שלום לכולם

e_anat

New member
שלום לכולם

אתמול סוף סוף צפיתי בפרק 22 לעונה השניה. וכולי ציפיה לעונה השלישית. אני חייבת לציין שזו הסידרה היחידה שאני מכורה אליה. יש לי שאלה אחת. למה בעצם הפלילו את לינק? מה היו אמורים אלה שהפלילו אותו להשיג בזה? עד כמה שזכור לי, אבא של לינק היה ב"חברה" ויצא ממנה - האם זה קשור לזה?

מצטרפת... ושאלות נוספות...../images/Emo58.gif

האמת שגם אני אתמול שאלתי את עצמי את השאלות האלה, ועכשיו את בעצמך הזכרת לי... אני מצטרפת לשאלה הראשונה, כי אני זוכרת שהם רצו להפליל דווקא את לינק בגלל שהם רצו לנקום באבא שלו או משהו כזה, אני לא זוכרת בדיוק, אבל אני רק זוכרת שזה קשור, אבל אני זוכרת במעורפל ולא מצליחה להיזכר... יש כל מיני דברים שאני לא מצליחה לקשר... החברה הפלילה את לינק, אבל למה רצו שזה יקרה? מה זה נתן להם? אם הם היו רוצים לנקום באבא שלו בגלל שעזב את החברה, אז למה הם לא פשוט הרגו אותו וזהו? אני לא מצליחה לקשר בין עוד דברים, למשל ביל קים עובד בחברה, נכון? אז האיש הזה "איש הפתקים" גם קשור לחברה? אבל לא נראה לי בגלל שהוא רצה את מייקל בסונה... אבל אנחנו עדיין לא יודעים למה, אז מה שאני רוצה לדעת זה איך זה קשור סונה לחברה? למה החברה רצתה שטרנס ימות לכאורה? הוא עשה להם משהו? אפשר בקיצור את כל ההקשרים מתחילת ההפללה עד לסונה?

shiraz cohen

New member
XD אני יכולה לענות לך רק על זה...

תאוריית קשר או תאוריית קונספירציה היא תאוריה ביחס למצב או אירוע הנדחית על–ידי רוב מכריע מבין החוקרים העוסקים בתחום אליו היא מתייחסת, בגלל היעדר ממצאים ממשיים התומכים בה, ובגלל שהיעדר הממצאים מוסבר בפעולתם של גופים רבי עוצמה המבקשים להסתירם. לעתים, כאשר הממצאים המוצגים לחיזוק התאוריה ממשיים, היא חדלה מלהיות תאוריית קשר והופכת לתאוריה מדעית רגילה. מועתק מבבילון כדי שלא תסתבכי עם ההסברים שלי...

ואיך זה מתקשר

לסונה וללינקולן וכל מה שקורה? כי לא הבנתי כלום ממה שכתבת.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה??

e_anat

New member
נו../images/Emo35.gif למישהו יש תשובה ../images/Emo35.gif

מה המטרה של "החברה" בהפללת לינק? מה רצו להשיג בזה? הרי זהו הבסיס של כל הסידרה

גם אני רוצה להיזכר אבל

אל תשכחי שנגמרה הסדרה, ויכול מאוד להיות שלא הרבה אנשים יהיו בפגרה, אז פשוט חכי בסבלנות, ואני מבינה אותך, כי גם אני מאוד רוצה לדעת..

nlz

New member
תשובה ל''למה הפלילו?''

דרך הפללת לינק ושליחתו למוות החברה רצתה להגיע אל אביו של לינק(שבעבר גם היה עובד שלהם אבל בשלב מסויים מרד בהם) זאת הייתה הדרך היחידה שהם היו יכולים להשיג אותו כי הוא שמר על פרופיל נמוך ולא ידעו איפה הוא, הוא בעצם היה נמלט בעצמו.

בדיוק

הם ידעו שאם הם יפגעו בלינק, אבא שלו יצא מהמחתרת ויבוא לחפש אותו. וזה באמת מה שקרה. אם אני לא טועה, בפעם הראשונה שהראו את האבא (לא כולל הזכרונות של לינק) היה ביום של ההוצאה להורג, כשהאבא נכנס לחדר.

האם ה"חברה" יודעת לגביי האבא?

האם ה"חברה" יודעת בעצם שאבא של מייקל ולינק מת? כי הם קברו אותו בשממה ורק בפרק האחרון או אחד לפניו לינק צעק למאהון : "אתה הרגת את אבא שלי". מאהון הוא לא עובד ה"חברה" ולא הראו אותו מדווח על-כך (גם לא היה איכפת לו באותו שלב) אז אפשר להניח שה"חברה" בכלל לא מודעת למוות של האבא. או שאני שוכח איזה פרט והם כן מודעים לכך.

למעלה