שלום לכולם רציתי להראות לכם כמה דוליז שהכנתי...
פ פנינה ושלושת הדובים New member 28/4/02 #6 ואחרונה חביבה עבדתי עליה כמה שעות ועכשיו סיימתי.... אשמח לתגובות. מי שצריכה עזרה לבנות אתר לדוליז שתשרשר לפה לילה טוב
ואחרונה חביבה עבדתי עליה כמה שעות ועכשיו סיימתי.... אשמח לתגובות. מי שצריכה עזרה לבנות אתר לדוליז שתשרשר לפה לילה טוב
C Confessional Raped New member 28/4/02 #7 וואי... יפה מאוד!!! כולם ממש ממש ממש יפות... הנה אחת לא משהו שעשיתי אתמול..--> איך היא?
M Mooa-Numi New member 28/4/02 #8 תגידי, ליאור, סתם שאלה... לא שואלה-פשוט אמממ... הערה! אני נורא אוהבת איך שאת הופכת את הגוונים (במקרה הזה-שיער) מוורוד לצהוב. זה מזכיר לי פיקאצ´ו
תגידי, ליאור, סתם שאלה... לא שואלה-פשוט אמממ... הערה! אני נורא אוהבת איך שאת הופכת את הגוונים (במקרה הזה-שיער) מוורוד לצהוב. זה מזכיר לי פיקאצ´ו
פ פנינה ושלושת הדובים New member 28/4/02 #9 למה אתן לא מגיבות? עבדתי עליהן קשה...במיוחד על האחרונה פליזזזזזזזזזז תגיבו ענתי (הניק של אחותי, איך אני משנה?)
למה אתן לא מגיבות? עבדתי עליהן קשה...במיוחד על האחרונה פליזזזזזזזזזז תגיבו ענתי (הניק של אחותי, איך אני משנה?)
פ פנינה ושלושת הדובים New member 28/4/02 #10 למה אתן לא מגיבות עבדתי עליהן קשה...במיוחד על האחרונה פליזזזזזזזזזז תגיבו ענתי (הניק של אחותי, איך אני משנה?)
למה אתן לא מגיבות עבדתי עליהן קשה...במיוחד על האחרונה פליזזזזזזזזזז תגיבו ענתי (הניק של אחותי, איך אני משנה?)