שלום לכולם!

mamala

New member
שלום לכולם!

מזה כחצי שנה אני עוקבת אחר כל אות שנכתבת כאן - מה שנקרא משתתפת פאסיבית. בתי בת חצי שנה ויונקת מלא. משקלה כ-9.300 ק"ג ! (טפו-טפו-טפו) והשבוע חזרתי לעבודה (כמובן עם שאיבות) והפשושית שלי עם מטפלת, בינתיים השד לא כל כך נורא... אך הגעגועים עזים-עזים! אשמח לשמוע רשמים ועצות מאחיות ל"צרה"!

ברוכה המצטרפת../images/Emo9.gif

אמנם אני עדיין בבית ואשאר לפחות עד אוקטובר (אז איתמר יהיה בן 9 חודשים) אז אין לי עצות או דברי חוכמה... פשוט שיהיה לכן קל ואיך קוראים לפשושית??

לאה_מ

New member
ברוכות הבאות ../images/Emo142.gif

אין לי עצות, חוץ מלהנות גם מהיתרונות של העבודה, ולחזור מלאי מרץ וגעגועים הביתה. יש גם כיף והנאה מהעבודה, ואם את סומכת על המטפלת, את יכולה באמת להנות מכך. אני חזרתי לעבודה כשאורי היה בן 4.5 חודשים וינק מלא. מדי יום הייתי שואבת בעבודה, והמטפלת שלו היתה נותנת לו למחרת את החלב השאוב בבקבוק. אני גאה לומר, שהוא לא קיבל תמ"ל (כמעט) אף פעם (כשהיה בן 6 חודשים, נסעתי לנסיעת עבודה לחו"ל ל-4 ימים, ואז ה"סטוק" שהכנתי לא הספיק, והיה צורך בתוספת תמ"ל).

ברוכות המצטרפות!

איך ההרגשה "לצאת מהארון" אחרי חצי שנה? כשאני חזרתי לעבודה עידן היה כבר בן שנה ואכל כמעט הכל ובכמויות. בשבוע הראשון הייתי מגיעה למעון להניק אותו, ולאחר שבוע הוא הסתדר מצויין בלי ציצי (אבל כמובן התנפל עלוי כשהגעתי לקחת אותו).

zimes

New member
שלום שלום!

עצות בענין יציאה לעבודה, אני לא אוכל לתת
9300, ואו! בתי, שנה ורבע, עוד לא הגיעה לשם...

../images/Emo6.gif הצחקת אותי צימס!

זוכרת את ההבדל בין אייל
לשני החברה´ שלך? אז הדובון שלי היום, בגיל שנה וחצי, עבר לראשונה את מחסום עשרת הקילוגרמים... בטח הדס ודולב מכניסים אותו בכיס הקטן..

zimes

New member
לאלא,

דולב - בודאי, הוא שמנצ´יק אמיתי. אבל הדס - היא שומרת על הפיגורה. (בעוד שלושה שבועות טיפת חלב, אני אדווח על המספרים החדשים)

Shellylove

New member
ברוכה הבאה אלינו!!!

אין לי זמן לעידוד ארוך - אבל אני מזדהה עם הגעגועים, זה קשה בהתחלה, אבל נעשה יותר קל אח"כ.

למעלה