שלום לכולם(:)

שלום לכולם(:)

אוקיי אני הולכת לספר משהו די מוזר,אבל אני מאמינה בו. אישה אחת מוכרת(עלי לציין שהיא נורא מוזרה,והיא מארה"ב והיא צועניה,והיא עוסקת בכשפים,כמו כל משפחתה) כביכול חפצים "רדופים" כלומר שיש בתוכם ישות(או אפילו כמה) שהוכנסה ע"י כישוף לתוך מוצר חומרי לדוגמה:בובה, בכל מקרה,אני קניתי בובה רדופה,אבל המוכרת אמרה לי שזאת רוח טובה,והיא בורכה,וכ'ו. אני יודעת שאני משוגעת,בדר"כ אנשים מנסים להיפטר מרוחות ואני מביאה אחת הביתה. אין לי שום ידע בנושא של רוחות. הייתי שמחה לדעת מה אתם חושבים על זה,ואם זה נראה לכם מסוכן,כי את האמת? אני מתה מפחד. הבובה יפייפיה,בהתחלה לא האמנתי כלכך בזה אבל אז קונים שהתנסו בחפצים שלה באמת אמרו שהם שומעים קולות וכל מיני דברים כאלה מאז שאותו חפץ הגיע לבית שלהם והם מדברים עם הרוחות באמצעות מכשירי EVP וENF וכ'ו הייתי רוצה לדעת מה דעתכם,בבקשה עשו מאמץ,תקראו ותגיבו,זה נורא חשוב לי עוד שבוע הבובה פה ואני מתה פה מפחד ומהתרגשות, פעם שללתי דברים כאלה-כיום למדתי לא לשלול דבר.הכל יכול להיות:)

מה הקשר לתקשור בEVP לבובה שמכרו להם

עם כל הכבוד הם יכולים לתקשר כך בלי קשר לבובה של הצועניה, אני חושבת שם היא אמרה לך שהרוח היא טובה אז תקבלי מה שהיא אמרה, אבל אם את כלכ ך חוששת תעיפי אותה. קיימים דברים כאלה בעיקר במקומות שמאוד מאמינים ברוחות ובכשפים.
לינוי

Luisito Garcia

New member
חחח את משוגעת :)

אני אישית חושב שאת משוגעת :) אבל במובן הטוב,בחיים אבל בחיים לא הייתי מחזיק בבובה או משהו בסגנון,אני יותר מדי פחדן :) אבל בשבילך מצאתי משהו נחמד אולם לא שמעתי בחיים על בובות שמדברות בעצמן אבל כן שזזות בעצמן,למשל אני נותן לינק של משהו נחמד שמצאתי לא מזמן וזה מקרה מפורסם במקסיקו ולצער הלא מבינים שפות זרות זה בספרדית אבל לא צריך להקשיב למה שמדברים,מספיק בלראות את הסרטון וזהו :) בקשר לevp יש לי תוכנה במחשב ותמיד חשבתי להפעיל אותה במשך הלילה אבל משום מה אני מפחד,אני גר לבד ובלילות כבר משהו כמו חודשיים תמיד בין השעות 1 בלילה ל4 לפנות בוקר אני שומע רעשים בגג,זה מדהים,האחים שלי באים לבקר אותי לפעמים ונשארים לישון והם מתחרפנים,משהו מטייל בכל אורך הגג וזה לא חתול,הלוואי והיה חתול וגם לא גנב הרי הבית שלי זה לא בנק שמתכננים במשך חודשיים את השוד המושלם,זה נורא מוזר,פעם,אמרתי לאחי יאללה חייבים לראות מה זה,אתה תצא כשאני אגיד לך עם פנס ותאיר לכיוון הגג,ספרתי עד שלוש,הוא יצא ופתאום אין צעדים.. וגם לא ראה כלום אבל איך שאחי נכנס חזרה פנימה הצעדים חזרו.. זה מדהים.אני לא יודע מה הולך שם ומי או מה מטייל שם ולמה וגם לא רוצה לדעת,אחי תמיד אומר לי תפעיל את התוכנה של הevp אולי למחרת תמצא תשובות אבל לא,אני לא רוצה.בקיצור זה כבר לא מפריע לי כמו פעם כי כבר התרגלתי אבל מי שבא לפה תמיד בסוף אני צריך להקפיץ אותה (זה בד"כ בנות) :) בחזרה הביתה כי וואלה אני מבין את הפחד שלהם.. בקיצור יהיה בסדר,הנה הלינק,תהני http://www.youtube.com/watch?v=BSmCc48I2EU&mode=related&search=

ואיך קבעת בכזה בבטחון שזה לא חתול?

מצד אחד אתה אומר שאין לך מושג מה גורם לצעדים, ובאותה נשימה אתה קובע "שזה לא חתול !!" מנין לך? מהנסיון שלי אני יכול להגיד לך שחתולים אוהבים ללכת על הגג ואז הם גם משמיעים רעשים מוזרים והם עושים זאת בעיקר בלילה כשהם משחרים לטרף. אלו יכולים להיות גם בעלי חיים אחרים, כמו עורבים, יונים, ציפורים אחרות, אולי זו ציפור ליילית כמו אוח ינשוף או תינשמת שמצאו מקום מסתור אצלך בגג? ואולי עכברים, או כל בעל חיים אחר, אני לא מבין אם לא בדקת ואין לך מושג מה אז אז מדוע אתה מעדיף את האפשרות העל טיבעית על פני ההסבר הטיבעי? במה ההסבר העל טיבעי נשמע לך יותר הגיוני כאן? במה זה מסביר את הרעשים בצורה הגיונית יותר? עוד אפשרות שאני חושב עליה היא שינויי הטמפרטורה בין היום ובין הלילה, כשהאוויר בלילה מתחיל להתקרר קורות עץ ישנות בגג עשויות להתחיל לחרוק, זה קורה גם עם רהיטים ישנים. בכל אופן מה דעתך לבדוק את העניין קודם כמו שצריך ורק אז להסיק מסקנות המממ ?

ויש עוד אפשרות

יכול להיות שהרעש קיים בעצם כל הזמן רק שביום הוא נבלע עם כל רעשי הרקע מסביב, אבל בלילה כשהחושים שלך יותר מחודדים, וכשיש סוף סוף שקט, ואתה מכבה את הטלוויזיה והולך לישון, רק אז אתה מצליח להבחין ברעש הזה, אולי זו אפילו סתם איזו שקית ניילון שעפה ברוח ונתפסה באיזה זיז אצלך בגג והיא מרשרשת בכל פעם שיש שם רוח קלה (רוח רגילה, לא רוח רפאים)

Luisito Garcia

New member
אתה צודק :)

תסתכל מתי אני כותב את ההודעה,תסתכל מה השעה שרשמתי אותה ואתה יודע למה? כי הרעשים העירו אותי אבל כל הכבוד לך שאתה כזה שרלוק הולמס :) אז קודם כל,אני גדלתי בקיבוץ אז תאמין לי שאני יודע טוב מאוד מה זה רעשים של חיות,במיוחד של חתולים על גג מעץ אבל כאן יש לי גג מבטון אתה מבין? בטון עבה מספיק וגם כמובן שבעבר ראיתי חתולים על הגג של הבית שלי ולא שמעתי שום רעש.. כדי לשמוע רעש על הגג שלי צריך שיהיה משהו כבד מספיק להשמיע רעש.. ואם היו חתולים אז אני חושב שלא הייתי עושה מזה עניין ואנשים לא היו רוצים לברוח לבתים שלהם.. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבדיל בין רעשים כאלה אז אם אתה כ"כ מבין עניין אז בוא קפוץ אלי יום אחד ותשאר לישון,כשהרעשים יתחילו אני אתן לך פנס ותעלה אתה לבדוק מה זה,סבבה? אם יש לך מספיק ביצים לא נראה לי שתהיה בעיה,אני צודק? :) מה שכן,אם אתה בא אל תגיד לי אח"כ שאתה רוצה לחזור הביתה :) לילה טוב,אני אנסה להמשיך לישון קצת ותחשוב על ההצעה :)

אוקיי..תמונות של הבובה(?):)

קודם כל תודה על התגובותD:- בהתחלה זה היה נראה לי די מעניין שיהיה לי כזה דבר בבית..אבל איך שמתקרב היום שאני אמורה לקבל אותה אני מתחילה להילחץ...P: אמממ והסיפור גרם לי יותר להילחץ: הייתה אחוזה שבה גרו 3 נשים שהתעסקו בכישופים אחרי ששלושת הנשים הזדקנו ולא יכלו לנהל את האחוזה הן עברו משם והן עשו מכירה של כל החפצים שלהן שנשארו להן בבית והסבתא של הצועניה שמכרה לי בחרה לקנות את הבובה הזו...היא הייתה אצלה המון שנים..הבובה אולי קיימת כבר 100 ומשהו שנים...והסבתא מתה,והעבירה הכל לנכדה שלה,והנה מהנכדה הבובה הולכת להגיע אליי.(קיצרתי את הסיפור אבל אני מאמינה שתחיו עם זהP:) ואמממ ממה שהבנתי זה שהגיב למעלה לא ממש הבין מה אמרתי כי הוא אמר "מה הקשר בין בובה לEVP " או משהו כזה. לבובה הכניסו רוח בעזרת כישוף. והצועניה הקליטה את הבובה אומרת בEVP : "Hi, my name is Cathy. What may I ask is your name?" וזה כלכך מגניב^-^ אוקיי עכשיו אחרי כל החפירות שלי הנה לכם תמונות של הבובה: http://www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=318776&image=40758026&images=40758026,40757999,40758047,40758055,40758059,40758019,40758032,40758011,40758038,40758051,40758004,40757992&formats=0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&format=0 תגידו שהיא לא יפה.

נראיית לי בובה רגילה לחלוטין

לא הבנתי מה הביג דיל כאן. יצרו בובה בשני שקל והמציאו סיפור רקע מסתורי (ומטופש לדעתי) שיגרום לאנשים לקנות אותה במחיר מופקע.

מה זאת אומרת הכניסו רוח לתוך הבובה?

כמו כישוף וודו? לי אישית לא נשמע נחמד לקנות רוח כלואה בבובה, למרות שאני בספק לגבי אמינות הדברים
לינוי

Take a look:D

יש אחד שממש יש לו מוזאון עם חפצים רדופים-בובות וכ'ו והוא עונה על כל מיני שאלות אמממ ובין השאלות קיימת גם השאלה שלך! מקווה שזה יעזור:) תעייני עוד באתר יש סיפורים על כל חפץ שהגיע למוזאון ומה הסיפור שלו. הקישור הזה מופנה ישר לשאלות- http://www.johnzaffisparanormalmuseum.com/fAQ%20Page.htm וזה לאתר עצמו- http://www.johnzaffisparanormalmuseum.com/

למה סתם לדבר שטויות? ../images/Emo12.gif

באמת! אני צריך לבוא עד אליך הביתה כדי לבדוק מאיפה הרעשים? בגלל שאתה מתעצל או מפחד לעשות זאת?? הגזמת לגמרי! אין לי ספק שההסבר לרעשים ארצי לחלוטין, מה שעוד יותר מחזק את הסברה שלי שמדובר בבעל חיים זה שאמרת שברגע שאתה מתקרב אז הרעש מיד נפסק, זה מתאים בדיוק להתנהגות של בעל חיים שמפחד כשהוא רואה אותך מתקרב אליו! בחייך תפסיק כבר להיות כזה ילד, אם אתה כל כך מפחד שים שם מצלמה! (וגם איזו מנורה קטנה שתאיר על הגג) אני בטוח שמדובר בבעל חיים כלשהו, חתולים, עורבים, יונים, אוח, תינשמת, ינשוף, עכברים, אולי אפילו נחשים...... מה הבעיה לבדוק ולדעת פעם אחת ולתמיד במה מדובר? יותר נעים לך לשמוע כל לילה את הרעש ולנסות לנחש מה זה?? לא עדיף שפעם אחת תתגבר על הפחד המטופש ותבדוק ותדע? יכול להיות גם שבעל החיים שגורם לרעש לא הולך על גג הבטון עצמו אלא בתוך רווח פנימי יותר שקרוב לתיקרה של הבית שלך ולכן הרעש נשמע לך חזק. בקיצור תבדוק ותגיד לנו מה זה - אני סקרן מאד!! (אבל אין לי כוונה לבוא אליך הביתה, מצטער)

Luisito Garcia

New member
תקשיב רואה רוחות

במקום להגיד לי מה לעשות עדיף שתפסיק לזלזל באינטליגנציה שלי ושל כל מי שהיה אצלי,לפי הדיבור שלך אני רואה שאתה קטין,ככה שגם צבא לא עשית עוד.. אני לא מבין מה בכלל קפצת לשיחה,זה היה משהו שסיפרתי לבחורה עם הסיפור של הבובה,אני לא מתכוון להמשיך את השיחה הזו,אמרתי מקודם שכן פעם הלכתי להסתכל ולא היה כלום וגם אחי וזה לא פאקינג חתול,הבנת? זה לא חתול,מה אתה ירושלמי? יש צעדים על הגג אתה מבין מה זה צעדים? עזוב מה אני בכלל מסביר לך? כן,יש חתולים על הגג,יאללה מה שתגיד

קשה מאד לא לזלזל באינטליגנציה שלך

אתה נמצא בפורום כללי, עבור שיחות פרטיות יש לך מסרים אישיים, הבנת? כל אחד כאן רשאי להגיב להודעות שלך גם אם זה לא מוצא חן בעיניך, לך יש את הזכות לא להגיב בחזרה. כשקוראים את הדברים שאתה כותב ואת דרך הסקת המסקנות המצחיקה שלך אז קשה מאד לא לזלזל, חשיבה ביקורתית היא ממך והלאה. כתבת שברגע שפתחתם את הדלת ויצאתם לבדוק את מקור הרעש הרעשים הפסיקו מיד, עלה בדעתך שאולי זה בגלל שהפחדת את אותו בעל החיים ולכן הוא השתתק או ברח מיד למקום מסתור? עלה בדעתך שאולי בעל החיים שגורם לרעש (אולי עכברים, אולי ציפור ליילית כלשהי) נמצא בתוך חריץ פנימי כלשהו בין גג הבטון לתיקרה ולא על הבטון עצמו? חשבת להתקין על הגג מצלמה קטנה שתראה דרכה מה קורה שם? ניסית לבחון את הדברים באופן רציני ולא חובבני כל כך כמו שתארת? אבל לא, למה שתתאמץ לבדוק, יש לך הרי הסבר הרבבבבבה...... יותר הגיוני, מדובר ברוח רפאים זדונית שדופקת לך על הגג בלילה כדי להפריע לך לישון! יופי שיחקת אותה שרלוק! פתרת את התעלומה!

Luisito Garcia

New member
אני מבין שיש לי פה עסק עם ילד מפגר

וואלה רותם אין פעם שאני בא קצת לפורום ואני נתקל בילד מפגר,אה?

למעלה