחחח, אם ככה זה אצל אנשים אני חושבת שאני אעבור למנזר

Reznik

New member
חברה בנוגע לחרדון

אחרי כמה שנים טובות בחבה להגנת הטבע אני יכול לומר כך ישנו באמת חרדון שנקרא "ראש כחול" זה נכון אבל הראש שלו נהפך לכחול במהלך החיזור שלו וזה הניסיון שלו להרשים את הבת זוגתו לעתיד כמו טווס אז זהו אלה היו שישים שניות על חרגון כחול הראש!!!

וואו...תודה חמוד!!!!!!מידע מעניין..

אז רגע,בגלל זה אומרים "ראש כחול"?חחחח....נחמד...... כנראה יש לזה כמה פירושים,כי אי אפשר לדעת מאיפה זה הגיע....... אני אישית אף פעם לא שמעתי על זה.........

למעלה