שלום לכולם

• פותח הנושא ghony
  • פורסם בתאריך

ghony

New member
שלום לכולם

חדש-ישן אני הייתי פה לפני בערך 3-4 שנים אם מישו זוכר :S אתניקס להקה שאני שומע מאז שאני קטן.. אני עוד זוכר תקלטות - הירוקה והורודה של מסאלה ואדם ונחש.. יש לי גם שאלה אם אפשר - אני מחפש נואשות את הרמיקס של מקדש האהבה,בין השירים החזקים לדעתי (ויש הרבה P:) ואני לא מצליח למצוא בשום מקום,גם את הסינגל שיצא,אז אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אני אעריך את זה מאוד (צרו קשר בפרטי אם צריך לשלוח את זה בתוכנת מסרים כלשהי..) כמו כן אם אפשר לדעת לאיזה שירים יש גם קליפים... ואם זאת לא בקשה מוגזמת מדי לינקים לראות/להוריד,חיפשתי ביוטיוב לא מזמן ורוב הקליפים שהיו היו לא רשמיים אז אם אפשר אני אשמח

נטלייי

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לפי מה שאני יודעת הסינגל יצא למכירה מצומצמת, גם אני לא הספקתי לקנות אותו. לגבי קליפים, בוא נראה מה אני זוכרת - מקדש אהבה אמריקה כוכב סרטים לא לבד כמו האלים (נדמה לי) ג'סיקה תביא קצת דינרוס ב.מ.וו שחורה האינטרנט שלי לינדה חלקם כן אפשר למצוא ביוטיוב, כמו - לינדה, אמריקה, ב.מ.וו שחורה.

shifo

New member
המקדש

נמצא בסינגל ``גולה גולה`` שניתן עוד למצוא. הייתי מציע לשלוח לך את זה, פשוט אני בדרך כלל גולש מהפלאפון.. אז בהזדמנות, כשאהיה לייד המחשב. ו.. ברוך הבא!

ITAIX

New member
לי יש את הסינגל "גולה גולה" עם מקדש האהבה ו

ואני מוכן למכור אותו ב500 ש"ח!!!!!!

KeLeMeNcY

New member
נראה לי שזה רומז שהוא לא מתכוון

למכור.... גם לי יש את הסינגל

למעלה