שלום לכולם!

שלום לכולם!

פעם ראשונה שלי פה אז קודם כל שלום! אני מחפשת רעיון מעניין לעבודה באוניברסיטה, ראיתי את הפורום והחלטתי לבדוק אם מישהו מוכן לשתף איתי פעולה. הנושא של הדת מעניין אותי אבל עוד יותר מעניינים אותי אלו שחזרו בשאלה אשמח אם תוכלו לספר לי קצת למה חזרתם בשאלה? איך המשפחה הגיבה? איך הסתדרתם עם האווירה החדשה? וכו' תודה, תותית

evc

New member
שלום תותית :)

וברוכה הבאה. בשביל שלא תעלבי,רציתי שתדעי שזו הפעם הראשונה שלך כאן,אבל הפעם האלף של סטודנטים שכותבים עלינו עבודות,כך שההיענות תהיה פחות נלהבת משחשבת,כנראה.אשמח אם לא,האמת שיש כאן כמה חדשים שאולי ייענו.לחילופין,את יכולה לעשות חיפוש בפורום ואולי תמצאי תשובות למה ששאלת. בהצלחה!

שלום תותית

אני אוהב תותים, סתם רציתי להגיד לך. ובגלל שזו הפעם הראשונה שלך, אני אשאל את השאלות: אני מחפש הרבה זמן משהו מענין, רצוי שיהיה מהאוניברסיטה, והייתי מוכן לבדוק אם מישהו (לא חייב, אפשר גם מישהי) מוכן לשתף איתי פעולה. הנושא של התות מאד מענין אותי, אבל עוד יותר מענין אותי תותי אחת, שכותבת שהיא היחידה. מאד מאד אשמח, אם תוכלי לספר לי קצת, ועוד קצת. תודה! אה, מאד מאד אשמח אם תספרי לי איך הגבת על התגובה, ואיך המשפחה הגיבה, וכו' :) (((((((((((((((((((:)

רגע לפני המקלחת הקרה

היית שם, עשיתי את זה אם תבואי ככה הסיכוי שתקבלי יחס רציני שואף לאפס אם תספרי קצת על עצמך, אם תגרמי למישהו לחשוב שמה שאת עושה מעניין (לכל הפחות אותך) אם תסבירי לאנשים מה בדיוק את רוצה מהם, אם תגרמי לאנשים לחשוב שהם לא עובדים אצלך, אם ממש תעשי למישהו חשק לשתף איתך פעולה, או לכל הפחות תיראי כאילו את רוצה לעשות לו חשק - אולי רק אז יש סיכוי שתקבלי תגובות רציניות אל תעלבי אם לא מתייחסים אליך ברצינות, זה לא בגלל שחוזרים בשאלה הם אנשים רעים (והם כן, אנשים רעים, לגמרי, אחד אחד, שונאי אדם ונעדרי כל חוש צדק), זה בגלל שאף אחד לא אוהב שנכנסים אליו הביתה רק כדי לקחת סוכר ועוד מבקשים ממנו שיביא בעצמו את הכוס, ואם אפשר שיעטוף את זה יפה, שזה לא ילכלך בדרך - אה ואם כבר, אז שיכין בעצמו את העוגה ויקפיץ אותה אלי כשהיא תהיה מוכנה. לעומת זאת אם את באה עם העוגה יש סיכוי שנכין לך קפה (נכון חברים?!) בהצלחה

mndi gold

New member
6000 ש"ח כסף מזומן

גם אני פה פעם יחידה,פגש אותי מישהוא באוניברסיטה,הוא מחפש יוצא או יוצאת,שיענו על שאלון בן 100 שאלות,ויקחו את ה6000 ש"ח,אז אתם מוזמנים לשכנע אותו למה את או אתה הנבחרים. הוא צופה בפורום,והוא יבחר.כך שאני אין לי קשר לדבר,אני רק השדכן.....

אני מוכן

אבל רק תמורת 24000, מה לעשות, זה העלות של הקטנוע המאפן שאני עומד לקנות כדי להתנייד.

סידארתא

New member
מעפן? ב24?

נכון שמעלין בקודש ואין מורידין, אבל אתה לא קצת מגזים?

כמה קילומטר אתה נוסע ביום?

אני גומע 150 קילומטר ביום עבודה רגיל וגמרתי 2 מנועים של "קטנועי מנהלים" (גמרתי-פשוטו כמשמעו, מכרתי אותם לחלפים אחרי שנשפך המנוע). אני חייב משהו חזק שלא יכריח אותי לבקר במוסך כל שני וחמישי. אני לא מכיר משהו טוב שיחזיק מעמד בפחות מהסכום שאמרתי.

וואלה מוכן!

דיל מושלם, ממני הוא יכול לקבל תשובות רחבות היקף, וכשיש בזה עזרה לסטודנטיםמתחילים ונזקקים כמוני מה יותר טוב מזה?! (בהנחה שאתה לא עובד עלינו)

למעלה