שלום לכולם

אסף6

New member
שלום לכולם

היי אני חדש פה , רציתי לספר לכם על בעיה קטנה שיש לי . יש לי אח גדול בן 22 ואני בן 17 , בדרך כלל אנחנו דיי מסתדרים (חח ברור שלפעמים הולכים מכות ורבים וכל זה) . בזמן האחרון , הוא עובד הרבה ובקושי יוצא לי לראות אותו . קשה לי להודות בזה אבל אני אוהב אותו וקשה לי לא לראות אותו ככה , שאנחנו לא יכולים לשחק , לדבר או אפילו לריב . הוא חוזר מאוחר בלילה בשעות שאני כבר בדרך כלל הולך לישון כי יש לי בצפר למחרת או שאם אני ער אז הוא עייף ואין לו כוח לשום דבר . מה אני יכול לעשות ?? אני לא יכול פשוט להגיד לו שאני מתגעגע אליו //: מה עושים ?? )):

גלבועא

New member
למה אתה לא יכול להגיד לו

שאתה מתגעגע אליו? תסביר לי. הילדים שלי לא מתביישים לבטא את הגעגועים שלהם זה לזה. מה עם סופי שבוע, אין אפשרות לשניכם להיות יחד?

pf26

New member
יש המון דרכים להביע געגועים

אני מבינה ששני גברים בגיל 17 ו-22 לא יכולים להגיד אחד לשני שהם מתגעגעים/אוהבים וכו', אבל בטח אפשר למצוא מילים אחרות ודרכים אחרות להגיד את זה. אולי לנסות לארגן פעילות לסופשבוע - משחק כדורסל, כדורגל, קלפים. לברר איתו מה המשמרות שלו ולנסות למצוא חלון זמן משותף שבו הוא סיים לנוח ויש לו קצת כוחות, ואולי אפשר לגייס את ההורים ולהעזר בהם לתכנון זמן משפחתי משותף ואז תהיה לכם הזדמנות להיות יחד. בהצלחה.

TAINTED SAINT

New member
כמובן,אין דבר מחמם לב יותר

ממילה טובה מבן משפחה,אם לא תאמר לו, אל תצפה ממנו לנחש את רגשותיך... תגיד לו,ותראה איך זה ישפר את המצב בינכם.

אסף6

New member
הוא לא יחשוב שזה קיטשי ונשי מצידי ?

אני לא הכי גברי שיש והוא יודע את זה , אבל זה לא יהיה קיטשי כזה בעיניו ??

TAINTED SAINT

New member
אם הוא מספיק נבון ורגיש

הוא יבין שזאת דרכך לומר לו שאתה אוהב אותו כאח,אל תדאג,אין בזה שום דבר קיטשי,אני גדלתי כבן יחיד,והלוואי והיה לי אח שהיה אומר לי לפעמים שהוא אוהב אותי.... רד מהקטע של רגשי נחיתות מול כאלו שאמורים להיות "הטיפוסים הגבריים והמחוספסים",הם בדרך כלל כאלו כדי להסוות דברים אחרים כמו אינטיליגנציה נמוכה....

גלבועא

New member
אני מצטרף לקודמי

אין כאן שום ענין של גבריות-נשיות, יש כאן ענין של הבעת אהבה לאחיך, זה הכל.

גלבועא

New member
ברוך הבא ../images/Emo142.gif

אני נורא שמח שבאת לפה, ואני מקווה שתישאר פה.

TAINTED SAINT

New member
../images/Emo51.gifתודה על קבלת הפנים הנלבבת...

אקבל את הצעתך בשמחה,ואשתדל לבקר אצלכם לפעמים,אך מי כמוך יודע שסגנוני האנארכיסטי לא בדיוק מתאים לפורום רגוע כשלכם.... אני מבטיח לעשות מאמץ עליון ו"להתנהג יפה" בביקורי אצלכם, ודרך אגב,אולי תהיה משועשע לדעת שאני אף עובד כמפעיל חוג טבע בצהרון,אני עובד שם עם בני\ות 5-9 ,וחלקם לא פחות פרוע מאלו שאיתם אני חולק פורומים שונים [והזויים במקצת] ברחבי הרשת... אהבתי את האווירה הרגועה והמשפחתית בפורום שלך,אשתי הייתה חשה בו בבית,לו אך שלטה בלשון העברית... אני מקווה לראותך במקביל מבקר בפורום שבו אני שורץ בדרך כלל ושוב תודה על קבלת הפנים הלבבית חושבני שאשנה מעט את חתימתי האישית.... TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
חן חן,ואם את רוצה לשמור על אהבתך

אז לעולם אל תחפשי לראות מה אני כותב בפורומים אחרים............. "הסקרנות הרגה את החתול",ובמקרה זה היא לבטח תהרוג את הרושם הטוב הראשוני שעשיתי עלייך... בקשר לכתיבתי,טענו כבר ביסודי שיש לי מעט כישרון לכתוב, אך מעולם לא טרחתי ללכת וללמוד כתיבה יצירתית, עצלנות,פחד,חוסר בטחון,שילוב של שלושתם, בשורה הסופית יצא שכתבתי ספר שלעולם לא יראה דפוס, ועוד אוסף סיפורים שהולך ומתגבש לכדי ספר נוסף, שאף הוא לא יזכה להתפרסם לעולם, למרות שכמה מידידי וידידותי התמכרו לו בחורף שעבר.... אבל הם לא נחשבים באמת,משום שהם משוחדים.... גם אם הייתי כותב את "המדריך האולטימטיבי לחיטוט בפחי אשפה ביום של שביתת עובדי תברואה" הם היו מהללים אותו,למרות שאני בספק אם היו עושים בו שימוש מעשי, ככה זה עם ידידים וידידות,נתקעים איתם לנצח, לא כמו עם חברים וחברות,איתם יום אחד החברות נגמרת... בלי כוונה,ללא זדון,בגלל שלבסוף החברות כבר איננה מה שהייתה... ומתחילים לשכוח להתקשר בימי הולדת... ובחגים.... וגם הם לא מתקשרים... ופתאום מבינים.... שאחרי כל השנים..... וכל החוויות המשותפות,הטיולים,הצילומים המשותפים.... שאנחנו כבר לא חברים... וקצת עצובים... ולעומת זאת הבעייה האמיתית היא אלו שאנו מכנים "ידידים" כינוי כזה קצת מבלבל,לא בשר-לא חלב, קצת חיוור וחסר חיים... מן מערכת כזאת ללא ציפיות מיוחדות,כמו שיש מחברים.... אך גם לא פושרת וסתמית,כמו שיש עם "מכרים" כאלו מהתור בסופר,מקופת חולים, שאומרים לנו פתאום שלום, באספות הורים, ומותירים אותנו מעט מבולבלים, ונבוכים, כי למען האמת,אין לנו שמץ מושג מהיכן הם אותנו מכירים, ולפעמים זה ממש לא נעים,,, במיוחד אם פנו אלינו בשמותנו הפרטיים... ואנחנו קצת מגמגמים, התנצלות חרישית ממלמלים... אפילו קצת מסמיקים, וגם הם, בחוסר נוחות,קצת זעים, מביטים לתיקרה,כמחפשים סדקים, או ברצפה את עיניהם נועצים... וגם לנו לא נוח..מצב די "על הפנים" ולאחר התנצלות מבויישת,משם במהירות מדשדשים... ואחרי עשר דקות,או פחות מכך לפעמים, אנו מקיומם שוכחים. עד הפעם הבאה שבהם נתקלים, בתחנת האוטובוס או בכניסה למת"נס שבו הילדים משתתפים בחוגים, וככה זה יכול להמשך שנים... בלי ארועים דראמתיים, סתם מפגשים בלתי צפויים, אנו את פניהם זוכרים... אך אין לנו מושג איך להם קוראים, לא שמות משפחה,ולא שמות פרטיים. ולשאול ישירות....ממש לא נעים..... וככה,שנים ארוכות...לפעמים עשורים... של מפגשים אקראיים... ולכן עד סוף כל הימים.... נגדירם כ.............מכרים. לעומתם,אלו הכי בעייתיים,
! ! ! אוי ! ! ! נסחפתי ! ! ! סליחה,סך הכל רציתי לכתוב חזרה משהוא קצרצר וחמוד לאות תודה על קבלת הפנים,איזה מזל שאת כמנהלת יכולה למחוק את זה ! ! ! [בהנחה ולא מצא חן בעינייך...ובאמת שלא אעלב,ולא אפגע.]ובדיוק הגעתי למה שבאמת זקוק פעם אחת ולתמיד סוף סוף להגדרה וחקיקה מסודרת,אפילו צריך לדעתי לקבוע יום מיוחד בשנה שיצויין בכל העולם כ "יום הידיד" ! ! ! יש כל כך הרבה "ימים" אחרים שנחגגים ברחבי העולם,אני אישית חוגג רק שניים-יום האם,ויום אהבה,השאר לא מעניינים במיוחד... שוב,סליחה,ואם תחליטי לא למחוק,אז את שכתבתי כאן אקדיש לך בשמחה.... לא נראה לי שיש טעם להמשיך כעת לשעממך עם תאורים מתחרזים על המושג "ידידים".... לילה טוב TATINTED SAINT

m i t a l y

New member
המון ../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

אין שום סיבה שאמחק את כתיבתך כי רק שאלה אחת מטרידה נשארה, האם אנחנו מכירים/הכרנו אי-שם מעבר להרי השיכחה?

TAINTED SAINT

New member
קשה לי להאמין,אך הכל אפשרי../images/Emo39.gif

ערב טוב מיטל,בכנות שאינני יודע,אך בארצנו הקטנטונת אי אפשר לפסול אפשרות זאת על הסף.... אני ירושלמי,מ1968,כשעליתי ארצה בגיל ארבע וחצי. גרתי במקומות שונים בעולם,יהודי נודד אמיתי... אני אומן במקור,עם מגוון רחב של תחומי עניין, אם כי חלקם משעממים ובנאליים למדי. יש לי כשרון מולד מדהים להסתבך בכל מקום שאני מגיע אליו,ללא כל מאמץ או כוונה, אף פעם לא הוברר אם זה כשרון או קללה,אך זה הופך את חיי למעניינים יותר, אשתי טוענת שלחיות במחיצתי מזכיר לה נסיעה ב ROLLER COASTER, והיא יודעת טוב ממני,ולו רק בגלל העובדה שמעולם לא נסעתי באחד, הסתפקתי באופנוע הישן והטוב [והחלוד קמעה]שרכבתי עליו כמה שנים טובות מחיי, [ורק אחרי שלוש שנים עליו הזכירו לי שאין לי רשיון,ושלא ביטחתי אותו,שלא לדבר על להעביר אותו "טסט",מכיוון שזמני היה דחוק העדפתי להשביתו...] אם הרמזים הללו מספיקים בשבילך להחליט אם אנו מכירים אישית או לא, רק את יודעת,וגם אם לא הכרנו בעבר,לפחות הכרנו עתה. יש לי הרצאה שעלי להעביר מחר בבוקר,וקולי צרוד לחלוטין,[כנראה שהסתובבתי בשלושת השבועות האחרונים עם דלקת ראות,פשוט שכחתי לטפל בה...ציינתי כבר שאני נוטה לשכוח דברים ?] ולכן לא אאריך ואשעמם אותך כהרגלי,אני פורש לחטוף כמה שעות שינה שגופי זקוק להן נואשות,הספיק לי האירוע הלא נעים כשנרדמתי בכנס הארצי של גני החיות [בשבוע שעבר ברש"לץ],בשורה הרביעית,בדיוק מול המרצה,וכשהעירוני בגלל שהתחלתי לנחור,אמרתי בטעות בקול רם "מה אתם רוצים? הוא משעמם.",לא פלא ששאר הרצאתו הייתה מגומגמת מעט,והוא גם לא טרח ללחוץ את ידי כשחלפתי לידו... אינני יכול להרשות לעצמי להרדם מחר במהלך הרצאתי שלי...... לילה טוב,ופורים שמח

m i t a l y

New member
../images/Emo6.gif

פורים שמח גם לך (ואת עניין ההיכרות אני משאירה לעצמי)

למעלה