שלום לכולם!

noosh 19

New member
שלום לכולם!

אני יודעת שנעלמתי קצת תקופה עסוקה וגם המחשב עושה המון בעיות. עשו לי שוב את הגסטרוסקופיה הזאת והתוצאה זה שאני 92% נקייה מגלוטן שזה כבר טוב. בכל אופן הרופאים אומרים שהם חשבו שזה כבר יהיה נקי. לא נורא אז יקח עוד קצת זמן . עבר בערך שנה וקצת מאז הגילוי רציתי לשאול לגבי פת אורז של תלמה. מותר לא? ודובר שני בקשר לבית הקפס דקס. הריי הלחמניות והפסטות נטולות גלוטן, אבל אתם בטוחים שהרטבים ולמשל הרוסביף וזה נקי מהגלוטן? בלי שום קשר יש להם שם גלידה ששאלתי שם את אחד המלצרים או לא ידע להגיד לי מה מהגלידות מכילה ומה לא, מכיון שזה בא באריזה באבקה ( כן כן הגלידה ). והאחראית של המקום שהיא צליאקית לא הייתה שם . מישהו ממכם יודע מה בקשר לגלידות? תודה

daniela21

New member
היי,

בחיים לא שמעתי על כך שבגסטרוסקופיה אפשר להבחין כמה הגוף נקי מגלוטן ועוד לנקוב במספרים (92%). את בטוחה שזה מה שאמרו? אולי התכוונו לכך שמראה המעי נראה ברובו תקין? זה מה שראו בגסטרוסקופיה או בביופסיה שנקלחה בבדיקה? מאד מוזר. * פת אורז של תלמה נטולת גלוטן (ואם את שואלת לדעתי - גם נטולת טעם). * אבקות שמהן מכינים גלידה לרוב כן מכילות גלוטן. תבדקי ברשימת הרכיבים. אני פעם ביקשתי לראות מה רשום בגב השקית שבה נמצאת האבקה וראיתי שכתוב באנגלית חלבון חיטה.

noosh 19

New member
תודה-../images/Emo24.gif

ממ.. לא יודעת או ראה את הבדיקה ואמר לי (וכן כמובן שלקחו ביופסיה) שהמעי שלי נקי ב 92 אחוזים. נכון שאני אוכלת לפעמים בחוץ. אני בן אדם וכמובן שני הוכלת דברים נטולים. אבל עם עכשיו זה 92 אחוזים. אולי או ראה שזה טיפה לא נקי עוד, והוא החליט 92%. אז זה אומר שעוד קצת זה ירד יותר.

למעלה