שלום לכולם!!

Superdror

New member
כסף וכסף וכסף, תגובה כוללנית.

ולכל המתחסדים על הכסף שהאמנים האלו לוקחים ביום הזה או לא ביום הזה - עניין של ביקוש והיצע, מדובר בחג, ביום מיוחד וגם להם מותר להתפרנס, אם בצדק ואם לא בצדק. מועדונים בחגים האלו מבקשים מחירים מופקעים. פאבים / מסעדות מדברים על מינימום הזמנה לבן אדם ביום הזה. אנשים פותחים בסטות בבמות ומוכרים קולה 0.5 ליטר ב8 שקל. אנשים מוכרים פופקורן מסריח שעולה 15 אגורות לייצור ב14 שקל. אנשים מוכרים ספריי קצף מסריח שהיה מבייש ספריי סקאי לאוטו ב15 שקל. אנשים מוכרים "שיערות סבתא" מסריחות בצבע לבן עם קילו סוכר ב9 שקל. חלאס. לא מעניין אותי כמה זה עולה, לא מעניין אותי כמה זה לא עולה, לא מעניין אותי מאיפה הכסף מגיע, לא מעניין אותי מאיפה לא מגיע הכסף. חד וחלק. יום עצמאות יש לי פעם בשנה. אני רוצה לחגוג! סיבה למסיבה. תקראו לי אגואיסט, אבל לא מעניין אותי בגרוש העלויות של היום הזה - וגם לא מעניין אותי מאיפה עירייית באר שבע תממן את זה. אני משלם כסף, אני משלם מיסים, אני משלם ארנונה, אני משלם על חנייה בעיר הזו, אני משלם כסף. אני חי פה. להביא את עברי לידר למרכז הצעירים מביאים וגם לוקחים על זה 90 שקל, אם במרכז הצעירים של עיריית באר שבע הם מרשים לעצמם לקחת סכום כזה, שירשו לעצמם גם להביא לי את עברי לידר ובית הבובות לרקד על הבימה, ובניהם, לדחוף גם את מושיק עפיה וקובי פרץ, בשביל לעשות קצת שמח, גם לאלו שבית הבובות לא ממש מעניינים אותם. אז כן, אני אגואיסט, לא מעניין אותי שעיריית באר שבע רוצה לחסוך, לא מזיז לי. אם בנתיבות יש דברים יותר טובים, אני אסע לנתיבות. אם בתל אביב יש דברים יותר טובים, אני אסע לתל אביב. אם בירוחם יש דברים יותר טובים, אני אסע לירוחם. אם בדימונה יש דברים יותר טובים, אני אסע לדימונה. וצר לי, אבל אני לא אתפלא אם אפילו בדימונה יש דברים יותר טובים. דרור, אוהב את העיר שלו - אבל בכל יום עצמאות, איכשהו - מחפש רק אטרקציות אחרות - ובצדק. אה כן, שנה שעברה, הייתי בנתיבות. היה פצצצץץץץץץ

יקיר85

New member
../images/Emo45.gif

ד"א עם מי נסעת?

Superdror

New member
איזה 2 בנות ובן

שאספתי בדרך, הם כיוונו אותי איך להגיע לאיצטדיון

מוצארט

New member
אין ספק, אני מסכים איתך

השאלה היא מה אנחנו עושים עם הרמת הידיים הזו, דהיינו נסיעה למקום אחר ביום העצמאות בלי לעשות רעש בעיר עקב הנדידה...

Reznik

New member
יאללה מי עוזר לי להריץ את דרור וערן

לראשות העיר?

Reznik

New member
למה רבים? אני מריץ אותו לעיריה

הוא מריץ אותי לעבודה

..

כל הזמרים השווים כגון בית הבובות שהייתי נורא שמחה אם היו באים, ישמחו יותר לקבל יותר כסף ממה שב"ש מוכנה להציע להם ולהופיע במופע כגון "רוקעצמאות" ודומיו.. ובצדק! כי שם מציעים להם יותר כסף, כי מוכרים כרטיסים במחירים מפוקעים, בעוד הבימות הן מופע פתוח לקהל וחינמי לגמרי! ליאור נרקיס ורוני הם אופציות זולות שימשכו קהל יעד של בנות בגיל הטרום-התבגרות שגם יקנו את כל הספריי האלו ב15 ש"ח וכיו"ב..

ביום העצמאות להקות עושות קופה

מכיוון שהם לא היחידים שמופיעים ונמצאים בין המון אומנים ההופעה תהיה מקסימום חצי שעה מה שמאפשר ללהקות לנסוע בכל הארץ לעשות 10 הופעות בלילה ולעשות בוכטיה נכבדת אין סיבה שבית הבובות למשל..לא יקפצו לרוקעצמאות יהיו שם חצי שעה ויקפצו לבאר שבע לעוד חצי שעה גם עם פחות כסף זה לא שצריך לארגן מופע מיוחד כולה 3-4 שירים מהמוכרים שלהם זה לא הלהקות..זה באר שבע

RED OR DEAD BS

New member
סעו לאשקלון, בבאר שבע אין מה לחפש.

אם עיריית נתיבות, או אופקים השכילו להבין שליאור נרקיס כבר שנים לא מושך קהל (את האמת אני לא בטוח שהוא אי פעם משך) או רוני סופרסטאר, שעליה לא נרחיב בדיבור גם לא מפוצצת בימות אז זה יהיה כל כך מוזר לצפות גם מעיריית באר שבע, ה"מטרופולין" בנגב שיבינו איזה הרכבים מושכים קהל ? אתם יודעים מה, שיביאו לפה את ליאור נרקיס, אבל מה עם לדאוג לצעירים בעיר? למה לא להביא זמרים שיכולים לפוצץ את הבימות? ושיחסכו לנו נסיעות מחוץ לעיר? לנו מגיע בדיוק כמו לנוער בראשון או לנוער באשקלון. כל כך קשה להרים ערב כמו בראשון? כל כך קשה להביא לפה אומנים מהשורה הראשונה נכון להיום? מה שנשאר לעשות בעיר הזאת ביום העצמאות ולא בפעם הראשונה, זה לראות קצת זיקוקים ולתפוס מונית שירות צפונה. שנה שעברה זה היה ניסיון, עוד היה אפשר להבליג כל עוד נתנו במה להרכבים באר שבעיים ולא שפכו כסף על אומנים דרג ז', למה שצעירים מרחבי ארץ לא יגיעו הם לבאר שבע? במקום שזה יהיה כל שנה ההיפך?

ח ג ה1

New member
סופית-באופקים...

סופ סופ החליטו לפרסם את חגיגות העצמאות. אז ככה,לכל המעוניין..: יום ב' בערב-דניאל סלומון יום ג' בבוקר-אריאל זילבר יום ה' (לא כ"כ קשור ליום העצמאות..)-- דודו טסה וסינרגיה..במתחם של השוק.(בתשלום-30 ש"ח) מוזמנים להגיע!!

אתם תמיד ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

יכולים לבוא לבקר אותי בתערוכה של חיל אוויר שאני מדריכה בה ביום העצמאות, אם כבר מדברים על יום עצמאות שנהרס

למעלה