שלום לכולם,

shiranipo

New member
שלום לכולם,

כמה מכם נתקלו בהשפלות או בעקיצות מהמורים שלכם לעייני כל הכיתה ולא היה לכם מה לעשות עם זה? כמה פעמים מורים נוטים לאבד את הלשון ולהשתמש במילים לא חינוכיות ויהירות למדי כלפינו? שמי שירן, ואני יו"ר מועצת נוער באיזור מרכז הארץ. אני אוספת משפטי "קצה" של מורים, שמרשים לעצמם להתבטא בצורה לא חינוכית ולא ראוייה מול בני הנוער. לדוגמא: "מושיקו, התחת שלך נראה ממש חמוד במכנס הזה" , "הצופים וכל החארטה שלך ממש לא מעניין אותי" "איפה היית כשחילקו את השכל"- והמשפטים עוד רבים ונהפכים מקוריים מאחד לאחד. הייתי שמחה אם תשתפו אותי באמירות דומות (או שלא) שיצא לכם לשמוע מהמורים שלכם- לדוגמא: "הצופים וכל החארטה שלך ממש לא מעניין אותי" (חולון, בי"ס תיכון, ינואר 07) - ואם זה היה באיזשהי סיטואציה רצוי גם לפרט. זה באמת חשוב לי באופן אישי, וגם נדמה לי שהגיע הזמן לעשות משהו בנושא... תודה רבה.

יש אצלינו בבית ספר מורה אחת כזאת...

כאילו שמלמדת אותי... אני לא יזכיר את שמה... אבל אני יגיד שאם הייתי כותבת ושומרת כל פעם את ההשפלות שהיא עושה לתלמידים בשיעור (ולא רק בכיתה שלי... אלא לשאר תלמידי השכבה שהיא מלמדת) יכלתי לכתוב על זה ספר כבר... הכיתה מפחדת להפריע לה רק מהסיבה הזאת שפשוט לאף אחד לא בא לצאת מושפל מהשיעור! בכל מקרה... אני יחשוב על כמה ויכתוב כאן... ב-1 בלילה המוח לא ממש עובד...

shiranipo

New member
אשמח מאוד

אם תזכרי במשפטים שהיא אמרה. זה יעזור לי ממש. תודה:)

דללה

New member
../images/Emo12.gif

מורה לאזרחות: "אוקיי, לא בא לי להחזיר לכם מבחנים" אני: "המורה, לפי חוקי בית הספר אחרי שבועיים את צריכה להחזיר" מורה לאזרחות: "מה את אומרת? מי את בכלל? אני לא שואלת אותך מה לעשות!" (בליך, רמת גן 2007) יש לציין שהנהלת השכבה שלי לא פעלה כנגד זה וטענה בפניי ש"לא יכול להיות שהיא אמרה דבר כזה".

קובי221

New member
אני מבין שכל המורים לאזרחות עם

בעיה. אצלנו היא מחזירה אחרי חודש וחצי, וזה הכי מוקדם שיש. ואכן גם אצלנו היא צריכה להחזיר אחרי שבועיים. ויש לה גם הפרעה נפשית כמדומני.

למעלה