שלום לכולם.

GaloshiT

New member
אמיר יקר,

המון המון בהצלחה בהמשך... אתה נותן כוח לעדו המון נערים ונערות והנה כבר יש לך את ההוכחה הזו... אנחנו לצידך לארוך כל הדרך! בהרבה אהבה...

אמיר-הלוואי ואנשים היו אנושיים ולא...

מבוצרים בעמדות מטופשות!"הומו" הוא מן סוג של קללה. כמו שמנה. כמו מכוערת.כמו-אין לך רגל(לאבא שלי ז"ל).אפילו כמו:"אין לך אבא".מעצם ילדותנו אנו חשופים לדרישות השלמות (לא שלנו של הציבור) ליהיות כמו כולם,ללכת בתלם ואם חלילה מי מאתנו הולך עם רצונותיו תחושותיו כמיהותיו ויצריו המולדים- או אז הוא פסיכי וחולה. ברור....מי ישמע.בשבילי ימי היי פייב הם ימים של שמחה שירים וריקודים של בנותי הקטנות- שהיו מאוהבות באמיר החתיך. נו איך אפשר שלא?אני לא חושבת שיש אדם בעולם שיכול ולו באות-לא רק במילה להעביר ביקורת על אורחות חייו של מישהו.זה לא שהייתי הולכת ללדת ודורשת שייצא לי ילד גיי,אבל מה שאנו גדלים ליהיות זה מה שאנו בכל דרך חיים.כשיצאת מהארון הצדעתי לך בליבי על האומץ.ואני לא ילדה....כבר סבתא!וצריך חת'כת אומץ לצעד כזה.לך עם רצונותייך וליבך אמיר חמוד וחתיך אדם טוב ונעים הליכות שכמוך. החיים קצרים מאוד ומדי.חייה את היום כרצונך. עם בנים או בנות לא חשוב מה ואיך. העיקר:זה מה אני וככה אצעד את חיי.אני סטרייטית לחלוטין אך אשה מוזרה בדרכי. מתלבשת כרצוני(לא כרצון העדר...)אומרת את אשר על ליבי (לא מה שרוצים לשמוע) חיה לי מיום ליום-וזוכרת כל שניה שבסוף אין מחר........רק מה שהספקנו עד כאן.הריבוע המוחי של רוב הציבור חושב שזוגיות נוסחתה היא גבר+אישה. המוח הקודח שלי נוסחתו היא:-היכן שיש אהבה אמון שלמות יחד ושמחת חיים משותפת זוהי זוגיות. איש על פי בחירתו.מי ייתן ודרך חייך באשר היא תסב לך נחת אושר שמחה והגשמה.תאהב ושיאהבו אותך.חבל שצריך לחיות במסתורי הכאב הדילמות והעצב מפאת החשש ממה יאמרו אנשים.חזק ואמץ.ממני דולפינה השוחה נגד הזרם כי זו דרכה!בהצלחה ענקית לך!

sha na na revol

New member
ואוו,

כ"כ נכון וחזק ואוניברסלי... תודה ששיתפת.

../images/Emo140.gifאתה מקסים בטרוף אמיר../images/Emo194.gif

היי אני טרנסג'נגרית שגם המילה קוקסינל ממש לא מעליבה אותי מה שרציתי להגיד שכיף להראות אותך מחייך ומדבר לענין בלי צרות עין מאחלת לך הצחלה בחיים ולי ומקשיבה לך תמיד בי סקסי נ,ב ענתוש שמי הבדוי אני פשוט משדרת בבלוג טיוי ומאחלת לתפוז לתת עוד במה לנשוא שאתה מעלה כי זה חשוב

vmeytal

New member
לאמירוששש

המון בהצלחה..עם הדיסק..ועם דרכך החדשה עשית מעשה אמיץ השבוע..חחחח אוהבת אותךכמובן ...אחרי כל הבלאגן כמו תמיד מיטל וורטר-מהקריות

LoomLoom

New member
אמיר פשוט ריגשת אותי ורציתי להגיד

שאתה הומו! פשוט הומו! הומו, הומו, הומו!!!

שלום אמיר ...גוטמן

את מי מעניינים הטוקבקים? את מי מעניינים האנשים הרעים? את מי צריכים לענייך חייך,פרט אלייך? אמיר-כל הכבוד,זה לא פשוט (אני יודעת!) לך עם חייך,המשך ליצור ובהצלחה.

אמיר יקירי....

אכן זה היה סוף שבוע סוער במיוחד,אבל לא ניתן לאף אחד רע להרוס לנו ולך את הרגע שכ"כ חיכינו לו,האלבום שסוף סוף יצא
כל הטוקבקים המגעילים וכל האנשים שלא מבינים,רק מקנאים בך.מגיע לך להיות מאושר ולעשות מה שטוב לך ומה שאתה אוהב.רק תישאר ככה ואל תיתן לאף אחד להרוס לך את זה! היתרגשתי מאוד מהכתבה,קראתי אותה שוב ושוב,כי פשוט נהנתי לקרוא כמה אתה מאושר עכשיו.וזה מה שחשוב
מרגש הסיפור עם ההורים והילד הזה.אני מקווה שתוכל להשפיע ולעזור להם איתו והיה לי ברור שאחרי הכתבה הזאת,אנשים יקראו ויילמדו ממך ולא להפך. ולצערי האלבום עוד לא אצלי(עוד לא הגיע לאילת),אבל מאמינה שזה יגיע בהמשך השבוע.אני מחכה לזה בקוצר רוח
שיהיה לך שבוע מדהים ומקווה לראות אותך כאן בדרום בקרוב
אוהבת המון תומכת וגאה בך,ענבר מאילת

מאיה 89

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אין ספק שהתאכזבתי מכך שאתה גיי. כן זה מעצבן! בחור כל כך חכם וחתיך (שילוב קטלני ביותר) לעולם לא יסתכל לכיוון שלי. אני מאמינה שבלי כל קשר לא היית מסתכל לכיוון של בת 18.... אבל וואלה, ניסתכל בכוס המלאה.. זה לא אני... זה אתה! :) מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם אוהבת אותך כמו שאתה מאיה

אמיר, איזה כיף שכתבת../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אהבתי את מה שכתבת
ממש עכשיו אני מאזין לאלבום החדש שלך ואני חייב לציין שהוא פשוט מעולה
כל הכבוד
בהצלחה בהמשך הדרך, עודד

אם לבן- גיי

לאמיר, כל הכבוד על האומץ. הבן שלי כבר מזמן סיפר לי שאתה גיי והטריד אותו שאתה עדיין בארון. כשראיתי את הכתבה ביום שישי, שלחתי לו מסרון (SMS). הוא קיבל את הידיעה בהתרגשות גדולה. את הידיעה שהוא גיי כבר חשף בפנינו כשהיה בתיכון. לי זה לא בא בהפתעה, הסתובבתי כבר תקופה עם הידיעה הזו (חוש של אמא). לאבא שלו היה קשה מאד, אבל הוא קיבל אותו עם כל הקושי. לאט לאט עם השנים הוא משלים. מי יודע אולי הוא יסכים גם לבוא לחתונה של הבן, למרות שהיום הוא לא מוכן לשמוע על כך. הוא עדיין לא מוכן שהבן יחשוף את עצמו, ואני בספק אם אי פעם יסכים. המשפחה המורחבת מהצד שלו איננה פתוחה כמו הצד שלי. ושוב, אני מאחלת לך כל טוב, הרבה אהבה שתעניק ותקבלמ בן זוגך, וממעריציך. אני אבקש מהבן מתנה ליום הולדתי המתקרב - את הדיסק שלך (תמיד הוא מתלבט מה לקנות לי). בברכה, אמא של...

לאן הגענו שאנשים מכירים בזה כתופעה לגיטימית?

אין לי דבר וחצי דבר נגד הקהילה ההומוסקסואלית, זוהי הנטייה, הבחירה והדעה שלכם? אחלה אני בעד שכל אחד יחיה איך שבא לו כל עוד זה לא מפריע ולא בא על חשבון אחרים. אבל חלאס עם הנתינת לגיטימציה לזה, מתי תבינו שזה דבר מעוות ולא הגיוני?

Carmen Sandiego

New member
זה לגיטימי לחלוטין

במיוחד בחברה מתקדמת כמו שלנו. הגיוני או לא הגיוני, לאף אחד זה לא אכפת, וברור שזה לא פוגע באף אחד. צ'או.

timeseason

New member
השאלה הנכונה היא :מי נתן לבחורה לא חכמה כמוך

לגיטימציה לפלוט את הרעל שלה. טפשות ורוע הן שילוב קטלני

משעשע משהו.../images/Emo3.gif

חבל שכל אחד שדעתו שונה משלכם, אתם מחליטים מיד שהוא לא חכם, טיפש, ורע. (אה, שכחתי- רעיל
), ומתקיפים אותו מיד, כמו שעשו לי ולזה שמעליי, במקום להציג טענות הגיוניות נגד מה שהוא אמר. הייתי אומרת שזו דרך לא מחוכמת להתחמק כאשר לא יודעים להתווכח.

shelly bongiovi

New member
מה טענות הגיוניות בזה?????

יש לך דיעות? סבבה. אבל כל אחד חי איך שבא לו . את מכירה את המשפט חיה ותן לחיות? אז בגלל אנשים כמוך ישנם אנשים שלא חיים כמו שהם רוצים. מה ההתערבות הזאת בכללל???? אם אין לך או לחברייך לדיעה איחולים לבן אדם אל תתערבו לו בחיים ואל תכנסו בכלל לפורום שלו. זו ממש חוצפה בעיניי להגיע לפה ולדבר שטויות. אוקיי אז בעינייך זה לא שטויות אבל למה להתערב? אתם לא יכולים פשוט לחיות את החיים שלכם ולתת לאחרים לחיות את חייהם כפי שבא להם? למה על כל דבר יש למישהו אחר דברים שלילייים להגיד???? אני לא מבינה את זה. גם אם בן אדם יבוא מחר ויגיד שהוא שוכב עם לא יודעת מה אין לכם זכות להתערב. אם זה מוצא חן בעינייכם תשתפו ואם לא אז פשוט תתעלמו אבל בטוח אל תבואו ל"בית" של הבן אדם ותלכלכו עליו.נקודה.

אהלן אמיר

ישר כוח על הצעד שלך! וכמו שאמרו חז"ל, כל המקיים נפש אחת, כאילו קיים עולם ומלואו. ועל כן על כל אדם לומר "בשבילי נברא העולם."

izik79

New member
אמיר יצאת גדול מהחיים ../images/Emo13.gif

תמיד יהיו בעולם אנשים רעים, למה לתת להם תשומת לב? תמשיך בדרך שלך וגם עם המוזיקה המגניבה

למעלה