שלום לכולם.

yossi iv

New member
שימו לב יש עוד יומיים לבקש הרשאה.

ביום רביעי בערב תפתח ההרשאה למבקשים שיאושרו. הכניסה מוגבלת בזמן לכן מי שלא יכנס בזמן לא יוכל להכנס מאוחר יותר ובכלל. שעת הכניסה תנתן ביום רביעי.

yossi iv

New member
הרשאה לקורס תינתן לחצי שעה בלבד

ביום רביעי, מחר בשעה 23:30 עד 24:00 ב 23:30 תפתח ההרשאה של כל מי שאשלח לו וב 24:00 תתנתק ההרשאה. תהיה לכם בדיוק חצי שעה למלא את כל המשימות שיינתנו. אני מציע לכם להתכונן טוב טוב עם כל האמצעים שעוצדים לרשותכם. בהצלחה

תקדים בבקשה

תעשה בסביבות 21:00 אני בעבודה בשעות האלה אני מאמין שעוד חברים פה ירצו באיזור השעה 21:00

אההה יש לי שאלה

א' לא הבנתי בכלל בכלל איך זה יתנהל, אני אשמח להסבר יותר מפורט. נרשמתי, אבל לא הבנתי בכלל מה אתה מתכוון ומזו הרשאה וכו' וכו'.. תודה...

davidori

New member
כן, גם אני, ו...

לדעתי בשעה 22:00 יהיה יותר טוב. יוסי, אולי תן לנו כמה ימים מראש שנסגור על זמנים שטובים לכולנו.? לא אוכל ללכת לישון רק ב 12..מצטער ואני מאוד מאוד רוצה להיות בקורס, אז אשמח אם : 1. תפרט יותר, עוד לפני 'המפגש הראשון' על כל מה שהולך להיות, (אולי אפילו בקומונה עצמה) 2. תתחשב בשעות ובזמנים הנוחים, אולי פחות הגבלה בזמן, אולי מבחן כבוד? אתה יודע שהחבר'ה כאן לא ירמו אותך, ואם תגיד לכל אחד להכנס מתי שהוא רוצה, למשך זמן של חצי שעה (רצוף), ולעשות את המשימות, אני חושב שאנשים לא יקחו לעצמם יותר מזה. תודה מראש

hadarwin

New member
כן בבקשה,....,

גם אני צריך לשנות את השעה אני לא אוכל בשעה כזו....

SadClown

New member
מה קורה עם זה בסוף?

מתקיים היום באותה השעה או שהשעה השתנה?

davidori

New member
שתיקה

ככל הנראה כהודעה. חבל. היינו יכולים להיות יותר "תלמידים".

למעלה