שלום לכולם

newhere18

New member
שלום לכולם

שלום לכולם, באתי לפני מספר שבועות עם שאלה לגבי מישהו מהעבודה שנדלקתי עליו... בימים האחרונים זה רק מתגבר... ואני מרגיש צורך לספר לו... הוא בן-אדם רגיש וגם אם הוא לא בקטע, לא נראה לי שהוא יגיב בצורה רעה הבעיות הן: 1.הוא אומר שאני יכול לסמוך עליו, אבל מאיפה לי לדעת שבטעות לא ייפלט לו משהו? 2. אמנם אני חושב שאני מכיר אותו, ואם אני אספר לו, אז יש סיכוי שהוא יכול להגיב בצורה חריפה... אני עמוק בארון, ואני ממש לא במצב של להחשף... מה לעשות? ומצד שאני אני ממש חייב לדבר איתו על זה... אני לא יודע מה לעשות!!! אני כל הזמן חושב עליו ואני עצוב בגלל זה...

moshe34

New member
אני חושב שאין לך מה להפסיד

אבל אם אתה לא מכיר אותו מספיק טוב אז זה גם לקחת סיכון מסויים

newhere18

New member
אני ממש עצוב בגלל העניין הזה

כל כך כואב לי... אני חייב עצות שלכם... או לחילופין לשמוע על מקרים דומים, שבהם מישהו ממכם היה אמיץ וניסה "להתחיל" עם חבר...

white star

New member
../images/Emo54.gif תספר לו ותסגור עניין

תראה לאיזה פלונטר אתה מכניס את עצמך מרוב מחשבות על "מה אם"

moshe34

New member
תלך עם ההרגשה שלך

אם יש בך פחד בגלל שאתה מפחד מהתגובה שלו אז אל תעשה את זה

newhere18

New member
אני כמעט עשיתי את זה, אבל במקרה הזה

חייבים להקשיב להגיון... כי התוצאות של דבר כזה יכולות להיות הרסניות ומביכות מאוד(בייחוד למישהו בארון כמוני)

Colfax

New member
תקשיב לי: אל תעשה משהו פזיז, הכל חייב להיות

בהדרגה. תכשיר את הקרקע, תן לו רמזים, תבדוק אם הוא הומו בעצמו, ואז תספר לו. ואגב, למה שהבחור הזה ילך לספר לאחרים שאתה הומו? הוא לא ירצה שיחשבו שהוא בעצמו הומו בגלל שהוא מסתובב הרבה עם בחור הומו. מבין?

newhere18

New member
נשמע לי הגיוני

איזה רמזים אפשר לתת? ואנחנו לא מסתובבים מחוץ לשעות העבודה...

Colfax

New member
אתה יודע, תדבר איתו על השיר של סרביה שזכה

באירוויזיון השנה. תנסה לדבר איתו על גברים, על הומואים. תנסה ללכת הכי רחוק שאפשר.

למעלה