שלום לכולם

מילועוף

New member
שלום לכולם

שלום לכולם.זאת פעם ראשונה שלי בפורום.אני מסניף ירוחם ונכנס בקרוב להדריך. רציתי לדעת אם יש לכם איזשהם טיפים לקראת הכניסה להדרכה.והאם אתם לא חושבים שכיתה ט'-י' זה זמן מוקדם מידי להדרכה. הרי בגיל האדם נבנה גם כן....לא?

ליחנוש 1

New member
שלום גם לךך..

ברוךך הבא..!!
ואני לא חושבת שזה גיל מוקדם,זה הגיל שהכי שווה להתחיל..

ברוך הבא ../images/Emo70.gif

קודם כל, אני נוית מנהריה.
דבר שני: ההדרכה בונה את האדם, אם זה נעשה במקביל לגיל הזה-זה בכלל טוב. היא גורמת לך לדעת להתגבר על מצבים שונים, היא נותנת לך חוסן נפשי, היא מעשירה אותך. זה טוב, טוב, טוב. ממליצה בחום.

isilme

New member
../images/Emo205.gif

הממ.. האדם נבנה תמיד... לכן אין גיל אידיאלי להדרכה... אההה.. ואיך קוראים לך? אני מכירה הרבה אנשים מסניף ירוחם...:)

sivanscom

New member
??

אתה בשבות ואתה נכנס בקרוב להדרכה?! מסכימה עם כל מי שכתבה מעליי..

isilme

New member
../images/Emo205.gif

גם אני שבותניקית... משפחת אבוקרט המורחבת (במקרה הם בני דודים שלי...אם תהית מי אני, זאת הבתדודה שהם סוחביעם לפעולות ער"ש...) ואת נועה חמו ואיילת שרמן ועדי שטרסלר ועוד אנשים שאני יודעת מי הם... אבל זה לא איו היכרות מעמיקה...

מילועוף

New member
וואלה?!

תמיד תהיתי לעצמי מי את...נחמד לדעת...אני אגש להגיד לך שלום בפעם הבאה,תבואי בערב...יוסף.

מה קורה?

בס"ד קודם כל מברוק על ההדרכה, בשעה טובה... טיפים, תהיה אתה! תשאף להיות מצויין ותקבל ביקורת בונה זה מה שיהפוך אותך ממדריך טוב למדריך מעולה. כיתה ט'-י' זה אכן גיל צעיר מצד אחד, אך מצד שני ישנה גישה ביהדות שבאה ואומרת למדת א' תלמד אחרים א', למדת ב' תלמד אחרים ב'. אני מתכוון לזה שאם יש לך מה להעביר (בד"כ אם אתה בגיל ט'-י' אז אתה תהיה מדריך של ניצנים-מעלות) אז תעביר אותו ותשתדל כמובן כל הזמן ללמוד ולהתפתח וזה יהפוך אותך למדריך חד ומושחז! בכל מקרה אם תרצה עצות או הכוונות ספציפיות נשמח לעזור לך כאן תמיד! שיהיה בהצלחה בכל מקרה, תאמין בעצמך ותראה שיילך טוב!

למעלה