שלום לכולם,

דניבויss

New member
שלום לכולם,

אני אישית למרות שהקול של סנג'יה הוא עם יכולות קטנות יותר ולא הכי מדהים ,אבל דווקא את ההופעה שלו בשיר you realy got me אהבתי מאוד .היה משהו בתמימות שלו ובאנרגית הנעורים ובספונטניות שלו ,משהו שעשה את זה ,הוא באמת כמו שגם פאולה אמרה ,משהו כזה שאתה רוצה לחבק וכייפי כזה . האמת שאני די התאכזבתי ,מכל אמריקה שהיגיעו לבחינות ,אלה באמת הקולות הכי איכותים שהם בחרו בסוף.

נועה 081

New member
סנג'יה הוא כזה

מוגלי! זה בטח לא קשור יותר מדי אבל הייתי חייבת לשתף :)

דניבויss

New member
לאקישה שביצעה שיר של שרלי בסי הייתה

בסדר ,אבל זה עדיין רחוק שנות אור מבאמת המגה סטארית שרלי שהיא כבר בת כ70 היום. הנה פה קישור למקור פה בהופעה ביפן 1994 בגיל 57,,,כששומעים את זה ,אז מבינים שלאקישה כמה שהיא טובה ,ליד שירלי בסי היא יכולה אולי ואולי גדול ,אולי להיות זמרת מקהלה . פה זאת דוגמא מדהימה ויוצאת דופן מה זה באמת להיות זמרת מגה ,סופר זמרת עם יכולות שמשאירות אותך פעור פה .שירלי מזמן כבר ניבחרה ב77 לזמרת הגדולה בעולם במוסיקה הקלה ב50 השנה האחרונות ,האשה הזאת לדעת מוסיקאים ואנשי תרבות מהגדולים בעולם ניחנה ביכולות נדירות ,ובמיתרי קול מדהימים שנישמרים היטב לאורך קריירה של כבר כ55 שנה . אני שוב חוזר ואומר כששומעים את לאקישה ואת המקור של שירלי מבינים מיד את הענקיות והגדולה היוצאת דופן של גברת כמו שירלי .לאקישה ממש נישמעת עם קולה הטוב ,כל כך קטנה ליד זמרת כמו שירלי. בבקשה המקור

דניבויss

New member
ופה בגיל 69 שנה שעברה

למרות גילה המתקדם ,בגיל שזמרים כבר לא נישמעים איכותיים כמו פעם ולמרות שהיא כבר כמו שאומרים אחרי הפיסגה והגיל משפיע כבר ,,שימו לב כמה שהיא עדיין עושה מזמרות כמו לאקישה ,,פופרפרה ,וזה מבלי לפגוע בכשרון של לאקישה ,אלה פשוט להקצין את ההבדלים העצומים בין זמרת אלוהית אחת מגדולות העולם לבין זמרת שנחשבת טובה מאוד כמו לאקישה ,אבל מצד שני קטנה כל כך ליד שירלי . הקטע מ2006 פה היא שרה שרשרת של שלושה קטעים ,הקטע השלישי הוא חלק מהשיר diamonds

דניבויss

New member
ועוד שיר שלה שביצעו

שוב מראה את ההבדלים הפנומנלים בין המקור העוצמה שלה החסרת תקדים לבין זמרים אחרים בבקשה

דניבויss

New member
ועוד אחד מהמפלצות הקוליות העולמיות

סר טום ג'ונס ,,פה ב 1973 בהופעה חייה בשרשרת להיטים ,ביניהם גם i who have nothing האם אתם מצליחים לקלוט את העוצמה המדהימה והיכולות החסרות תקדים ווקאלית ,של זמרים ענקים -מגה -זמרים אלה .הרי כל ילדי כוכב נולד האמריקאים והעולמים הם כלום ליד מיפלצות אלה . בבקשה

דניבויss

New member
והשיר במלואו בביצוע טלוויזיוני 1970

ביצוע מיפלצתי ל i who have nothing טום פה בגיל 30 חיית במה בכל מובן של המילה . בבקשה

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifבגיל 67 כשהוא כבר אחרי השיא של

שלו ,,,,בעשור החמישי של הקריירה ,,,נותן נוק אאוט טוטאלי להמון צעירים מלאי בריאות אנרגיה ,והוא בתור איש על גבול הזיקנה נותן נוק אאוט טוטאלי לחלוטין בתור זמר ענק ,,,אחד הענקים שהיו אי פעם על בימות עולם הפופ ב50 שנה האחרונות ... אין הרבה כאלה -זה דבר מאוד נדיר כל הכוכבים אפילו שניבחרים מאמריקן איידול ,הם ככלום ליד באמת הזמרים המיפלצתיים האלה . בבקשה

למעלה