שלום לכולם

Neyt21

New member
שלום לכולם

הגעתי לכאן דרך פורום "מדיטציה" ואני שמח לראות שאני לא בודד במערכה רציתי לדעת קצת יותר על הקרנת הגוף האתרי מכיוון שאני מתנסה בזה (כאן אתם קוראים לזה "חלומות צלולים") וזה מפחיד למה? אני לא יודע אם יש קבוצה שנפגשת לדבר על זה (צ´ט או פיזי) אני אשמח להצטרף Neyt

LucidGuess

New member
שלום וברכה

חלומות צלולים זה נושא שאמנם קשור גם להקרנה חוץ גופית אך אלו אינם מינוחים זהים, זה לא אותו הדבר. חלום צלול הוא חלום שבו, תוך כדי החלום, אתה מבין שאתה חולם. התוצאה היא מצב של מודעות עצמית מלאה בתוך החלום ( אתה יודע שזה חלום בזמן שהחלום מתרחש ) ואתה יכול לעשות פעולות רבות מאד ( הכל בעצם ) ולשלוט בחלום, אפילו לעוף ולעבור דרך קירות, והכל מציאותי לגמרי, ואתה מודע לגמרי לעובדה שאתה רק חולם. LucidGuess

Variety

New member
ברוך הבא לפורום

היי, חלום צלול והקרנה חוץ גופנית הם מושגים שונים אך קשורים אחד לשני. ההגדרה של חלום צלול: חלום בו החולם מודע לכך שהוא נמצא בחלום. הוא מודע כמו ביום יום אך נמצא בחלום בזמן שהגוף עדיין ישן. הקרנה חוץ גופנית: הוצאת המודעות אל מחוץ לגוף. אפשר לטייל בכל מקום וזמן. ההבדל ביניהם שאחד הוא בתוך החלום, והשני מחוץ לגוף. אפשר לטייל עם המודעות אל מקומות בעולם הפיסי לא בצורה פיסית או ב"מימדים" גבוהים או נמוכים יותר. אני לא כל-כך מבין בנושא, אני בטוח שיש הרבה אתרים שמסבירים. אתה יכול לחפש: Astral Projection, Out of body experience, אתה אולי תמצא אתרים מעניינים שמסבירים קצת. גם דרך חלום צלול לטענת כל מיני אנשים אפשר להגיע לאותם "מימדים" שונים, אך המסע מתחיל מחלום. אני פתאום שם לב, כשאני מנסה להסביר את ההבדל שהוא מאוד דק. דרך חלום צלול אתה יכול בקלות לצאת מהגוף לחוויה חוץ גופנית. ככה אני עשיתי את זה: התחלתי לעוף גבוהה מאוד בחלום, כאשר אני מאיץ את מהירותי וחוזר ואומר "אני יוצא מהגוף, אני יוצר מהגוף...". לאחר שניה של חושך מצאתי את עצמי מחוץ לגוף, אך לא התרחקתי מספיק וחזרתי. החוויות האלה בכלל לא מפחידות. צריך פשוט להתרגל ולהבין שכל הדברים האלה טבעיים. בקשר לצ´ט, אתה יכול להכנס לצ´ט ולשלוח הודעה בפורום "אני עכשיו בצ´ט" אני מבקר הרבה בפורום, אז יש סיכוי שנהיה באותו זמן. בערב באים הכי הרבה אנשים. אם יש לך אי סי קיו, אתה יכול להוסיף אותי: 14263913. חלומות פז, Variety-

למעלה