../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifלאמיר המקסים שלנו!!!
לאמיר אני מאוד, מאוד גאה בך בהחלטה שעשית, אתה פשוט עשית את הצעד הנכון ואתה נתת לאמת שלך לצאת ואתה סחבת את הדבר הזה כל השנים שאתה התענת עם הדבר הזה כל השנים. אני קראתי את הכתבה שלך ב"7 לילות" ואני פשוט קראתי ובכיתי אין לך מושג כמה התרגשתי שאתה יצאת עם האמת שלך לאור והלכת עם מה שאתה. נכון זה קשה לצאת עם הצארה כזאת אבל זה הדבר הכי אמיץ שיכול להיות ועוד אתה אחד שנראה מה זה לא גיי אתה חתיך אתה יפיוף יש לך גוף אין אתה הורס!!! אבל רק שתידע שאתה שברת לבנות ישראל את הלב כמוני למשל. אין לך מושג עד כמה אני אוהבת אותך לפי דעתי אתה זמר יוצא דופן אני אומנם בת 17 אבל אני זוכרת ש"היי פייב" הוקמה אני התאהבתי בך מהרגע הראשון שראיתי אותך. אתה הייתה הכי בולט שם הכי בולט מכולם!...אתה סנוורת אותי אתה כ"כ מיוחד וכ"כ מושך ומדהים!!! אתה פשוט הורס נשמה שלי. אני אגיד לך את האמת יש לי ידיד הומו שהוא כבר הצאיר את זה מול ההורים שלו וההורים שלו נפו אותו מהמשפחה הם מחשבים אותו כלמת הם לא רוצים לשמוע ממנו לא לראות אותו ולא להתייחס אליו יותר. והוא ידיד ממש טוב שלי והוא סיפר לי את זה אני הייתי מה זה עצובה בשבילו אני בכיתי ברמות היסטריות. הוא שאל אותי אם הוא יכול לגור אצלי כמה זמן עד שהוא ימצא דירה משלו אז אמרתי לו שהוא יכול לבוא אליי בשימחה שההורים שלי יקבלו אותו בשימחה רבה! הידיד הזה הוא כמו אח שלי הוא בן 19 ואני מאוד דואגת לו ובאמת שהוא בסך הכל בן אדם זה שהוא גיי זה לא הופך אותו ליצור אחר ממש לא! יש אנשים כאלה מגעילים וכאלה זבלים כשאומרים ליידם את המילה "הומו" אז הם מתחילים לנבל את הפה שלהם כאילו אין מחר זה פשוט מגעיל וזאת בושה פשוט בושה זה שאתה הומו זה דבר שלך עם עצמך, זה לא צריך להיות עיניין של אף אחד מה אתה עושה ועם מי אתה שוכב. נכון יש הומואים פלוס לסביות בעולם מה לעשות?...זה דבר שקורה וצריך לקבל אותם כמו שהם ולא לזלזל בזה כאילו שאתם זבל!... אמיר יקר שלי אהוב שלי משוש חיי אתה אמיץ ואף אחד לא יקח את זה ממך אתה פשוט בן אדם גדול מהחיים!!! אין לי מילים לתאר מה אני מרגישה אליך אתה אחד מהבני האדם הכי אהובים עליי בעולם! ואין הרבה כמוך תאמין לי אתה אחד ויחיד ואף אחד לא יקח את האומץ והתאוזה שיש בך אף אחד נשמה שלי תחייה עם האמת שלך עם הרגע שלך עם הבן אדם המקסים והאהוב שלך. אל תתייחס בכלל לכל התגובות שרושמים לך לכל התגובות המגעילות שרושמים לך מי שרושם לך תגובות רעות ומגעילות אז הוא פשוט בן אדם קנאי ותאמין לי אני חרשתי את האינטרנט עליך ואני קראתי מלא תגובות ממש, ממש מגעילות עליך אני נדהמתי מהכמות של הגועל שיש באנשים האלה. אתה בן הדם מקסים אתה קסם של בחור אני כ"כ אוהבת אותך ותאמין לי שאתה תצליח לגבור על כולם ואל תשכח מי אתה ומאיפה באת אתה ה-כוכב של המדינה הזאת. נשמה שלי אני אגיד לך את זה עוד הרבה פעמים שאני נורא, נורא, נורא, נורא אוהבת אותך אין לך מושג עד כמה שאני אוהבת אותך! אתה גבר בגברים בייבי אתה פשוט אחד הכישרונות הכי גדולים שיש! חיים שלי לך תעשה מה שבא לך מה שעובר לך בראש ואל תתייחס למה שאומרים לך אם מישהו שאומר לך ברחוב משהו רע תרק לו ישר בפרצוף בלי בושה! אני שרופה עליך!!! ואני קראתי כל מיני דגובות מזעזעות שינו לך את השם משפחה מאמיר פיי גוטמן לאמיר גיי גוטמן זה מזעזע אבל תשים זין (סליחה על הביטוי) על כל מי שקורא לך ככה או מי שמעליב אותך ככה אתה אחד ויחיד ואל תשכח את זה אתה מלאך שאלוהים ברא באהבה ענקית. נכון אתה לא תתחתן עם בחורה זה לא פאקינג ביג דיל יש לך את ינאי האהבה האמיתית שלך שאתה איתו 4 שנים שזה המון זמן! ואני מאחלת לכם את כל האושר והפירוגן והאהבה שיש בעולם הזה אתה נסיך ומצאת לך נסיך. אתה יכול לבזבז את הכסף שלך על מה שאתה רוצה ולא על חתונה רצית מכונית חדשה לא? אז לך תקנה אותה ותחגוג איתה את החיים המושלמים שלך. באמת שאני מאחלת לך יותר נכון לכם את האושר הכי, הכי גדול בעולם ואת האהבה הכי גדולה בעולם! אני אוהבת אותך אוהבת, אוהבת, אוהבת!!!! אז כמו שאמרתי לך שוב אני מאחלת לך את כל האושר והטוב שיש... אוהבת מלא, מלא עם מליארד נשיקות ממני דניאל המעריצה מספר אחת שלך I LOVE YOU