שלום לכולם:)

שלום לכולם:)

מותר להצטרף? הגעתי בעקבות המנהלת המקסימה שלכם (גלי, את מתוקה..) וראיתי שיש לכם פורום נהדר:) אני בת 25, מחיפה שבוע נפלא לכולנו!

מותר לי

New member
היי, את! ../images/Emo24.gif

איזו הפתעה!
אם מותר להצטרף? לא מותר, חובה!
את פשוט מדהימה!
נועההההה!!!! היום עוגת שוקולד או עוגת צמיגים? אהה.. תפוזים? שבי על הספה, תתרווחי, מה לשתות? חם או קר?

:)

שכחת שאחת השריטות שלי היא להכין אוכל? אוכל, שתיה.. (גבר או אישה) וגם לשטוף כלים, אגב.. אני במרתון מטורף לשלוח אימיילים לכל מי שאני מכירה (ולא מכירה) בקשר לשרימבה (או פורימבה, יותר נכון), המסיבה שסיפרתי עליה מעולם לא חשבתי שאתחבר למסיבה, ולא למוסיקה עברית עד כדי כך:) ובוודאי לא שקיימת מסיבה ללא סמים, יותר מדיי אלכוהול ובלי אלימות- רק עם רוח טובה, וכיף. שתכבוש אותי כ"כ:) בקיצור, אני מאוהבת! רק בלי טרמפ ליפו.. יש לפורום מפגשים, גלי?

טל205

New member
ברוכה הבאה

בזמן האחרון יש לנו כאן הרבה ילדים... חחחח.. מקווה שתהני כאן.

תודה רבה:)

ובן כמה אתה? נראה לי שהיום הכמיהה לזוגיות ולכן ההגדרה של "רווקות" מתחילה מהגן.. וזו לא הגזמה.. הרבה לפני שלומדים להקליד במחשב

טל205

New member
אני בן 107..

סתם.. 24.. ודווקא לי אין כ``כ כמיהה לזוגיות... אין לי כח עזבי אותך מזוגיות... חחחח

וכאן לקחתי הפסקה..

כי יש לי כ"כ הרבה תהיות בקשר לG B SHAW, שפשוט "צפתי" בהן:) אדם חכם, וכ"כ מורכב פסיכולוגית. עם רוב מחשבותיו והגיגיו אינני מסכימה, אך אני יכולה לדבר עליו שעות. ולו על יצירותיו הגאוניות והקלאסיות, ולו על ההתבטאויות שלו, החושפות אדם מלא מגננות, ציניות כאב ונפש מאוד רגישה:)

../images/Emo9.gif

לא מכירה את הבנאדם.. מכירה רק את המשפט הזה שאמר.. אשמח אם תספרי לי קצת עליו :)

מותר לי

New member
מפגש? ../images/Emo6.gif מפגש?? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זו הבדיחה הכי טובה של הפורום!
תציצי בטאגליינס
ואם בא לך לעשות חיפוש קליל עם המילים "מפגש פורום", יותר מידי דיברו על זה, ואף פעם לא יצא מזה משהו
(נראה אם תצליחי במקום שאחרים נכשלו
)

נו,גלי..

שרימבה זה המקום לפנויים פנויות.. טוב, אני אפסיק עם זה:) אבל בלי קשר- בוודאי, למה לא. בכיף, ואני אשמח. עכשיו יש שתיים בחיפה שרוצות להפגש! אגב, מצאת עטיפות לספרים? מה הבעיה?

הנה, כתבתי למעלה:)

אנשים שכבשו אותי, דבר שכבש גם מישהי שלא הכירה מוסיקה עברית וממש לא ילדת מסיבות:) והיום אני נוסעת בכל חודש ליפו.. איפשהו פשוט מלאכים שהופיעו בחיים שלי

למעלה