שלום לכולם!!!

blackdove

New member
שלום לכולם!!!

היייייי אני חדש פה אז קודם כל נעים מאוד! יום שישי היום ואני חולה
אז בעקבות יציאת האלבום החדש של טורי אימוס התחלתי לחפש כל מיני דברים עליה ונתקלתי בפורום הזה. אני מעריץ אותה מגיל 16 בערך (היום אני כבר בן 21) וכל פעם לפני שיוצא לה אלבום חדש אז יש לי קטע של להיות באטרף על כל השירים שלה איזה חודש לפני ולשחזר את כל הדיסקים.... מקווה שהחדש יהיה קצת שונה משני האלבומים האחרונים (TBK, SW) וזהו....

noosh

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

שמחים שהצטרפת
(אני לא יכולה לדבר בעד כולם, אבל אני משערת שהם שמחים). אני ממליצה לך להסתובב קצת בדפים הראשונים ולראות מה אנחנו יודעים על האלבום, מה היו הציפיות שלנו ומה יש כרגע (שני שירים שהודלפו לרשת והדעות לגביהם חלוקות). וכמובן שגם הדיונים, המאמרים והקישורים פתוחים לפניך, לעיין ולהגיב כאוות נפשך. תהנה! ותרגיש טוב, כמובן
(דמיין שזה תה).

שרימפי

New member
TBK../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איזה מוזר זה לראות את הקיצור הזה...(מזכיר לי טבק) ברוך הבא לפורום!!

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

דוקא את SW אנחנו די אוהבים פה, וממש ששמענו, האלבום באמת הולך להיות שונה מביקיפר (לא שזה הופך אותו לטוב
) אז אנחנו סוג של אופטימיים
. מוזמן להשאר ולחכות לו איתנו
.

blackdove

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על הקבלת פנים... גם אני אוהב את SW פשוט שהעניין איתו שהוא הרבה יותר פשוט ופחות מורכב מהאלבומים הקודמים לו... הרעיון שלו בגדול היה ממש טוב.. אבל השירים די פשוטים ולא מורכבים יחסית לשאר המוזיקה של טורי ובאיזה שהוא מקום, לפחות אותי, זה קצת אכזב... אבל לא יודע... אני מניח שזה חלק מההתבגרות היצירתית שלה.

anna1231

New member
מסכימה איתך...

לטורי יש כמה (הרבה) שירים שכשאתה שומע אותם אתה מרגיש משהו בפנים,אי אפשר לתאר את זה במילים בצורה מדוייקת...משהו שנוגע לך וגורם להרגשה של עצבות מסויימת יחד עם מחשבה על גאונות צלילי הפסנתר..לפעמים לא צריך לנתח כל משפט שלה אלא פשוט לגרום למוזיקה לדבר בעד עצמה... ובדיסק הזה..פחות הרגשתי את זה ...יש בו משהו יותר קליל ,נעים לאוזן...אבל עדין זה דיסק מעולה : )

פלוטו24

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

הצטרפו כל כך הרבה אנשים חדשים בזמן האחרון, אני כבר לא עוקב...

למעלה