שלום לכולם

../images/Emo24.gifזכרונות

אנו כאנשים מבוגרים מתרפקים על הזכרונות , אוחזים בהם ,ותהליך התגברות שלנו ארוך . בעוד ילד הגדל בסביבה בריאה ,מצליח לחיות את חייו, מבלי להתרפק על העבר ,פניו לעתיד , תשמחי על כך שהצלחת לגדל ילד בריא בנפשו , שלא חושש לומר את האמת גם אם יודע שזה לא מה שמצפים שיואמר, תשמחי על כך שבנך יצר לא חיים עם מבט לעתיד , ם יכולת לכבד את זכר אביו אבל לא לחיות את זכרו יום יום .. כל הכבוד לך דורית , כשבנך ירצה ויתפנה לכך , הוא ימצא את הסיפורים והזכרונות מאביו .. מחבקת אוטתך דורית , ומזמינה אותך לכתוב ולספר בפורום ...
טלי.

mlaor2

New member
שלום לכולם

בימים אלה אני עסוקה, הן פיזית והן נפשית, אנחנו עומדים להוציא ספר זכרון לקראת יום השנה לפטירת בעלי. כבר בזמן "השבעה" ביקשנו מהאורחים לכתוב עליו מה שבא להם, וגם הילדים והנכדים כתבו, ויש לנו כבר התחלה יפה של הספר. אני עובדת כבר כמה ימים על כתיבת קורות חייו והמטרה היא לשלב בין מה שאני כותבת לבין מה שכולם כתבו, בלווי התמונות המתאימות. אני רוצה להגיד לכם שזה כזה כיף לכתוב אודותיו במיוחד ועל מישפחתינו בכלל. לא חשבתי שאהנה כל כך מהמשימה הזאת, כאילו דמותו חיה ועומדת לפני עם כל השגעונות והצחוקים שליוו את חיינו. אמשיך לעדכן אתכם בנושא, אני חייבת לחזור לעבודה!

בהצלחה

חשוב מאד התיעוד עבור הדורות הבאים הקטנטנים בעיקר הם בטוח יברכו את הסבתא שהכינה להם ספר כזה על סבא ז"ל זה עוזר להם להבין מיע שקדם להם וצריך את זה כדי להבין את השורשים

../images/Emo207.gifכל הכבוד מלאור

מגיע לך צל"ש אשה יקרה ,את מגלה כוחות מדהמים .. וכתבת הזכרונות רעיון מדהים תצלחי, שמחה לשמוע ששמלא את זמנך ואת נהנת מכך . בהצלחה אישה מדהימה!!

ג ל י 35

New member
מכובד מאוד

לדעתי הרעיון יפה מאוד למרות הקושי שבדבר אך אנו מרגישים צורך להשאיר אותם בליבנו ובנשמתנו. לפי דעתי זה מראה על כבוד ואהבה. לגבי הילדים - כשבעלי נפטר הבן הגדול היה בערך בן 7 והקטן בן חצי שנה כך שהוא באמת לא מסוגל אפילו לזכור. לגבי הגדול עוד לפני שבעלי נפטר הוא אמר לי שהוא מצטער על כך שאור לא יזכור אותו, אני כמובן צחקתי (לא התייחסתי ברצינות לדבריו, כי מי חשב בכלל). אבל זה נכון הוא משלים המון זיכרונות מהדמיון שלו וזה בסדר נמבחינתי כי אין בכך פסול. אין פניו הוא זוכר מתוך תמונות וגם זה בסדר. לדעתי לא סתם אנחנו חזקים - הילדים באופן ההתמודדות שלהם וביכולות המדהימות שהם מגלים - מחזקים אותנו. זה מעיין גלגל שכזה - הם שואבים מאיתנו ואנחנו מהם. איילת

למעלה