שלום לכולם

tamer1985

New member
שלום לכולם

הי, אני חדשה פה..... ומאמינה שהחברים כאן מנוסים ובעלי ידע בכל הקשור לאומנויות לחימה............. אז ככה... ב26/6/07 יש תחרות באומנויות לחימה לידיד טוב שלי... אנחנו, כל החברים, רוצים לבוא ולהשתתף בתחרות כדי לראות אותו... הבחור אינו מסכים... לתת פרטים.... ואנו ממש מתים להפתיע.... אך איני יודעת שום דבר מלבד זה שידידנו : לומד כבר מס' שנים בבי"ס למאמנים בוינגייט, ושבתאריך ה26/6/07 יש לו תחרות ארצית.... אין לי מושג מה בדיוק הוא לומד..... וכל הפרטים... התקשרתי לכל מקום בוינגייט והוא לא רשום שם.... איך אני משיגה פרטים או מידע לגבי התחרות??? בבקשה עזרו לי. תודה רבה.

ברוכה הבאה

שורה תחתונה - הוא כנראה לא רוצה שתגיעו לתחרות - כי הוא לא נותן לכם פרטים, אז תכבדו את זה. בלי קשר, מכל קבוצת החברים (שמין הסתם צריכים להיות קרובים אליו, אם אתם רוצים להיות נוכחים בתחרות) לאף אחד אין מידע במה הוא מתאמן? קצת מוזר בעיני.... אין דרך לדעת (ובבקשה אל תפרסמי כאן את שמו הפרטי), מה שנותר זה לכבד את הבקשה שלו. סופשבוע טוב.

William Kidd

New member
אני מסכים עם בייבי

יש אנשים שאומנות לחימה בשבילם זה משהו מאוד אינטימי ואישי. הנוכחות שלכם שם לא תפתיע אותו לטובה אלא תפגע ביכולת שלו ואני בטוח שכחברים שלו אתם לא תרצו שזה יקרה. לדעתי, אם אתם באמת רוצים לגרום לבחור להרגיש טוב, כל החברים יכולים לבקש שיספר להם בדיוק במה הוא מתאמן, איך/כמה/למה, אני בטוח שזה יהיה לו נעים מאוד. מן הסתם כל אחד אוהב לדבר קצת על עצמו :)). אז תתחילו מזה, ברגע שהוא ירגיש נח איתכם בנושא אומנות הלחימה שהוא מתאמן בה הוא יזמין אתכם, כי הוא יראה התלהבות גדולה והתעניינות מצדכם. עד אז אני מציע לא להציק לו עם זה ולכבד את רצונו.

tamer1985

New member
אך בכל אופן

ידוע למישהו כאן על תחרות בפריסה ארצית בתאריך ה26/6/07??? תודה רבה מראש

למעלה