שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני חדשה,מהיום.... ואני בעד טרנספר! לקחת את כל הערבים ושילכו קיבינמט! אני אוהבת את חילי צה"ל ודוגלת:בא"י השלמה לעמ"י המאוחד! יום טוב לכולם... ה´ אחד ושמו אחד!

ראלי או לא ראילי

זה הפתרון היחיד! לקחת אותם ולשים אותם בבור עם עקרבים ונחשים! היום ראיתי תוכנית על ילד בשם אמיר שאביו ערבי ואמו יהודיה וכשיש פיגוע קשה הם נוסעים לאכול בחוץ לחגוג כולל האמא!!!!!!!! ימך שמם וזכרם של כל הערבים!

תייצגי את עצמך.......

אני מגדיר מגדיר עצמי כימני, אמנם מתון , אבל ימני. ואני נגד הדברים שלך.הם מייצגים השקפה שלא צריכה להיות מקובלת על אף אחד. ומה תעשי בדיוק? עם קרוב למילארד מוסלמים. בטוחה שתמצאי לכל מוסלמי נחש? או עקרב? מלחמה בערבים ובפלשתינים-לא!!! מלחמה בטרור-כן!!! יחי הגאווה הלאומית
עוד מעט עושים חיים.
חג שמח לכולם

אני לא דתי.....

אבל מכבד מאוד את הדת... ואני נגד רצונך במדינת הלכה קנאית כמו שהבעת באחת מהודעותייך. אני בעד הפרדת דת ומדינה. מדינת הלכה ישראלית תדמה למה שקורה באירן שם מלקים מאה מלקות על מי שסורח. ואני לא חושב שאנחנו צריכים לחזור למערכת משפט של לפני 3000 שנה..... כל הכבוד לדת, אבל עם גבול מסויים!!!

stavg

New member
אני לא מבינה! זה לאולפניסטית

הם לא בני אדם...? תגידי לי, למה את חשובת שהם נחותים יותר ממך..? ואיך את מסוגלת לעשות כזאת הכללה "כל הערבים..." קודם כל מאוד חשוב לי לציין( שוב..) שהמלחהמש מתנהלת כרגע היא לא נגד כל הערבים בעולם.....כי אז חמודה כבר מזמן לא היינו קיימים, היא נגד הפלשתינאים..ואני חשובתש כדאי שתדייקי בכינוי הזה. ולא "הערבים כולם..." זה מיותר. ו-2, אז המשפחה הזאת מטורפת אוקיי? מה לעשות, יש גם כאלה...לאט לאט יותר וויתר אנשים נהיים מטורפים במציאות הזאת שקשה להתמודד איתה- זאת עובדה. זה לא אומר שכל הערבים בעולם צריכים למות. לא, זה לא! את יודע מה? תתפלאי.....יש פלשתינאים שרוצי םשלום. לא כולם שונאי ישראל.. יש לי הוכחות לכך...חוצזמה שזה פשוט יהיה טיפשי להגיד "להרוג את כולם כי הם ערבים!" מממ שואה....להרוג את כולם כי הם יהודים... רינג א בל?? אני מקווה....

guypele

New member
תגובה:

1. לאיפה את מציעה ל"שלוח" את האוכ´ הערבית? 2. האם את רוצה מדינת הלכה? 3. האם את מודעת שקיומה של ישראל תלוי ברצון "הגויים" (בעיקר אר"הב)? 4. מדוע את שונאת ערבים/לא מכירה בהם כבני אנוש בצלם ה´/חושבת שאת אולי עדיפה עליהם כיהודיה? נ.ב. כל שאלותי הם על-פי מה שאני חושב שהיא עמדתך, אם טעיתי תקני אותי.

לא אכפת לי...

העיקר שילכו מפה..... אני דוגלת בערכי התורה....לכן כן אני יותר מהם,מהגויים,אני לא בעד מוות לערבים לכולם כי יש משפט "חביב אדם שנברא בצלם" הקב"ה ברא את הערבים ברית הקב"ה שקמה והורגת בריות אחרות...קמים להורגה! לכן אני בעד לחסל את כל המחבלים הכונפים ימ"ו ובטח שאני רוצה מדינת הלכה,העולם יהיה טוב יותר,זה בטוח,על בליינד. היהודים יותר טובים מכל עם אחר גוי,היהודים הם עם הסגולה!!!!!!! אומנם חלקם לא עושים רצונו של הבורא אך עדים אלוקינו אוהב אותםםםםםםםםםםם!

Vendetta

New member
יופי שלא איכפת לך

אבל זה לא תורם לחיזוק הטיעונים שלך, בעניין הריאליות של פיתרון הטרנספר. גם אני יכול להגיד: "לטבוח בערבים עד אחרון אחרוניהם" ולאחר מכן כשישאלו אותי: "אבל איך תעשה זאת? וכיצד תתמודד עם התופעות לוואי?" אענה: "לא איכפת לי" אך זה רק יוכיח שאני חסר ידע וטיעונים, שאינו מודע לדבריו, וזורק פרזות סתמיות באוויר. לכן אעשה לך טובה ואענה במקומך לגיא: יש כמה אפשרויות למיקום מחדש של הפלשתינים, למעשה - יש שלוש: 1. סיני 2. בקעת הירדן\הגדה המזרחית 3. אי שם בסוריה\לבנון בכל אחת מן האפשרויות הללו, יש צורך ליצור איזורי חיץ גיאוגרפיים, כך שבנוסף למרחק הרב מישובי ישראל - יהיה עוד מחסום המפריד בינינו ועוזר להשררת השקט. בכל הנוגע ל"קיומה של ישראל התלוי בגויים": זו הגזמה פרועה וחסרת כל ביסוס, אחד מהמיתוסים הנפוצים שנהוג לדכא איתו רעיונות מהפכניים ויעילים. עכ"פ, אם החלטת להסתמך על מיתוס זה, אבקשך שתביא אסמכתאות לכך שאנחנו מופעלים ע"י הגויים וחסרי קיום אלמלא ארה"ב.

אני לא מאמין שזה אפשרי

כמה שתרצו בזה מי אמר לך שמישהו מהם יסכים לעזוב את א"י? תענה לי "בכוח".אוקיי:מה תגיד למצרים בסיני,לירדנים בבקעה,או ללבנונים והסורים?מה אתה מאמין שהם רוצים אותם? מה תגיד להם,"סליחה אולי אתם רוצים לקבל עליכם כמה מאות אלפים של אנשים "נחמדים ולא מציקים"? תענה לי ש"הם גם ערבים הם בטח יסכימו לקבל אותם",אני יענה לך מפורשות:לא.הם לא יסכימו,כי עוד כמות כזו של אנשים זה עוד נטל ואחריות ובקיצור מעמסה מכל הבחינות. לסיכום:אני לא מאמין בדרך של הטרנספר,שזה אגב,הפיתרון היחיד ששומעים מהימין יומם ולילה.(חוץ מכמה שדוגלים ב"מוות לערבים",רעיון שהוא גם מאוד יצירתי.).תתחילו לבוא עם פיתרונות ריאלים.

Vendetta

New member
צדקת בראשונה

כשאמרת בעצמך "בכוח" - אך איכזבתי אותי בשנייה, כאשר לא חשבת שבכוח גם נכפה על מדינות ערב לקבל את הפלשתינים.

guypele

New member
תגובה:

1. אותן מדינות לא יקבלו אותן. 2. כפיה תפיל את משטרי מדינות ערב הנוכחיים , תופסי השלטון יתנגדו לאימפריאליזם האמריקאי (במקום המש"תפים כיום), ובין גילוייו - ישראל. 3. לגבי עד כמה אנחנו תלויים בתמיכה האמריקאית - הנשק שלנו הוא אמריקאי ברובו. האמריקאים נכון לעתה מטילים את כל כובד משקלם למנוע החלטות בינלאומיות חריפות נגדנו, שמשמעם קריסה כלכלית. החברה הישראלית היא לדעתי בבסיסה כמו שאר החברות המערביות חברה חולה, שלא יכולה לעמוד בעימות מזוין מתמשך/מיתון עמוק רב-שנים. האם אתה באמת סבור שטרנספר בכח תוך כדי שימוש בעוד כח על מדינות ערב לא יוביל לחרם בינלאומי מקיף - אין השקעות, אין שיתוף פעולה אקדמי, אין הפריה תרבותית, אין מסחר וכו´ וכו´. האם במצב כזה ותוך כדי לחימה, המדינה יכולה להשרד יותר ממספר חודשים? 4. משום כך, מאחר והצעת הטרנספר תוביל לחורבן בית שלישי היא לטעמי אנטי-ציונית.

Vendetta

New member
תגובתי

1. הכפייה שעליה אני מדבר, לא תתבצע ביוזמתנו - אלא ביוזמת אויבינו. די לנו בחירחור ריב, בעמדה איתנה וסירוב לקבל החלטות ועמדות ערביות, או בהגבה בחוזקה על כל אירוע ולו הקטן ביותר שכנגדנו - כדי לכפות על מדינות ערב לפתוח במלחמה נגדנו. או לפחות ליצור סיטואציה נוסח 67´. 2. מאוד לא מדוייק. החיל היחידי בצה"ל שתלוי בתוצרת אמריקה הוא לא אחר מאשר חיל האוויר שלנו, בכל שאר החילות ישנם תחליפים העולים לעיתים קרובות בערכם מתוצרות חוץ. אך גם כשמדובר במטוסי קרב - ההיסטוריה מוכיחה כי אנו מסוגלים להתעלות על עצמנו. כאשר חיל האוויר שלנו היה תלוי במטוסים צרפתיים, כגון המיראז´, וצרפת סגרה את ברז הסיוע וניתקה כל קשר איתנו - עשינו דבר פשוט: יצרנו מטוס משלנו - "הכפיר", שהיווה מעין חיקוי למיראז´ - וביצועיו עלו בהרבה ממקורו. ב-86´ תכננו את המטוס שיועד להיות הטוב ביותר בזמנו - "הלביא". "הלביא" עלה בביצועיו (אומנם מעט, אך עדיין) מביצועי ה-F-16, מקבילו האמריקאי. הכל כבר הושלם, וכבר יצרנו ארבעה אבי-טיפוס שהוכיחו את עצמם - אך הוא לא עלה על פס הייצור באשמת כמה שרים שמאלניים שהחליטו שכיסם של עצמם חשוב מביטחון מדינת ישראל. אם בימים עברו יצרנו שני מטוסים שהיו המובילים בעולם, והתגברנו על ניתוק יחסים עם המדינה שלכאורה היינו תלויים בה צבאית - אני לא רואה שום סיבה שנתמוטט כליל פתאום.

Vendetta

New member
כלכלית, אנחנו צריכים רק מסחר

כמו שכל מדינה צריכה. כמובן שאם כל העולם פה אחד יטיל עלינו אמברגו - הדבר לא יטיב עימנו. אבל אין איזושהי תרומה כספית שאנו תלויים בה עד עצם קיומנו.

guypele

New member
אתה ממעיט...

בחשיבות המסחר למדינה קטנה וחסרת משאבים טבעיים כישראל (שיתרונה היחסי בייצוא מוצרים מסוימים המתבססים בעיקר על טכנו´ מתקדמת). חרם כלכלי בשיתוף עם חרם אקדמי - אין השקעות, אין מחקר => אין גם אפשרות לפתח בעצמנו נשק (דרוש כסף וידע, תוך כדי שיתוף פעולה אקדמי) ומוצרי צריכה מתקדמים.

Vendetta

New member
אין לנו כאן וויכוח...

טענתי בעצמי שמסחר הוא דבר שאנחנו זקוקים לו, כמו כל מדינה. אבל מסחר הוא לא תרומה כספית, ויש הרבה מדינות לסחור איתן. כך שאם כמה מדינות יחרימו את ישראל - לא נתמוטט כליל. אבל אם כל העולם פה אחד יחרימנו - כנראה שכן.

למען הדיוק...

כל חילות צה"ל, ללא יוצא מן הכלל תלויים באופן מאסיבי באספקת נשק מארה"ב: 1. מטוסים - אין צורך לפרט 2. טנקים - אומנם יש לנו טנקים משלנו, אבל הפגזים הם made in US 3. נ"מ וארטילריה - הכלים והתחמושת made in US 4. נ"ט- הכלים והתחמושת made in US 5. רובים+תחמושת - made in US 6. דבורים - made in US 7. סטילים - made in US 8. משחתות וכו´ - made in US 9. צוללות - לא מהארץ (כולל תחמושת) 10. ציוד מודיעין - made in US 11. ציוד אלקטרוני - בחלקו made in US טוב, נו, הבנו... ועכשיו, למה לעזזל החלפנו את כל הציוד בצה"ל כשעברנו לאספקת נשק אמריקנית? כי לא היתה לנו תחמושת! וסתם לידע כללי, ב73´ נגמרה לנו התחמושת באמצע המלחמה והיה מאוד קשה לחדש את האספקה. ולדיוק בנושא שנוגע אלי: יצירת הכפיר לא הייתה דבר "פשוט" כהגדרתך, אך היה לנו מזל שלא סגרו לנו את הברז כמו עם הלביא. "כדי לבנות את הכפיר הקמנו מפעלים במיוחד לשם כך, מפעלים שלולא הכפיר לא היה כלל צורך בקיומם" (בטאון חיל האויר ינואר 85´) אפרופו לביא, הרשה לי לגחך... "באשמת שרים שמאלניים" ?!?!?! נו באמת, ארה"ב מימנה מעל חצי מעלויות הלביא, כשלישראל לא הייתה אפילו תוכנית מגירה למקרה שיופסק המימון (תבדוק!) הלביא הופסק עקב הפסקת המימון מארה"ב. נקודה. אונ לא אימפריה צבאית. אנחנו לא איפריה בכלל. אנו תלויים בגורמי חוץ! אור רבני יו"ר נוער העבודה ר"ג

למעלה