שלום לכולם

שלום לכולם

אממ...אז ככה.תמיד אומרים לי שאני יכול לדובב סדרות וסרטים מצויירים כי אני יודע לעשות ממש המון קולות.גם של דמויות מצויירות אפילו כמו דרדסים וכאלה.השאלה שלי איך מגיעים להיות מדובבים בסרטים וסדרות.אולי זאת נישמעת שאלה טיפשית אבל באמת זה הולך לפי אודישנים?למי פונים ביכלל?תודה

Tu Lus

New member
כל התשובות בטאלינטס

או איך שלא כותבים את זה פה בפורום. הכינוי שלך מזה מוכר חחח נחמד. ספרי על עצמך

חח...אני בן

אממ...באמת אני יודע לעשות קולת ממש מצחיקים,ועוד כל מיני.תמיד אומרים לי תעשה תקול הזה והזה לדוגמא דונלד דק שזה הכי פשוט אני יודע אפילו לעשות קולות של פוקימונים ועוד שטויות כאלה.וכמון גם לא חיקיויים של דמויות אחרות אלה גם שאני סתם המצאתי.בעע זה נישמע כאילו אני מחמיא לעצמי ומדבר על עצמי כאילו לא יודע מה,אז זאת לא הכוונה חח...שבת שלום.

אממ...ניראה לי הכי מבוגר פה

אני בן 19ומשהוא בעע בטח הכי מבוגר פה. אבל אם הייתי יודע איך הולך כל הקטע של דיבוב סרטים וסדרות איך בכלל מגיעים לזה ואם ביכלל אני מתאים הייתי מנסה מיזמן.

mikeys barking

New member
אלוהה

קודם כל, ברוך הבא לפורום P: יש פה עוד כמה בגיל שלך וגם יותר ממך. בשאלות נפוצות תמצא בדיוק את התשובות לשאלות שאתה צריך, אם בכל זאת יש לך בעיה/שאלה/משהו, אתה מוזמן לשאול אותנו-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQCat.asp?id=1662&CatID=3529

אממ...

קראתי חלק והבנתי שצריך לעבור קורס מסויים בשביל זה. איך מגיעים לקורסים האלה ומאלו גילאים הם מתאימים.תודה

אממ...כן אני בצבא

לא התכוונתי אכשיו. בכללי רציתי לדעת איך כל זה הולך.ותודה לכולם/tapuzforum/images/emo6.gif

מאיוש33

New member
"אין אין אין כמו במבה- של אוסם!"

לא הייתה לי כותרת מקורית יותר
אז מה קורה? אני מאיה
בת 13 מראשון לציון... אממ...אם אתה רוצה לדעת פרטים על דיבוב, איך מתקבלים וכל השאר אתה יכול לחפש בטאגליינס
["אני שחקן נפלא נפלא, רק תן לי צאנס ואני יוכיח לך את זה" רואה את הפיג'מות- פרק אחד המצחיקים
]

גדול. נכון?

אבל יותר צחקתי כשרוני שיחקה את הקטע שלה בתיאטרליות.!! חהה חהה!!

מאיוש33

New member
נמנמ..לא ראיתי עונה רביעית ;-P

שעה תקועה מידי, למי יש כוח לראות עוד עונה [?!], ש=ו=נ=א=ת א=ת נ=ת=ן !=!=! ולמה החליפו את אלונה בימית?? * מה אני עושה פה? אני חייבת לעוף לבצפר, אההה!*

MorraniChan

New member
XDD

נכון, גם אני מעדיפה את אלונה אבל.. זה כל כך מצחיק!! וחוץ מזה, יובל סגל [שהוא מדובב!! DDDD:] משחק שם כל העונה [את הבן דוד הבכיין של אילן] ורק בגללו המשכתי לראות XD *הרגת אותי עכשיו.. "מה אני עושה פה? אני חייבת לעוף לבצפר!!!" XDDDD [יש לי התקפי צחוק מאתמול בצהריים] http://www.youtube.com/watch?v=7JA37S9wnHE <-מזה חטפתי התקף צחוק. למי שמכיר קינג דום הרטס וגם אולי למי שלא :p

הפיגמות תוכנית מצחיקה

הפרק הכי יפה בעיניי זה הפרק המוצייר שהם ניכנסים לתוך מישחק מחשב חח...

למעלה