שלום לכולם,

שלום לכולם,

יש לי בעייה. אני משתמשת במערכת פורומים (לא זאת. של אתר אחר), ויש לי בעייה: כל פעם שאני רוצה לכתוב תגובה להודעה בפורום, אני עוברת את השלבים הבאים...: 1. אני מנסה להגיב על הודעה מסוימת, לפיכך אני לוחצת על הכפתור "כתוב תגובה". 2. אני מקבלת דף ריק לחלוטין, במקום את עמוד כתיבת ההודעה הנחשק. 3. אני לוחצת על refresh מתוך מחשבה מוזרה שאולי זה יעזור לי במצבי העגום. 4. אני מקבלת שוב פעם דף לבן וריק, ושוב פעם לוחצת על refresh, וחוזר חלילה... 5. לפעמים, אבל רק לפעמים, אחרי כמה נסיונות ולחיצות על refresh עולה לי העמוד של כתיבת ההודעה, אבל הוא עולה בלי הכפתור של "שלח הודעה". כשזה קורה, אני יוצאת מזה ובעמוד הראשי אני לוחצת על "כתוב הודעה חדשה", ואז, למרבה הפלא, זה יוצא לי במקום הנכון ולא כ"תגובה חדשה" (כך הצלחתי לא ממזמן לכתוב הודעה כתגובה). רק אז זה מצליח... תוכלו לעזור? PLEASE...

ziv989

New member
חוסר פרטים..

בחיאת ראבק שאתם כותבים הודעות לעזרה תנו קצת פרטים .. יכול להיות שהבעיה אצלהם ולא אצלך כי אני שם לב שבאתרים אחרים הולך לך לא רע באיזה אתר מדובר ??

באתר www.kipa.co.il

ולא נראה לי שהבעיה אצלם, כי לשאר המשתמשים באתר אין את הבעיה...

ziv989

New member
טוב..

ניכנסתי לאתר ובאמת הוא עובד בסדר, אז כנראה הבעיה אצלך. בא נראה : 1-באיזה דפדפן ובאיזה גירסה את משתמשת ? 2-יכול להיות ש הדירקט X גורם לבעיה , איזה גירסה יש לך ?

למעלה