שלום לכולם,

shiranipo

New member
שלום לכולם,

כמה מכם נתקלו בהשפלות או בעקיצות מהמורים שלכם לעייני כל הכיתה ולא היה לכם מה לעשות עם זה? כמה פעמים מורים נוטים לאבד את הלשון ולהשתמש במילים לא חינוכיות ויהירות למדי כלפינו? שמי שירן, ואני יו"ר מועצת נוער באיזור מרכז הארץ. אני אוספת משפטי "קצה" של מורים, שמרשים לעצמם להתבטא בצורה לא חינוכית ולא ראוייה מול בני הנוער. לדוגמא: "מושיקו, התחת שלך נראה ממש חמוד במכנס הזה" , "הצופים וכל החארטה שלך ממש לא מעניין אותי" "איפה היית כשחילקו את השכל"- והמשפטים עוד רבים ונהפכים מקוריים מאחד לאחד. הייתי שמחה אם תשתפו אותי באמירות דומות (או שלא) שיצא לכם לשמוע מהמורים שלכם- לדוגמא: "הצופים וכל החארטה שלך ממש לא מעניין אותי" (חולון, בי"ס תיכון, ינואר 07) - ואם זה היה באיזשהי סיטואציה רצוי גם לפרט. זה באמת חשוב לי באופן אישי, וגם נדמה לי שהגיע הזמן לעשות משהו בנושא... תודה רבה.

shiranipo

New member
אני מקפיצה- השירשורים הקודמים עלו

מידי- זה ממש חשוב לי שתכתבוווווו

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אם את מחשיבה את...

"אופקורס מיי הורס" שהמורה שלי למתמטיקה אמרה פעם וכל מיני כאלה (היא קורעת! היא מתחילה לשיר באמצע השיעור לעצמה).. המורה שלי להיסטוריה כל הזמן צוחקת איתנו על מורה אחרת שכתבו עליה בYNET אחרי שהיא אמרה איזה משהו, ואז היא באה וכמעט נוגעת בתלמידים ואומרת משהו כמו "עכשיו יכתבו עליי שנגעתי בתלמיד!!!11" לא יודעת, היא חמודה כזאת. :) ועכשיו ברצינות.. לא נתקלתי עד עכשיו במורים עם הערות נבזיות וכאלה דברים. אולי אמרו משהו עם "הצופים ממש לא מעניינים אותי" (בלי הקטע של החארטה) אבל זה באמת כי כל מה שהן עושות בשיעור (לפחות אצלנו, גלי, אל תתעצבני
) זה לקשט את המחברות צוות וכל מיני כאלה.. אז זה די מוצדק. ההערה שאמרת על התחת נראית לי ממש בצחוק, אלא אם כן היא ממש באה ונגעה בו. לא יודעת, יש הרבה הגזמות בנושא. :)

אני יגיד לך מה הדעה שלי בנושא...

כשמורה מתחילה לפגוע באיזה ילד\ה מהכיתה שלי או בי אני לא מוותרת. אני כל כך שונאת לשמוע מורות משפילות תלמידים כאילו הם כלב שלהם ויש אצלינו מורים כאלה,לא חסר. כשהייתי ביסודי היתה לי מחכנת בכיתה ג' ד' ואח"כ המשיכה ללמד אותי תנ"ך בה' ו' שהיתה משפילה אותי על ימין ועל שמאל בכיתה. . . פעם אחת היא תפסה אותי כותבת פתק לחברה שלי[[זה היה בכיתה ו']]..אז היא התחילה לצעוק עלי ולהשפיל אותי וביקשה שאני יביא לה ת'פתק אני הגעתי למצב שהתחננתי בפנייה שלא תיקח לי ת'פתקקק!!! ומה לא עשיתי...ובסוף היא לא ויתרהההה!!היא באה להקריא אותו בפני כל הכיתה ופשוט התחלתי לבכות לה מול כולם כמו איזה ילדה מפגרת שלא תעשה את זה!!!!!!![[וזה רק 1 מתוך מ ל א מקרים שהיו לי איתה..!]] ואז..הייתי קטנה..פחדתי לענות למורים...ולהגיד להם בפנים מה אני חושבת. אני אומרת לכם כל ה4 שנים האלה הייתי מגיעה בוכה הביתתתתתה!!וזה רק בגלל מורררה!!! אמא שלי היתה מתקשרת אליה וצועקת עליה על כל מה שהיא עושה לי...אז היא היתה אומרת לה:"הילה,ילדה מעולה אני אוהבת אותה מאוד פשוט לפעמיים היא מוציאה אותי מפרופורציות" היו מקרים שאמא שלי הגיעה עם זה למנהלת ושוב המורה היתה מנסה להוציא ת'צמה נקייה ויצאה כך ברוב המקרים.. שהגעתי לחטייבה כבר הייתי מכסחת[[מילולית כמובן..]] מורים שרק העזו לנסות להשפיל אותי ועד היום זה ככה! ממש לא ניראלי שמורה תקלל תלמיד או תשפיל תלמיד בגלל שהוא דיבר בשיעור או הפריע לה! זאת לא הדרך! בכלל אני אישית חושבת שרוב המורות ביסודי חושבות שבגלל שהתלמידים קטנים ומפחדים מהמילה "מנהלת" הם יכולים לרדת עליהם! והסקתי מזה מספיק מסקנות. יש לי אח בן 11 ואני מלמדת אותו לא לוותר למורות! שמורה כועסת עליו והוא חושב שזה לא בצדק-לענות לה ולהגיד לה מה שהוא חושב ואז שהוא בא הביתה לבוא ולספר ...[[אם זה לי לאחותי הגדולה או להורים שלי..]] אבל לענות,לספר ולא לוותר שמורה כלשהי יורדת עליו באמצע שיעור. זהו, הייתי חייבת להוציא. בהצלחה עם זה...

חחחחחחח המורה שלנו מעולה בזה ../images/Emo163.gif

המורה למת' יעני טוב, אבל הוא צודק. "אם אתם לא יודעים כמה זה 2+1 אתם באמת מטומטמים" "המורה, אני לא יכול לחשוב, אני לא מרוכז!" "אני יודע שאתה לא יכול לחשוב.." וכו' וכו'. קיצר, נאמר בהומור, כי הוא מורה אדיר.

למעלה