שלום לכולם,

shiranipo

New member
שלום לכולם,

כמה מכם נתקלו בהשפלות או בעקיצות מהמורים שלכם לעייני כל הכיתה ולא היה לכם מה לעשות עם זה? כמה פעמים מורים נוטים לאבד את הלשון ולהשתמש במילים לא חינוכיות ויהירות למדי כלפינו? שמי שירן, ואני יו"ר מועצת נוער באיזור מרכז הארץ. אני אוספת משפטי "קצה" של מורים, שמרשים לעצמם להתבטא בצורה לא חינוכית ולא ראוייה מול בני הנוער. לדוגמא: "מושיקו, התחת שלך נראה ממש חמוד במכנס הזה" , "הצופים וכל החארטה שלך ממש לא מעניין אותי" "איפה היית כשחילקו את השכל"- והמשפטים עוד רבים ונהפכים מקוריים מאחד לאחד. הייתי שמחה אם תשתפו אותי באמירות דומות (או שלא) שיצא לכם לשמוע מהמורים שלכם- לדוגמא: "הצופים וכל החארטה שלך ממש לא מעניין אותי" (חולון, בי"ס תיכון, ינואר 07) - ואם זה היה באיזשהי סיטואציה רצוי גם לפרט. זה באמת חשוב לי באופן אישי, וגם נדמה לי שהגיע הזמן לעשות משהו בנושא... תודה רבה.

shiranipo

New member
אני מקפיצה- השירשורים הקודמים

עלו מהר מידי מבלי שהספקתם להתייחס להודעה שלי. זה חשוב לי ממש- בבקשה תשתפו.....

bAruLi

New member
לא אמרו לי אישית, אלא לחברה שלי-

"Did your mother drop you on the head when you were little?" המורה המטומטם שלי לאנגלית, אחרי שיעור שלו בשנה שעברה.

tttttttttt1

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

מורה אמר את זה לחברה שלך?!?1?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!

bAruLi

New member
כן. הוא חתיכת חולה נפש..

הוא אמר עוד כמה דברים לאנשים. פשוט לא עולה לי שום דבר לראש כרגע. הוא פשוט כל הזמן צורח ומשפיל אנשים =\ מעצבן.

Wild Eye Joker

New member
המורה שלנו לאנגלית הוא תופעה

" למה את מתפללת? למי את מתפללת בכלל? האלוהים שלך הוא שומדבר ובמקום לבזבז את הזמן עליו אולי תתחילי ללמוד" [נאמר באנגלית לילדה שומרת מצוות]. ויש עוד מלא מקרים שהוא ירד על תלמידים, על האמונות שלהם, על המוצא שלהם, על המראה שלהם ועוד. אנחנו בתהליכים נגדו..זבל..

tttttttttt1

New member
שלום לך..איפה את?

אגב, תנסי לברר, בכל זאת, עם המורה שלך באיזה יום היא בוחנת....אולי אלוהים אוהב אותי והמורה שלי טעתה [
]

tttttttttt1

New member
סבבה....

יש מצב שהמורה שלי לא טעתה, אבל תמיד יש תקווה [?].... אני מקווה שהמבחן יעבור בסדר..... את ידעת שציון המגן שנותנים לך הוא 70% מהציון הסופי|?!?!

הממ הנה שלי

מהמורה למתמטיקה: "אני כבר מורה פה 30 שנה אתם המחזור הכי גרוע שהיה את הבגרות שלי כבר עשיתי שנה אחת לא מוצלחת לא תהרוס לי את המוניטין.." המורה לאנגלית לאיזה תלמיד(צורחת לפני כול הכיתה)"מה זה הציון הזה זה בכלל לא ציון אין לך סיכוי להצליח בי"ב"

dark dumb

New member
גם אצלנו זה מורה לאנגלית../images/Emo2.gif ../images/Emo85.gif

כאילו, אני לא בידיוק זוכרת מיקרים, כי היא לא נתפלת אליי, היא אוהבת אותי, אבל היא תמיד יורדת על תלמידים...

HeNoOsH

New member
וואוו...אצלנו יש הרבה

אנחנו כיתה מאוד בעייתית וכל דבר הכי קטן שאנחנו עושים ישר הפיוז של המורים מתקצר והם זורקים משפטים לא במקום. המורה שלי לתעבורה הוא בכלל נשמע כמו אחד שבא ללמד בבצפר רק כדי לרדת ולצחוק על תלמידים...הוא לא סובל את כ-ו-ל-ם. ילד אחד מהכיתה שלי סופג ממנו כל כך הרבה עקיצות והעלבות. "אם לא הייתי המורה שלך הייתי עכשיו נותן לך כאפה" "בגלל ילדים כמוכם מורים עוזבים את מקצוע ההוראה בסופו של דבר" יש עוד הרבה אבל אני לא זוכרת אותם פתאום =\ אממ המורה שלי לתנ"ך גם אומרת לפעמים דברים בלי שהיא שמה לב ותוך כדי פוגעת באנשים. לחברה שלי היא אמרה בתחילת שנה שעם ההתנהגות שלה שהיא כל הזמן מדברת בלי הפסקה היא תקבל ציונים גרועים..היא אמרה את זה בצורה מגעילה וחברה שלי ממש נעלבה. עזבו את זה שחברה שלי החזירה לה אחר כך שהיא קיבלה בסביבות 90 במבחן והיא אמרה לה "למרות ההתנהגות ה"גרועה" שלי הצלחתי לקבל את אחד הציונים היותר טובים בכיתה" אממ טוב הן לא בדיוק אמרו ככה...זה היה מזמן אבל זה בערך היה ככה. אהה שבוע שעבר היה ת'בגרות בעל פה לדוברי אנגלית...באותו יום הרבה ילדים לא היו בכיתה גם בגלל טיולים של מגמות וכאלה. בזמן שהמורה הקריאה את השמות היא רצתה שנגיד לה איפה כל אחד נמצא. היא הגיעה לשם של ילדה אחת ומישהו בטעות אמר שהיא עושה ת'בגרות...המורה אמרה אחרי זה "מה????? *** בדוברי אנגלית???" בטון כזה של זלזול כאילו היא לא מאמינה שהילדה הזאת יכולה להיות בדוברי אנגלית..זה היה מגעיל. יש עוד הרבה אבל אני לא זוכרת כבר.

גליזה

New member
ממ.. בעיקר מכיתה ט' אני זוכרת../images/Emo122.gif

המורה לחנ"ג אמרה לחברות שלי "בא לי לבעוט בכן" , והיו מקרים שמורות באמת בעטו בתלמידים. המורה למתמטיקה הייתה אוהבת להפלות, אז כשתלמיד מצטיין היה ישן על השולחן היא הייתה אומרת לו "נרדמת הא?
" ולי היא אמרה איזו פעם שלא הרגשתי טוב "אחר כך את מתפלאה שאת נכשלת כל הזמן!" מול כל הכיתה. וגם בסוף השנה כשהיא החליטה לשבץ אותי ב4 יחידות היא אמרה ליד כולם "
אבל את יודעת שיהיה לך קשה, נכון?" בגלל זה בתחילת כיתה י' באתי אליה עם 86 במתמטיקה מול העיניים ולא היה לה מה להגיב <_< גם בשיחה עם אמא שלי היא ירדה עלי :S המורה הנוכחית שלי לאנגלית אוהבת לציין ליד כל הכיתה את המצב שלי, בחיוך (מאיה, תפסיקי להגן על מירי שלזינגר. יש לה צדדים כאלה וגם טובים, כן.). יש מלא. רק צריך להזכר.

Simply Blonde

New member
המפ../images/Emo68.gif

בכיתה ח' נדמה לי המורה לספורט אמרה משהו מגעיל לילדה אז פשוט זרקנו עליה מלא כדורסלים על הראש
ויש מורה שתמיד ורחת על ילדה שהיא חסרת טאקט ושיש לה דילי מטורף נו מה היא צודקת

לא לי,לחברה:

[המורה שלה לאנגלית,לשעבר, אחרי זה היא עברה לקבוצה אחרת] יום לפני המקרה החברה התקשרה בסביבות שמונה וחצי-תשע למורה כדי לשאול משהו. וזאת הייתה השיחה יום אחרי... המורה: "...ואתמול, בעשר בלילה התקשרה אלי ברוב חוצפתה אחת התלמידות. רציתי למלוק לה את הראש באותו הרגע!" וכן, בוודאות הכוונה הייתה לחברה שלי.

למעלה