כסף וכסף וכסף, תגובה כוללנית.
ולכל המתחסדים על הכסף שהאמנים האלו לוקחים ביום הזה או לא ביום הזה - עניין של ביקוש והיצע, מדובר בחג, ביום מיוחד וגם להם מותר להתפרנס, אם בצדק ואם לא בצדק. מועדונים בחגים האלו מבקשים מחירים מופקעים. פאבים / מסעדות מדברים על מינימום הזמנה לבן אדם ביום הזה. אנשים פותחים בסטות בבמות ומוכרים קולה 0.5 ליטר ב8 שקל. אנשים מוכרים פופקורן מסריח שעולה 15 אגורות לייצור ב14 שקל. אנשים מוכרים ספריי קצף מסריח שהיה מבייש ספריי סקאי לאוטו ב15 שקל. אנשים מוכרים "שיערות סבתא" מסריחות בצבע לבן עם קילו סוכר ב9 שקל. חלאס. לא מעניין אותי כמה זה עולה, לא מעניין אותי כמה זה לא עולה, לא מעניין אותי מאיפה הכסף מגיע, לא מעניין אותי מאיפה לא מגיע הכסף. חד וחלק. יום עצמאות יש לי פעם בשנה. אני רוצה לחגוג! סיבה למסיבה. תקראו לי אגואיסט, אבל לא מעניין אותי בגרוש העלויות של היום הזה - וגם לא מעניין אותי מאיפה עירייית באר שבע תממן את זה. אני משלם כסף, אני משלם מיסים, אני משלם ארנונה, אני משלם על חנייה בעיר הזו, אני משלם כסף. אני חי פה. להביא את עברי לידר למרכז הצעירים מביאים וגם לוקחים על זה 90 שקל, אם במרכז הצעירים של עיריית באר שבע הם מרשים לעצמם לקחת סכום כזה, שירשו לעצמם גם להביא לי את עברי לידר ובית הבובות לרקד על הבימה, ובניהם, לדחוף גם את מושיק עפיה וקובי פרץ, בשביל לעשות קצת שמח, גם לאלו שבית הבובות לא ממש מעניינים אותם. אז כן, אני אגואיסט, לא מעניין אותי שעיריית באר שבע רוצה לחסוך, לא מזיז לי. אם בנתיבות יש דברים יותר טובים, אני אסע לנתיבות. אם בתל אביב יש דברים יותר טובים, אני אסע לתל אביב. אם בירוחם יש דברים יותר טובים, אני אסע לירוחם. אם בדימונה יש דברים יותר טובים, אני אסע לדימונה. וצר לי, אבל אני לא אתפלא אם אפילו בדימונה יש דברים יותר טובים. דרור, אוהב את העיר שלו - אבל בכל יום עצמאות, איכשהו - מחפש רק אטרקציות אחרות - ובצדק. אה כן, שנה שעברה, הייתי בנתיבות. היה פצצצץץץץץץ