שלום לכולם,

shiranipo

New member
שלום לכולם,

כמה מכם נתקלו בהשפלות או בעקיצות מהמורים שלכם לעייני כל הכיתה ולא היה לכם מה לעשות עם זה? כמה פעמים מורים נוטים לאבד את הלשון ולהשתמש במילים לא חינוכיות ויהירות למדי כלפינו? שמי שירן, ואני יו"ר מועצת נוער באיזור מרכז הארץ. אני אוספת משפטי "קצה" של מורים, שמרשים לעצמם להתבטא בצורה לא חינוכית ולא ראוייה מול בני הנוער. לדוגמא: "מושיקו, התחת שלך נראה ממש חמוד במכנס הזה" , "הצופים וכל החארטה שלך ממש לא מעניין אותי" "איפה היית כשחילקו את השכל"- והמשפטים עוד רבים ונהפכים מקוריים מאחד לאחד. הייתי שמחה אם תשתפו אותי באמירות דומות (או שלא) שיצא לכם לשמוע מהמורים שלכם- לדוגמא: "הצופים וכל החארטה שלך ממש לא מעניין אותי" (חולון, בי"ס תיכון, ינואר 07) - ואם זה היה באיזשהי סיטואציה רצוי גם לפרט. זה באמת חשוב לי באופן אישי, וגם נדמה לי שהגיע הזמן לעשות משהו בנושא... תודה רבה.

אני בעיקר רואה הערות מהמורה שלי

ללשון.. היא זורקת הערות של "מי שלא משקיע, שלא יבנה על ציון גבוה" ומסתכלת עליי. אני בשבוע האחרון ממש מצוננת, ויושבת בשורה האחרונה, אז מן הסתם אני אלך לפח לזרוק את הטישו.. והיא כזה "מה זאת הטיילת הזו?" "טישו, רואה? באמת מצטערת שאני מצוננת" והיא פשוט זורקת מבט של "אה" וממשיכה בשיעור.

וואי

חחח המורה שלי למתמטיקה כל הזמן אומר לנו "רמת ההשכלה שלכם שואפת לאפס" או "אל תגידו לי חכה רגע אין לי זמן אני צריך להגיש אותכם לבגרות עוד חודש." והכי מעצבן זה שעד שלא העמדתי אותו במקום,הוא לא הפסיק להתנכל עליי בגלל שאני במשלחת של התנועה לפולין ולא של בצפר, פעם אחת הוא אמר לי "אם לא הית נוסעת לפולין עם השמוצ את הית מבינה את החומר" לפעמים הוא עובר בין מחברות ואומר "לא פתרת נכון" וזה מעצבן! רמת ההשכלה שלנו לא סתם שואפת לאפס ,אלא בגלל הקאקה מורים האלו הרמת לימוד שלנו שואפת לאפס!

שנושית

New member
אבל חולון זה לא אזור מרכז זה גוש דן

ניקרא בכול מקרה אני מראשון ויש לי מורה בבית ספר שאם את רוצה לכתוב ספר על האמירות האלה את יכולה לשבת בשיעור אחד איתו ו"להנות"

שנושית

New member
ואם את רוצה דוגמא אז משהו כמו

יא חרא אחד יא סתומה הוא יושב ומגרד אני לא אגיד איפה לא תמות עמוד וכול מיני שטויות אבל מה אני אגיד לך.... התרגלנו.....

jast

New member
תפסיקו להתלונן באמאשלי...

מתי תבינו שלא לוקחים מורים ברצינות. אז הוא אמר לו שהתחת שלו חמוד.. בקטנה, צחקו... אם היית רואה את המורים בבצפר שלי היית מתפחלצת בכלל. הזויים חח

למעלה