שלום לכולם

שלום לכולם

אזרתי כוחות רבים ועכשיו אני מצטרפת אליכם באופן רשמי, אחרי שלפני חודש וקצת, ביטלתי את חתונתי שהיתה צריכה להתקיים ממש בקרוב. מקווה שיהייה קל יותר להתאושש בחברתכם. בייליס

ToryMaster

New member
אוי הברוך!

ברוכה הבאה
מה קרה?

ToryMaster

New member
אה, לא הבחור הנכון?

טוב, את יודעת מה הבנות בחתונות אומרות - כל עכבה לטובה.

fcolors

New member
בייליס

ברוכה הנשארת במועדון הרווקות/רווקים
בעצם את רק 27 למה למהר קחי תזמן כמוני בן 31 תתיישבי עם עצמך תעשי דברים תהני מהחיים..........יש זמן בכל מקרה אחרי שמחליטים להנשא ברור שזה קשה ומבאס לבטל אבל לא נורא אחותי אני מאמין בהלך נסיך יבוא מלך לכל אחד יש מכסה שמחכה לו מעבר לפינה בזמן הנכון
מאחל לך........אור אהבה ואושר עתידי

LIAT2504

New member
אני ביטלתי חתונה חודשיים לפני הכל....

שלום לך, לפני כ - 4 שנים אולי קצת יותר, עמדתי להתחתן כל העולם וקרוביו ידעו - הרגשתי בעננים. יצאתי עם הבחור שנה וחצי ואז החלטנו לעבור לגור ביחד ומפה הבעיה......מגלים את הפרצוף האמיתי ורואים דברים שלא ראינו. זה לקום בבוקר ביחד וללכת לישון ביחד. לבשל, לנקות וכו'.... זה לראות את הקריזות שלו בכל שלב וצריכים לעשות הכל ביחד. אני כ"כ שמחה שעשיתי את הצעד הזה שביטלתי את החתונה, ואני מודה לאלוהים כל יום ויום שלא התחתנתי. בהתחלה זה ממוטט אבל זה יעבור לך - אם עשית צעד כזה ענק את תצליחי כי את חזקה. אצלי, כולם ידעו אחרי שעברנו לגור ביחד, שבועיים לאחר מכן הוא הציע לי נישואים ובמשך חודש וחצי עשיתי מן מבחנים לשנינו. זה נשמע די מצחיק, אבל כולם אמרו לי שהוא לא בשבילי ושאני יפתח את העיניים - לא הקשבתי כי אהבתי אותו מאד.....אבל כשעברנו לגור ביחד בעצם ראיתי איך יראו מהלך חיי איתו ופה החלטתי שזה לא מתאים לחיות בצורה שהוא התנהג והתייחס אליי ואזרתי כוח רצון ואומץ רב ופשוט החלטתי שזהו - זה נגמר. הוא היה בשוק לא הבין מה קרה, אמרתי לו תחשוב איך התנהגת בחודשיים האחרונים וכל השאלות ששאלתי והתשובות שקיבלתי תבין לבד (1+1=2 ולא 10 כך אמרתי לו). זה נגמר די לא יפה, אמא שלי היתה כמו מגשרת בינינו כי היינו צריכים לסגור את החשבון בנק המשותף שהיה לנו, ועוד כל מיני דברים משותפים למיניהם ו...........בסוף מתגברים על הכל. את חזקה ואפילו חזקה מאד אם עשית צעד כזה - מניסיון.........תחזיקי מעמד ותראי שכל העיניינים והמחשבות יעלמו. יום אחד את עוד תשבי ותצחקי על זה - מה שלא זה תמיד יישאר בזכרונך, אבל לומדים ולומדים כל הזמן. שיהיה לך שבוע נפלא ומופלא עם המון חיוכים
ליאת

תודה לכולם

האמת שהחלטנו להתחתן אחרי שלושה חודשים יחד, זה באמת היה זה, אבל הקשר שלנו היה כרוך במיליון ואחד ויתורים מבחינתי, כמו למשל להעתיק את חיי לצפון הארץ, דבר שלא חייתי איתו בשלום וכל הזמן כעסתי. כן, והיה כבר אולם ושמלה וקייטרינג ודי ג'יי וכולם כבר ידעו, אבל בסוף החלטתי להיות אמיתית עם עצמי והבנתי שאני לא יכולה להמשיך לחיות עם כל הרבה כעסים לאורך זמן. ביטלתי הכל ולאחרונה שבתי לעיר הגדולה. אני חשה הרבה יותר הקלה ממועקה ויודעת לחלוטין שזה היה הצעד הנכון לעשות. מוזר לחזור פתאום להיות רווקה אחרי שרק לפני חודש דיברנו על להביא ילדים. עוד דבר שלא רציתי כרגע והוא לחץ שכן. מה אני אגיד לכם אנשים, בחיים אין חוכמות ואין קיצורי דרך. אי אפשר גם לעבוד על הלב ולהתעלם מהסימנים שהוא שולח כל הזמן, בסוף זה מתפוצץ, והתחושה העיקרית שלי כרגע היא שניצלתי מחיים שלא התאימו לי מעולם. טוב להיות כאן. בייליס

טל205

New member
אופי אופי אופי

איזה יופי... הלוואי וכולנו נהיה עם אופי כזה! ברוכה הבאה,תהני כאן.

מותר לי

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אמנם לא הייתי במקום שלך, ולא ביטלתי חתונות (למרות שקיבלתי הצעת נישואים מאד "מפתה", שאם רק אגיד כן הוא יתן לי עשרות גמלים, עיזים, פרות, חמורים, תרנגולים ויעשה אותי מלכה
) אבל סומכת עליך ומאמינה שאם זה מה שהחלטת- אז זה מה שהכי טוב לך... שולחת לך חיבוק ענק! ההתמודדות מול הסביבה הרבה יותר קשה מההתמודדות מול עצמך עם ההחלטה... מקווה מאד שתהני כאן!

pirgit

New member
הי בייליס..

באמת בשביל לבטל חתונה צריך כוחות רבים....ביטלתי חתונה לפני כשנה, זו הייתה הקתופה הקשה בחיי וזה משהו שלעולם לא אשכח. אני מקוה שתתאוששי מהר זה אפשרי. אשמח לעזור.

למעלה