שלום לכולם

גלבועא

New member
אני בטוח שאתה תדע להתאים את עצמך

ואני כבר מרגיש שיש לך הרבה מאוד לתרום לנו. מהי השפה שאשתך דוברת-כותבת וכו'? איך היא מסתדרת בארץ?

TAINTED SAINT

New member
פורים שמח ! ! !../images/Emo151.gif../images/Emo154.gif

מצטער שאני שב אלייך רק עתה,ואם אתה נמנה על הצמים,אז צום קל. אשתי
. ובחיי שזאת איננה בדיחה לפורים.
,ואני יודע שתכף יהיו כמה פניות נרגשות של חברות פורום בקשר לעצות להכנת
.... גרתי [בין שאר המקומות שיצא לי להתגורר בהם] 5 שנים בטוקיו,1992-1997 ,נסעתי ליפן לאחר שהחלטנו ביחד שזאת הדרך הטובה ביותר בשבילי להכיר לעומק את התרבות שממנה זוגתי באה. לא קל לה בארץ,יש אצלנו מספיק גזענים\ות שדוחפים אותה בגסות בתור לקופה במרכול משום שהם מניחים שהיא "פיליפינית", ואתה יודע....לפי המנטליות הישראלית הממוצעת "ישנם כאלו שמותר לדחוף,וישנם כאלו שמותר להתנהג אליהם בגסות,ובמיוחד שהם שונים בהופעתם החיצונית,ובטח לא יעזו למחות...." אני מודה לך על הערכתך שיש לי אולי מה לתרום,אשתדל לענות על ציפיותך,אך אל תאמר שלא הזהרתיך מראש,הצלחתי עד עתה לאכזב רבים\ות שלא עמדתי בציפיותיהם-אימי ואבי,מורים,מפקדים בצ.ה.ל,חברות לשעבר,ההורים של החברות לשעבר,מורים במוסד ללימוד אומנות שלא אנקוב בשמו,וכמעט כל אדם שהיו לו ציפיות ממני.... חבריי המעטים [וכן,נותרו לי כמה כאלו שעדיין לא שינו את מספרי הטלפון שלהם והפכו אותם לחסויים]יודעים שהכלל איתי פשוט עד כדי גיחוך-יש לכם את אהבתי,נאמנותי ועזרתי כל זמן שתתנו לי לעשות דברים בדרכי,ולא תנסו להכתיב לי איך עליי לחיות את חיי, אל תספרו לי "מי ומה יכולתי להיות לו אך הייתי מתאמץ....",ואל תצפו שאגשים את ציפיותכם ממני...היחידים שיש לי כוונה להגשים את ציפיותיהם,הם אישתי ובני,לי אין ציפיות מעצמי,אני כבר יודע שאצליח לאכזב את עצמי שוב....ומי מכירני טוב יותר...? ! זה הכל להלילה,חג פורים שמח !
!
!
!
!
!
!
!

גלבועא

New member
אני רואה את עצמי כמוזהר ../images/Emo151.gif

אז אין לי ציפיות, אבל בטוח יש לך סיפורים מרתקים, ובטוח הניסיון שלך שווה בשיתוף.

למעלה