שלום לכולם.....

• פותח הנושא zohi
  • פורסם בתאריך

zohi

New member
שלום לכולם.....

שלום קוראים לי זוהרה ואני חדשה בפורום! יש לי בעיה קטנה..... לפני כמה שנים עשיתי הרבה מדיטציה, הייתי צמחונית,עשיתי יוגה והייתי רגועה מאוד... פתאום, יום אחד זה הפסיק והתחלתי לאכול בשר, קניתי מיטה חדשה ולאט לאט המדיטציה הפכה לזכרון מעומעם. הבעיה שלי היא שאני רוצה לחזור לזמן הזה ולא יודעת איך. אני לא יודעת איך להתחיל, אמנם אני עוד זוכרת את כל המדיטציות שעשיתי אבל גם כבר קשה לי לשנות את כל דפוסי ההתנהגות שלי..... אני מקווה שתוכלו לעזור לי ואני אצליח להשתלב בפורום המקסים הזה! תודה רבה מראש, זוהרה

אינקה

New member
../images/Emo20.gif מה זה קשור למיטה?!

זוגית? הבנתי... אל תאשימי את ה"בשריות" שלך (כמו שאומר הבן שלי). הבשריות היא רק חלק משינויים שעברת. צריך לדעת כי המודעות היא כמו קפיץ - מטוטלת. כשמושכים אותה החוצה היא חוזרת פנימה -ולהיפך. אם מושכים חזק מידי לאיזשהו כיוון הקפיץ נקרע, או מזנק אל האינסוף. יש עוד עקרון חשוב שצריך לזכור: המיניות. לפני שהפכנו להיות "זוגיים" (כשהיינו בתולים...) עבדו הצ´אקרות באופן שונה והרמוני יותר. כל ההישגים הרוחניים שהיו לנו קודם יצטרכו לעבור התאמה למערכת האנרגטית/אישיותית החדשה. לא פלא שאינך מצליחה לחזור לשם באותה הקלות - ברוכה הבאה למועדון... ועכשיו, כדי להיות חלק מהפורום את לא צריכה בכלל ל"עשות" מדיטציה. מספיק להיות בעלת דעה בעניין... וכדי לחזור לעניין מה שאת צריכה פשוט לעשות זה להתחיל לפטפט עליו כאן איתנו. התיאבון יבוא עם הארוחה. ברצינות. וכמובן אשמח לארח אותך באחת הסדנאות שלי...
אינקה

zohi

New member
תודה רבה !!

האמת, התיאבון כבר בא, הספקתי כבר לחקור פה את כל הפורום ותאמינו לי, אתם חכמים ממני שבתעיים, יש לי הרבה מה ללמוד! בכל אופן תודה רבה על כל העצות!!!
פשוט היה לי ניסיון רע עם מדיטציה, עשיתי את המדיטציה הטרנסידנטלית והיא לא באמת עזרה לי... אגב, איפה אתה עושה את הסדנאות שלך? תודה רבה שוב ולילה טוב, זוהרה

TMCCHAN

New member
היי זוהרה :)

היי זוהרה :) אני מבין שיש לך הרבה על הראש אך, כדי להבין את צריכה לשבת ולעשות סדר בראש. יש הרבה אך כל מהה שעשית בעבר נמצא בתוכך את רק צריכה לחפש בפנים זכרי: "גם מסע של מליון ק"מ מתחיל בצעד קטן אחד, תתחילי בנקודה מסויימם. אם את לא מסתדרת השמח לעזור. באהבה צ´אן :)

zohi

New member
תודה רבה על העצה!!../images/Emo13.gif

אך המסע שעליו אתה מדבר, מאיפה הוא צריך להתחיל והאם הוא גם מסתיים בנקודה כלשהיא או שאני אמצא את עצמי בחיפוש מתמיד? ותודה על קבלת הפנים החמה!
זוהרה נ.ב אם השאלה יצאה מנוסחת בצורה גרועה אז אני מתנצלת מראש...

למעלה