שלום לכולם שמי דייב ואני חבר מאוד טוב של עופר, אל תדאגו בקשר לעניין הבמפי, הוא לא עופר.
D daeve1 New member 3/4/07 #1 שלום לכולם שמי דייב ואני חבר מאוד טוב של עופר, אל תדאגו בקשר לעניין הבמפי, הוא לא עופר.
D daeve1 New member 3/4/07 #3 רק שתדעו לכם שאתם נורא פוגעים בעופר שאתם אומרים שהוא במפי. שזה ממש מטומטם כי הוא לא במפי.
ע עידית23 New member 3/4/07 #5 הי דייב.. מה קורה?? חחחחחחחחחחחחחחח עפר כותבים בלי "ו".. חחחחחחחחחח יש לך אי מייל או מסנג'ר?? אני רוצה לדבר איתך..
הי דייב.. מה קורה?? חחחחחחחחחחחחחחח עפר כותבים בלי "ו".. חחחחחחחחחח יש לך אי מייל או מסנג'ר?? אני רוצה לדבר איתך..
S S t r a w b e e r Y New member 3/4/07 #6 וואלה... חבר של עפר שלא יודע איך כותבים את השם שלו... מגניב
E esterosh New member 3/4/07 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם חברים כאלה מי צריך אוייבים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם.
0 0ליוש0 New member 3/4/07 #10 נראלי אפילו האוייבים שלו יודעים לכתוב נכון ת'שלו...ורק חבר מאד קרוב לא יודע אחחח ההגיון
מ מורוש101 New member 4/4/07 #11 למה לעזאזל כולם באים לפה ומדברים על במפי?! הוא בכלל בהייד פארק שילכו לבלבל להם ת'שכל על במפי להם לא לנו
למה לעזאזל כולם באים לפה ומדברים על במפי?! הוא בכלל בהייד פארק שילכו לבלבל להם ת'שכל על במפי להם לא לנו
ח חנווש האחת והיחידה New member 4/4/07 #12 למה כל אחד בא לפה לעניין של המבפי?? וחוץ מזה..לא נראה לי שאתה חבר שלו..כי חבר שלו כותב עפר בלי ו'..בקיצר..יש מצב שאתה עובד עלינו!!..
למה כל אחד בא לפה לעניין של המבפי?? וחוץ מזה..לא נראה לי שאתה חבר שלו..כי חבר שלו כותב עפר בלי ו'..בקיצר..יש מצב שאתה עובד עלינו!!..