שלום לכולם

תמו

New member
שלום לכולם

אני חדשה פה, אבל בא לי גם להביע קצת דעות... אז ככה: קודם כל מזה האיפור המכוער של ורדה?!? היא נראית כמו זונה...מזעזע! מזה האבנר הזה?!?!?!? מאיפה הביאו את המבטא המכוער הזה? הוא גם מדבר כמו ילד מפגר, והוא בכלל לא חתיך לפי דעתי!! אין על גידי... שאתי ויונתן יהיו כבר ביחד!! מתה על הנתי רביץ הזה...מהמם... רונה-קצת מעצבנת... עשו אותה יותר מדי טובה... אבל היא בהחלט משחקת טוב, לעומת עופרה מ"לגעת באושר" אין מה להשוות... אבל הכי הכי גדולה זו כמובן סמדר!! איזה משחק, היעל הדר הזאת פשוט ענקית! היא משחקת כל כך טוב את הביצ´ית!! גדולה... גידי-מהמם... אין מילים פשוט חמוד בצורה מפחידה... ושהכלנית הפוסטמה הזאת תפסיק לדחוף את האף שלה... מרגיזה... מה עוד? אלכס- סתם לא חשוב... גלית- נראית בעיניי כמו ציפור, שמתם לב איך האף שלה מתחדד כשהיא מדברת ובעיקר כשהיא כועסת?!? מצחיק... דורון- חמוד, אבל שיצא מהתמימות שלו, הוא כבר מבוגר. הוא משחק יותר מדי טיפש, וגם עד שהוא מחליט... שנים... טוב, זה לבינתיים... לחיי האהבה, הא?!?!?

shirakl

New member
ברוכה הבאה

אבנר בהחלט מזעזע כפי שכבר כתבתי יותר מפעם אחת בפורום הזה! אי אפשר לסבול אותו! לא יכלו למצוא שחקן יותר נורמלי? ועוד הביאו אותו לחו"ל במיוחד בשביל זה... הוא שווה עוד פחות מאמא שלו... יונתן הוא באמת הכי מדהים בסדרה הזאת! אין כמו נתי רביץ השחן ואין כמו יונתן הדמות! רונה דוקא חמודה, אבל בזמן האחרון היא יותר מדי מרירה. לדעתי הכעס שלה על אתי היה מוצדק כי כשרונה צפתה שהפרידה הזו תגיע אתי לא היתה מוכנה להקשיב, ועכשיו היא פותרת את עצמה מאשמה, הבעיה שלי היא עם היחס של רונה למאיה. אפילו שמאיה לא בסדר שהדבר היחיד שיש לה להגיד לרונה הוא מה שקשור לאבא שלה, אבל זה לא מצדיק יחס כזה, בסה"כ הן אמורות להיות חברות טובות, לא? סמדר בכלל לא גדולה - יעל הדר שחקנית גרועה ומכוערת, הלואי שסמדר כבר תיענש על כל מה שהיא עשתה ותעוף מהסדרה! איזה שחקנית מעצבנת! גלית ממש מוזרה, אני לא מצליחה להבין אותה יותר דורון - באמת הגיע הזמן שיפסיק להיות תמים ויקח את החיים שלו בידיים לפני שיהיה מאוחר מדי!

WELCOME

נתחיל בטוב...גידי, אחלה שחקן, מלך, אין עליו! אבנר, האמת ראיתי אותו בתצוגה והוא דווקא נראה ממש טוב, יש לו קול מזעזע והוא אכן נשמע כמו ילד מפגר וגם כל הפרצוף שלו מתעוות כשהוא מדבר (זה כנראה למה בתצוגות הוא נראה טוב, כי הוא פשוט שותק...) את סמדר אני דווקא אוהבת, יש לה יציאות חבל על הזמן, פשוט קורעת אותי... וזהו פחות או יותר....

ברוכה הבאה!!

גם אני חושבת שאבנר מעצבן אבל הפיגור שלו מצחיק! גידי מדהים, חמוד, חתיך ומתוק!!!! וכלנית מעצבנת אותי שתעזוב את גידו´ש בשקט!! ומעצבן אותי שאבנר נכנס באמצע! יונתן חמוד ומצחיק! וגלית מעצבנת אותי!! וגם עמרם!! וספיר-פיר!!! ואלי מרקו חמוד אבל הוא יותר מצחיק שהוא עבריין!! וסמדר מעצבנת אבל דמות ביצ´ית חיונית לסידרה! ודורון מעצבן הוא אדיש כזה. גידי ומאיה לנצח!

תמו

New member
תודה לכולם ...

על קבלת הפנים הנעימה. בקשר לסמדר- אני חושבת שהיא שחקנית גדולה, דוקא בגלל שהיא מצליחה לשחק אותה כזאת ביצ´ית בצורה שכל כך כיף לשנוא אותה. הזכרתם לי את ספיר-פיר, איך צחקתי כשגידי קרא לה ככה, הרס אותי... ואלי מרקו באמת הכי מצחיק כשהוא ערס, עכשיו זה סתם נראה כאילו הוא מתאמץ לחייך וזה מרגיז. רונה באמת מרגיזה איך שהיא מדברת למאיה. מאיה הרי הכי מהמהממת בסדרה והכי אמיתית, כולם עם השקרים המעצבנים שלהם. מאיה חושבת משהו אז היא אומרת. כמו שצריך. אני כבר לא יכולה לחכות ליום ראשון, לראות איך דורון מגיב... ושוב- תודה על קבלת הפנים החמה...

ברוכה הבאה לפורום..../images/Emo24.gif

מממ.. תראו נכון שאבנר זוועתי? על זה כולנו מסכימים...לפי דעתי עומר ברנע זה שמשחק את אבנר נכנס לסדרה רק מסיבה אחת- פרוטקציה... כן כן תחשבו על זה שנייה אמא שלו הופיעה בלגעת באושר ולחיי האהבה זה מבית היוצר של לגעת באושר. אז הגעתי למסקנה שהאמא כדי להחזיר אותו מחו"ל הייתה צריכה לעשות משהו אז היא הרימה טלפון לאחד מהמפיקים או לאחד מהדרגים העליונים של הסדרה וביקשה שיצרפו ת´בן שלה לסדרה לזכר הימים הטובים והם עשו לה ת´טובה של החיים שלה וצירפו אותו בתור שחקן אורח... לא נשמע הגיוני??? ובקשר ליעל הדר היא פשוט שחקנית פצצה!!!!!! ואני חושבת שאמרתי את זה כבר 70 אלף פעם בפורום הזהז ואני יגיד שוב - תראו ראיתי אותה משחקת גם בדברים אחרים ולפי דעתי ואני מדגישה לפי דעתי היא שחקנית פצצה!!!! ספיר- טוב אין מה להגיד עליה חוץ מזה שאני שונאת אותה עוד יותר מסמדר..היא מגעילה בטירוף...וגידי אוי גידי גידי גידי אוי הוא כזה כוסון אני חולה עליו!!!! יותר נכון חולה על יהודה לוי... אבל גם הדמות שלו פשוט נשמה!!!!!! ורק לידעתכם - גם סופי צדקה צוחקת על זה שמלבישים אותה כמו באופנת הטאליבן...(שמעתי בגיא פינס)!!! ומאיה היא הכי חמודה!!! וזאת שמחשקת אותה דניאלה וירצר פשוט שחקנית מעולה.. ועוד יחסית לעובדה שזה הדבר הרציני הראשון שלה... ולא יודעת למה אבל מהרגע ששלומית גילתה על הרומן של אלכס וורדה גיליתי עד כמה אסתי קוסביצקי זאת שמשחקת את שלומית שחקנית מעולה ראיתם איך היא בכתה באופן הכי אמין שאפשר... טוב דייי אני חייבת לסייםםםםםם כואב לי האצבעות בידיים.. דנה.ש. -שבת שלום..

ברוכה הבאה- + ....

..אני מסכימה איתך בחלקית המדברים! באמת מורחים לורדה הזאת ליפסטיקים מפחיידן, וסמדר למרות שאני לא ממש מחבבת אותה, את הרעה הזאת, היא קורעת אותי מצחוק לפעמים עם היציאות שלה, לכל אחד יש לה מה להגיד, למשל: לרונה היא כבר נקבה בשמות אלה: "היא נראת כמו סוס", "המנומשת הזאת.." "אני חושבת שהוא באמת אוהב את הגינגית, הפרחה וגורילה הזאת!" (כלבה...) ולשלומית היא אמרה: "אני מתה לראות את הפרצוף של הצנונית הזאת.." אבל מה שהיא לא חשבה עליו זה - שהיא נראת כמו עכברוש הסמדר הזאת, שלא נדבר אליה... יעל לא משחקת הכי טוב..לא ממש בצורה משכנעת לדעתי...אבל היא מצחיקה ולה אומרים שהיא סקסית? לא, היא לא... דורון, באמת מתנהג כמו ילד קטן שלא יודע מה לעשות עם עצמו, איזה אהבל.. ואבנר- אויש...שלא נדע.... - ניבה

למעלה