שלום לכולם

sonaku

New member
שלום לכולם

קוראים לי ים,אני בת 16 וחצי מחור בין קרית אונו לפ''ת. אני,כמו כולכם פה,מעריצה לא קטנה של ג'וני~ הרגע סיימתי ציור של ג'וני,כשהוא היה כזה צעיר עם כתר על הראש,אחח כמה שהוא יפה שם. ^^ הציור לא יצא הכי טוב שבעולם אבל לא נוא,אף אחד לא יכול לצייר שלמות P: ויש לי ידיד שנראה כמו ג'וני כשהוא היה קטן והוא כ''כ מתוק,גאד ;; אני מחכה כבר שיצא הסרט השלישי של שודדי הקאריבים,סוף העולם כמו שרובכם כבר יודעים כדי לקנות את הטרילוגיה כולל התוספות והכל. ולצפות בג'ק מההתחלה ועד הסוף ולחרוש על הסרט עד שאני אדע לצטט את כולו. אהאהאה D: סרטים שראיתי איתו: Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl Charlie and the Chocolate Factory Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest Benny & Joon Edward Scissorhands Sleepy Hollow ועוד 2 לפני הרבה זמן שאני לא זוכרת את השמות שלהם. ונדמה לי שגם את אד ווד,אבל אני לא זוכרת.. וזהו~ נעים להכירD::

LizStar

New member
ברוכה הבאה!

אני ליז בת 12 מפ"ת..
אני יודעת לצטט את כל הסרט הראשון של שה"ק חעחעחע
-השני בתהליכים
- *התלהבות*
קיצר,השתלבות מהירה,מקווה שתהני פה

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לידור, בת 12 מחולון
(אל תדאגי, לא כולן פה כאלה קטנות XD)

Adi 7

New member
ברוכה הבאה=]

אני עדי בת 16 מירושלים. [ד"א , יש לך שם ממש יפה.
]

HakunaMatata15

New member
ברוכית../images/Emo24.gif

אני נועם,בת 15 מגבעתיים... וואי אני מקנאה באנשים שמציירים את ג'וני (תעלי לפה את הציור...) אוף...נראה לי שאני היחידה בפורום שלא ראתה את בני וג'ון=[ בכלמקרה, השתלבות נעימה בפורום הכי-הכי בתפוז..

ברוכה הבאה! השתלבות מהירה ומהנה!=] ../images/Emo140.gif

וד"א - גם אני מחכה שיצא הסרט השלישי כדי שאני אוכל לקנות את כל הטרילוגיה במארז מרוכז! אבל אני בעיקר מחכה לראות אותו בקולנוע - אני כבר לא יכולה לחכות!

ברוכה הבאה! השתלבות מהירה ונעימה!=] ../images/Emo140.gif

וד"א - גם אני מחכה שיצא הסרט השלישי כדי לקנות את כל הטרילוגיה במארז מרוכז! אבל אני יותר מחכה לראות אותו בקולנוע - אני כבר לא יכולה לחכות!

שירציק

New member
ברוכה הבאה [=

אני שיר מחיפה עוד 4 ימים בת 14.. אני בטוחה שתיהיה לך השתלבות מהירה

nitzan s

New member
ברוכה הבאה!

אני ניצן בת 16.5 מנס ציונה! =] וגם אני מחכה לסרט השלישי גם כדי לראות אותו!! ולקנות את הטרילוגיה! =] השתלבות נעימה=)

למעלה