שלום לכולם!

שלום לכולם!

שלום אנשים! אני חדש בפורום (אבל לא במאגיה :)) אני חי לפי עקרון הוויקה שאומר שכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא פוגע באף אחד או בדבר חי כלשהו. אני גם חוקר את נושא ההקרנה האסטרלית לעומק, כי זה אחד הנושאים היותר מעניינים לדעתי. מעבר מגוף פיזי ומגעיל אל גוף אסטרלי, פחות פיזי ויותר רגשי ו"יפה". יש לי תיאוריה ששמעתי לאחרונה שחקרו אותה כבר (מי שסיפר לי שהוא קרא על זה לא יכל להוסיף לי הרבה מידע כי זה לא מעניין אותו) שקשורה לקיום יחסי מין - דבר שאני לא בטוח שכדאי לפרסם בפורום הזה. מבחינת גילאים, אפילו אני לא נחשב בוגר מספיק בשביל זה, אבל נפשית זה דבר אחר לגמרי. האם אפשר לשאול את השאלה על התיאוריה שלי עם פירוטה ?

The Wraith

New member
לא! לא! לא! תפרסם, קדימה!

אנחנו בוגרים מספיק! אם תפרסם אני אתן לך סוכריה!

טוב! טוב! הנה!

הקרנה אסטרלית היא הרי מעבר מהגוף הפיזי וה"מגעיל" שאנו נמצאים בו כעת אל הגוף האסטרלי שנחשב פחות פיזי, יותר רגשי ויותר "יפה" מהגוף הפיזי שלנו. כשעוברים לגוף האסטרלי (שמתקיים במישור האסטרלי מן הסתם), עוברים לגוף אחר ומסוגלים לעשות פעולות דיי מוגבלות (אם בכלל) בהתחלה, ורק אחרי תרגול, אפשר לעשות פעולות "פיזיות" יותר קשות. שמעתי ממישהו (שלא יכול היה לספר לי יותר מדי על זה כי זה לא מעניין אותו במיוחד) שהוא קרא איזה מחקר בדיוק בנושא הזה שחשבתי עליו. והוא כזה: כשנער ונערה (לצורך העניין) מקיימים יחסי מין, הם יוצרים קשר חזק - גם פיזית (עצם החדירה והחלפת נוזלי הגוף הופכת את המעשה לשיתופי ומשלב פיזית בין הגופים) וגם נפשית (רצוי מאוד שהמעשה יהיה עם מישהו/י שאוהבים ושמוכנים לקיים את הקשר המיוחד הזה איתו/ה). חשבתי שאם בזמן ששני הצדדים מגיעים לשיא (לפני או במהלך השפיכה או הגמירה - איך שתרצו לקרוא לזה), הם יבצעו מעבר לעולם האסטרלי, כשהם מחוברים בקשר הפיזי והנפשי החזק הזה - אולי יווצר גוף מאוחד של שני הגופים האסטרליים שיהיה יותר חזק ובעל יותר יכולות מאשר גוף אסטרלי בודד במישור האסטרלי. אולי הוא יהיה מסוגל להגיע לרמות יותר גבוהות של חשיבה... של ריכוז... של צבירת אנרגיה... של טלקינזיס... או שמא אחד הגופים ימחק בתהליך ויגרם לו נזק בלתי הפיך במישור הזה? צריך כמובן ששני הצדדים יהיו מוכנים לקחת את הסיכון ולהיות מנוסים - גם בקיום יחסי המין ביחד, וגם במעבר לגוף האסטרלי. למישהו יש הערות בנושא?

Ranger One

New member
WOW!

*ג´סטין מועף אחורה ע"י פרץ האינטלקט הזה* הממ... הרמה של הפורום הזה עולה כל שבוע... עוד מעט מתחיל לקיים כאן וויכחים אינטליגנטיים באמת (ואז אני אהיה אבוד)... בכל מקרה, התאוריה שלך מבסיסה נכונה. התחלת יפה - המשכת יפה - לא סיימת טוב. כל הקטע של הפעולות - ניסוח צולע למדי ,אבל המסר שלך נכון בעיקרו. למעשה מה שקורה זה שהפעולות שלנו מוגבלות כי לא הצלחנו להעביר מספיק מעצמנו לאותו מישור. למשל, זה לא שאתה חלש במישור האסטראלי כי השרירים שלך נחשבים לפחות, זה כי לא העברת את מלוא הפוטנציאל של השרירים של איתך לשם. אם הזמן (והרבה אימון) מצליחים להעביר יותר ויותר מעצמך לשם. במהלך קיום יחסי מין אכן כן נוצר קשר כלשהו ,שעליו לא ארחיב. אני רק אגיד שאני יודע את זה כעובדה ומניסיון עם החברה האחרונה שלי שהייתה טלפתית ז"ל (למרות שהיא לא מתה, אבל תמיד אפשר לקוות). כל הקטע של השיא - מוטעה וטיפשי. אבל בהחלט ניתן לחבר שתי אנשים העוברים למישור האסטראלי שיעשו פעולה אחת. כמו שאם בכ"א יש לך לדחוף תיבה גדולה ,אתה יכול ששתי אנשים או יותר ידחפו אותה. באותה מידה ניתן לבצע משימות "בשותף" במישור האסטראלי. למישור האסטראלי לעומת זאת אין שום קשר whatsoever ל"יותר גבוהות של חשיבה... של ריכוז... של צבירת אנרגיה... של טלקינזיס... "

אולי?

התכוונתי ששני הגופים, בזמן השיא (זה פשוט נראה לי הזמן הנכון ביותר) יקרינו את עצמם אסטרלית ואז אולי הם יהיו מאוחדים (שניהם - בגוף אסטרלי אחד!) ומסוגלים ליותר ? אולי עצם החיבור במישור הפיזי יחבר אותם גם במישור האסטרלי? ותראה... אני אוהב לנהל דיונים כאלה... אבל אני לא כל כך אוהב את הנימה העליונה שלך. אתה מדבר כאילו אתה עליון ואנחנו (למרות שאני חדש בפורום הזה) איזה תת-רמה או משהו. אני אעריך את זה אם תפנים את מה שאמרתי פה. :p

Jerald_Admonds

New member
היי נועם מה שלומך?:)

הממם אני לא מבין מה הפואנטה בלערבב שני גופים אסטרלים למסה אסטרלית אחת בעלת שתי תודעות.. מה אתה מקווה להשיג בכך? שי.

הכל בסדר שי, מה איתך? =]

הרעיון הזה פשוט עלה במוחי כשחשבתי על הקרנה אסטרלית ועל ידידה מאוד טובה שלי... אתה מבין :) חשבתי שאולי ככה, שני הגופים יוכלו לראות אחד את השני ולהרגיש אחד את השני הכי טוב - שזה בעצם פחות או יותר הרעיון של יחסי מין :) ואולי זה גם יתן לגוף המאוחד יותר יכולות שעם מסה אסטרלית של גוף אחד אתה לא מסוגל להגיע אליהן...

Jerald_Admonds

New member
האא

האם המילה ידידה אמורה לגרום לך לא לחשוב עליה ככה?
ויותר חומר אסטרלי, אבל שתי תודעות.. איך אתה חושב שמרגיש נחש דו ראשי שצריך להשתין ובא לו על פלאפל? קודם תתמקד בלהגיע ל"מקסימום" שלך מבחינת שליחה של התודעה והחומר האסטרלי שלך להקרנה, ואחר כך תדאג לגבי עשייה את זה עם גוף נוסף.. חח כמה שנים כבר לא דיברנו?

צודק כמובן

המילה ידידה נועדה להגדיר את הקשר בינינו עכשיו. אם לא היה לה חבר, היא הייתה יותר מידידה :) אני מת עליה ויש לנו קשר ממש טוב. אבל עזוב... לא קשור :) אתה צודק מן הסתם - בשביל לנסות דבר כזה, קודם כל צריכים להגיע למקסימום עם הגוף שלנו, ואז לראות מה אפשר לעשות מעבר לזה עם שני גופים, אבל פשוט תהיתי אם הרעיון הזה שלי יכול לעבוד ... אז שאלתי מה דעתם של אנשים. כי זה פשוט מעניין אותי לאללה! ונכון... באמת לא דיברנו שנים :) אין יותר ערוץ מאגיה... אז הבנתי שכולם עברו לפורומים...

Justin Angel

New member
אה הא!

ידידי וון squealer! הייתי צריך לנחש שיש לך קשר לזה... און גארד! *ג´סטין שולף את השיפוד מהחזיר שלידו ונכנס לעמדת התקפה*

למעלה