שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה בפורום הזה, למרות ששוטטתי והשתתפתי בפורומים קרובים. שנים רבות שאני מרפאת בעזרת אנרגיות ידיים, לפעמים, לסירוגין מבלי שלמדתי. זה מגיע מבפנים ומתוך איזושהי ידיעה. שלשום עשיתי טיפול לחברה ששברה יד, שבר קשה, העצם יצאה מהמקום וכמעט פרצה את העור. הבחורה סבלה כאבי תופת וסייעתי לה. הרגשתי שזה קשה לי תוך כדי, תחיטלה חסימות ובהמשך זרמים ביד השמאלית, כמו התחשמלות קלה. לאחר הטיפול ביצעתי ניקוי אנרגטי והבחורה הלכה לביתה ו"זכתה" למספר שעות של רגיעה מהכאבים. למחרת היום התחלתי להרגיש כאבים איומים בכתף שמאל, שלא נפסקים עד כה. הרופא אמר שזו דלקת גידים, כמובן שלא התאמצתי או עשיתי פעולה קיצונית ביד. לשאלתי: האם יש קשר בין זה לזה? אם כן, כיצד אוכל לדעת שרוקנתי מתוכי את כל האנרגיה השלילית וניקיתי את עצמי, להבא? מה אוכל לעשות כעת כדי לשפר את מצבי?

לנושנוש

New member
עד כמה שאני יודעת...

כשיש שבר כזה קודם מקבעים אותו עם גבס ורק אחרי זה מטפלים, אחרת זה אלול ליגרום להתעכות לא נכונה של העצם. אולי כדי לך ליצור קשר עם מדריכים רוחניים שלך שתוכלי לקבל הדרכה או ללכת ללמוד מבן אדם בשר ודם.

water spell

New member
קצת כמוך..

אני גם מרפאה ספונטנית..כבר מספר שנים.-חובבנית לגמרי אבל אצלי זה במשפחה...בערך. אז יש לי את הכלים להגן על עצמי..כדי לא להעביר את האנרגיה השלילית על עצמי. אפשר לשאול מה עשית כדי לנקות את עצמך?

ניקוי עצמי

לאחר שעשיתי טיפול, אני מרגישה היכן האנרגיה הכואבת/חולה יושבת בתוכי. אני פותחת פתח על מנת לשחרר ממנו את האנרגיה הזו מחוץ לגוף שלי, שם היא מתכלה בכדור של אש. אני מנסה להוציא את כל האנרגיה הזו מתוכי ורק אז סוגרת את הפתח.

לנושנוש

New member
נישמע לא הכי טוב...

למה ליספוג אנרגיות קשות ממטופלים? יש הרבה תכניקות אחרות איפה שהמטפל הוא רק כלי להעברת האור/ אנרגייט היקום. נראה לי שבמחשבה על זה צריך להיות הדגש. כלי,לא כלי שצובר לתוכו או משתמש באנרגיה שלו/ה אלה מעבר. זה לא אומר שלא צומחת טובה גם למטפל, אבל לא על זה הדגש.

הגנות...

את צריכה להיות נקייה לאורך כל הטיפול. זוהי טעות לאפשר לאנרגיות נמוכות/חולות מלכתחילה להיות בתוכך. אנרגיה של מטופל, אסור שתהיה בתוכך בשום מצב שהוא, גם לא ל- 2 שניות. האם את עושה הגנות בתחילת הטיפול? למה את מתחברת לפני שאת מתחילה לטפל?

למעלה