שלום לכולם

liorts24

New member
שלום לכולם

אני חדשה דנדשה בפורום ועתידה להתחיל ללמוד באוקטובור. אי לכך ובהתאם לזאת... : ) א נ י ח י י ב ת: 1. לעוף לשאוף אויר בחו"ל אחרי הצבא 2. לעשות מלא כסף אז החלטתי לטוס לעבוד בחו"ל ואני מתעניינת בכל מני מקומות. רציתי לדעת אם מישהו כבר היה שם? המלצות על חברה מסויימת? מה התנאים? אם יש תקופה שעדיף לסוע בה או מקום מסויים שאני אעשה יותר כסף? מקווה לקבל קצת עצות, תודה רבה סופ"ש נעים ליאור

יש פורום עובדים בחו"ל לא?../images/Emo29.gif

אני לא בטוחה אבל רוב הסיכויים שיש.

Lir האחת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אישית לא עשיתי את הטיול הארוך לפני הלימודים.. לאן היית רוצה לטוס?

מעולה!

אני נסעתי לאירלנד לפני שהתחלתי ללמוד... אבל לא לעבוד רק לטייל. פגשתי שם ישראלית שנסעה לעבוד איזה 3 חודשים באירלנד בלמכור תמונות מבית לבית (לא כיף!) והיתה לי גם חברה שעבדה חודשיים באנגליה במכירה של משקפי שמש באיזה קניון. יש הרבה חברות שמארגנות את זה, חפשי בגוגל... אבל אני לא בטוחה שזה משתלם וכמובן זה גם לא חוקי. אני הייתי ממליצה לך לעבוד בארץ איזה 4 חודשים ולטוס לחודש לאירלנד ולחזור בדיוק ללימודים רעננה ומאושרת!

לא ממליץ

עד כמה שאירלנד מד-הי-מה, העבודה היחידה שזמינה שם היא מכירת תמונות שמן מדלת לדלת, וזה לא קל ולא כיף. לגבי אנגליה? יש שם חרא של אוכל.

lollapalooza

New member
מצחיק אותי

שאנשים קוראים לזה "הטיול הארוך" או "הטיול שאחרי הצבא", כאילו זו עוד מסגרת שחייבים להכנס אליה.

Lir האחת

New member
כן...

זה באמת הפך להיות משהו "מקובל"..עוד משהו שביכול צריך לעבור

silverhawk

New member
מה עם ארה"ב?

הבחירה הבסיסית של רוב האנשים. גם יפן היא מקום די חם בשנה האחרונה. מה שכן, שימי לב שזה עשוי להיות מסוכן אם יתפסו אותך. בארה"ב יגרשו אותך וביפן למיטב ידיעתי זה יכול להגיע גם לכלא...

למעלה