שלום לכולם.

שלום לכולם.

מקווה שזה המקום המתאים-אספר בקצרה בני בין ה 10- יצא לאש לילה0{דרך מכבי צעיר}, לפני כ- חודש ימים, הילד סיפר לי שהם הלכו בערך קילומטר-ועברו דרך בית קברות,-ובני וחברו ראו דמות עם עיניים אדומות תופסת את הקבר{כאילו מחבקת}. הדמות לא הייתה מוגדרת.מה דעתכם....מה עלייי לעשות המחשבה משגעת אותי..

smallnig

New member
נו באמת, מה נראה לך הגיוני?

סיפורי לילה של מכבי צעיר ככל הנראה, לא יותר מזה.

היו מקרים מעולם.

אולי הנשמה שחיבקה את הקבר ניפטרה בלי שסיימה פה את תיקונה, היו מקרים כאלה שנשמות לא סיימו פה את תיקונם וניפטרו מן העולם ובכל זאת חזרו לכאן כי עדיין קשה להם להמשיך אלאה. תקראי את הספרים של מייקל ניוטון- "מסע הנשמות" או "גורלן של נשמות". אני לא חושבת שיש מה לעשות עם זה.. אולי לקרוא בתהילים על עילוי נשמתה? אני לא ממש יודעת.. אבל עזבי, אל תחשבי על זה יותר מדי. שזה לא יטריד אותך.

smallnig

New member
הבעיה של האנשים היא שהם מבינים דברים ישירות

נונתים האנשה [נתינת לדבר מסויים אישיות/תכונות של בנאדם] לכל דבר, התפיסה שלנו ממש בסיסית ורחוקה מלהיות אמיתית. אז עשו טובה, תחשיבו קצת חשיבה מעבר. "ראו דמות עם עיניים אדומות", כבר מהמשפט הזה אפשר להבין שמדובר בדמיון או סתם עובדים עליך. *עיניים אדומות - נו באמת, זה מרכיב עוד מימי הילדות ליצורים "אל טבעיים" כביכול.

Dark faith

New member
אני באמת לא חושבת שאת צריכה לייחס

יותר מדי לאירוע. גם אם זה אינו פרי דימיונו של בנך, כל עוד הוא לא מרגיש נרדף....אין סיבה "לעורר מתים מקברם". תנו למקרה הזה פשוט לעבור.

אני לא הייתי מייחסת חשיבות לאירוע אלא אם הקבר

שייך לקרוב משפחה שלכם.

למעלה