שלום לכולם..

santa barbara

New member
שלום לכולם..

לא ראיתי ימי חיינו שבוע - הייתי בחו"ל מישהו יכול לעדכן אותי בקצרה מההולך שם? היום ראיתי בבוקר את הפרק של יום חמישי. מישהו ירה בבופ, הבנתי נכון? אנחנו יודעים מי זה? רקס - יכול להיות?! או שרק מנסים לגרום לנו לחשוב ככה? מה המסמכים שבריידי הרים מהרצפה בבית קיריאקיס? היה עוד משהו מעניין שאני אמורה לדעת? אשמח לקבל תשובות בלי ספויילרים

hillator

New member
ככה

המסמכים זה לגבי הרצח של קולין נידמה לי.. משהו מעניין החליפו תסריטאי ךריילי "הדגול" איך היה בחול?

santa barbara

New member
היה מעולה, חבל שנגמר חחח...

שחכתי לגמרי שפספסתי שבוע של ימי חיינו, רק היום בבוקר נזכרתי שאני צריכה לראות את הפרק של הבוקר מה לגבי ההתנקשות בבופ?

נטלייי

New member
לא ירו בבופ

כנראה שהכו אותם בראש, מנסים לגרום לנו לחשוב שזה רקס. כנראה ספוילר למטה
התעלומה הזאת לא תיפתר אף פעם, לא נדע אם זה רקס או שמא מישהו אחר.

אבל ברור שזה

רקס... כל הסימנים והסדרה עצמה מפנים לכיוונו... בטח קרה לו מה שקרה אז לו ולקסי כשהיה איום על בני דימרה וה"מתנקשים הפנימיים" שבהם הופעלו כדי להגן על הדימר'ז....

זה גם לא כזה מעניין ../images/Emo58.gif

בהשוואה לכל הרציחות הסדרתיות שמתרחשות אח"כ... למרות שהתאכזבתי מאוד לשמוע שזה בסוף הכל היה בראש של מרלנה(?!) וטוני רק גרם לה לחשוב שהיא רוצחת אנשים... how lame is that??

Jasper Jasper

New member
מאוד ../images/Emo58.gif

בכלל אחרי סיום העלילה הזו הסדרה תתדרדר אפילו עוד יותר ותיהפך לבלתי נסבלת עם שלל עלילות מעצבנות וכתובות גרוע,בינהן חלק מהדמויות שנוסעות לעיראק ונלכדות על ידי טוני בזמן המלחמה,סמי מתחפשת לגבר ומציקה לתושבי סאלם(מימי,מחלקת סמים לג'ון שיהיה מכור),קלואי והצלקת המסכנה שלה,ג'ק והמוות החודשי שלו(ג'ק גוסס,ג'ק רוצה להתאבד,ג'ניפר טיפשה,פרנקי.בלע),מחיקת ההיסטוריה של מרלנה והמצאת בעל שאף אחד לא שמע עליו וכו'.יהיה גרוע.

כן, שמעתי על הדברים האלה ../images/Emo58.gif

הם פשוט מגוחכים ונלעגים אחד אחד.... לכל זה אחראי ריילי??? אם כן, למה לא זרקו אותו מוקדם יותר?? טוב שהוא לא הורס בערך כל דבר טוב שקיים בימ"ח... מה לעזאזל הם חשבו כשהשאירו אותו כ"כ הרבה זמן?

hillator

New member
תשמע

מבחינת ההפקה ריילי היה בגדר גאון ועלילת הרוצח הייתה מינמום מחזה של שקספייר

אז

גם ההפקה דפוקה, כנראה... אולי ריילי שם להם משהו במשקה שמשנה להם את צורת החשיבה- סטייל סטפנו ומשחקי המוח שלו :)

hillator

New member
ככה

ההפקה דפוקה וראיתי פעם איזה סידרה על אופרות סבון שבה הציגו את עלילת הרוצח של ריילי כדבר גאונות

מזי123

New member
שאלה../images/Emo58.gif

זה נכון שאחרי שמרלנה ורומן יחזרו(אחרי "המוות")אז מרלנה תיהיה בהריון ברומן או משהו כזה?

2DH

New member
ספוילר

כן , מרלנה חוזרת מהטירה בהריון מרומן ... מגלה לג'ון נופלת במדרגות , מאבדת את הזכרון. אז מגיע אלכס נורת' (AKA ווין נורת'רופ - רומן המקורי)ומשחק לה עם השכל/מסמם אותה ... נתנחם בזה שלראות את ווין עם דידרה זה תמיד כיף.

זה גם גאונות וגם טמטום.

גאונות זה ליצור ולשמור על מידה טובה של מתח [ובכלל להחליט את מי להרוג/מתי] הטמטום זה הדבר המפגרת שפתרו את העלילה והשאירו בה המון חורים במקרה הזה- טמטום>גאונות

למעלה