שלום לכולם

Epessah

New member
שלום לכולם

שלום חבריא אני אייל צוג``ר (צופה בוגר) מדרג וכמה דברים לי אליכם 1טיולימ מהנים 2נבחרה ועדה מתמדת אתם מוזמנים להעלות נושאימ לדיון 3 השנה יש גמבורי

cohen shir

New member
שלום גם לך. ../images/Emo9.gif

1. תודה, אם אתה יוצא לאנשהו אז גם לך.
2. נושאים בתחום מסויים? כי יש לי בתחום הג'מבורי הזה... 3. אם כבר ג'מבורי, לא נראלי הגיוני ששבט בהנהגה שלי מוציא למעלה מ20 שכב"גיסטים כי יש להם ספונסרים אדירים ובלי קשר הם גרים בישוב דיי עמיד + ושבט אחרים בהנהגה ובתנועה בכלל לא מוציאים אנשים בכלל כי אין כסף. התנועה הזאת לגמריי הדרדרה, עיניין הכספים מתחיל לשלוט יותר מידי. ההורים שלי שלימו לטיולי פסח השנה כמעט 1000 שקל, 470 לים אל ים כפול 2... + 75 ש"ח בשבילי לטיול שבטי כי השכב"ג משלם לטיול השבטי משומה.... לא הגיוני בעליל!

מזתומרת??../images/Emo12.gif

גם אצלנו השכב"ג משלם לטיול פייסח..... ואנחנו עוד משלמים כמו חניכים - שיא החוצפה!!!
(יענו בתירוץ שזה כולל גם טיול הכנה, והייתה אטרקציה בטיול...) רגע, בד"כ שכב"ג לא משלם אצלכם לפסח?

cohen shir

New member
זאת אומרת ש...

בדר"כ אצלנו בהנהגה נהוג בשבטים השונים ששכב"ג לא משלם לטיולים. אצלנו בשבט תמיש שילמו אבל את יודעת... סכום סמלי נקרא לזה... לא יותר מ50 ש"ח במקסימום, בדר"כ משהו בסביבות ה30 ש"ח... 25 ש"ח... ועכשיו זה כבר מעצבן אותי על עיניין העיקרון תודה לאל ההורים שלי יכולים לשלם 75 ש"ח אבל עדיין כמה שאני נותנת מעצמי למען השבט הזה וכמה שאני משלמת לשטויות כאלה ולפעמים לא מקבלת החזרים.... זה כבר מעצבן בעיניין העיקרון שההורים שלי בשביל הזכות הזאת שהילדים שלהם בצופים משלמים לטיולי פסח כ"כ הרבה כסף. ואני וידיד שלי [הוא מדריך את האחיות שלי והיו אצלו בגדוד המון תלונות על המחירים הגבוהים לטיולי פסח] דיברנו עם ראש השבט שלנו והוא מצידו לא אכפת לו, לא מקבלת החזרים לפעמים, אז אל תקני, לא רוצה לשלם אל תשלמי ואל תיהי פה, משהו בסגנון הזה. למרות שיש סיפסודים אצלנו בשבט והכל אבל עדיין בעיניין העיקרון איך מצפים שנעשה גיוסים לחניכים חדשים ולחברי שכב"ג חדשים אם המחירים זה ככה?! לא נדבר על חדשים, איך נשאיר את הנוכחים?!

מסכימה איתך במיליון אחוזים!!!!!

דיברתי על זה אתמול עם הראש שבט שלי, והוא מסכים עם הטענות שלי, אבל אומר שאין מה לעשות....אם מישהו לא משלם - הוא פשוט לא ייצא. ותחשבי על זה שאני משלמת 340 (!!!!!!!!!!!!) שקל על הטיול המזדרגג הזה!!!!!! ואם אני לא אשלם? אני לא אצא? גדוד שלם ייצא בלי רשג"דית?? צוות שלם בלי רשג"דית?? אני לא אדפק פה, זה דפיקה של החניכים והצוות נ-ט-ו! גררררר.

Epessah

New member
בקשר לגמבורי

המחיר לגמבורי גבוה בגלל הדברימ שמקבלים לקראת הנסיעה

שRונה

New member
צודקתת

זה ממש מרגיז ששכב"ג משלם על הטיולים.. אנחנו משלמים 170 על טיול שחניכים משלמים 200.. אנחנו נותנים מספיק מעצמינו בשביל שנשלם גם את המחירים המופרזים האלה...

למעלה