שלום לכולם!

Fat mike

New member
שלום לכולם!

אני ארן בן 17 מת"א אני מתופף על מערכת מחורבנת של פרל 4 שנים. אני חבר של דניאל.(DANEZEQ) אני מתופף פאנק(NOFX\GREEN DAY\PENNYWISE) מי אוהב פאנק?

dickies

New member
אני בערך

סתומרת את מי שרשמתי שם אני שומעת לפעמים את pennywise הכי הרבה אבל גם קצת את nofx ואת greenday ממ זהו שאלתי עניתי

HelloweeN

New member
אני טיפה אוהב פאנק-רוק

בלינק (יש להם מתופף מעולה, מוכשר ביותר) נופקס טיפה אופספרינג קצת יוסלס פה ושם אופריישן אייבי טיפה.. זהו בערך

danezeq

Member
ליאון אתה אוהב את טראוויס?../images/Emo5.gif

אני מתפלא עליך
! סתם סתם

HelloweeN

New member
אחי שני דברים !!!!

לאון זה בלי י´ !!!!!!!!!!!!!! (משום מה כולם חוזרים על אותה טעות) טרוויס הוא לא סתם איזה מתופף חרבשן. הוא מתופף מוכשר ומלומד ביותר בתחום (בשיא הרצינות). עד כמה שבלינק מטומטמים עם כל הפוזה המטומטמת שלהם, טרוויס הוא ה-נכס היחידי שם ששוה משהו. תשמע את 2 הדיסקים האחרונים שלהם, ועוד את ההופעה חיה שלהם ותבין. הוא יודע תווים פיקס, ובכלל הוא עושה דברים קשים לאללה. הרבה אנשים נוטים לזלזל בו, אבל תאמין לי, שהוא מתופף מאוד מאוד מאוד מוכשר.

danezeq

Member
צודק, ליאון ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח אני כל פעם מוסיף "י" לשם שלך
אגב בקשר לבלינק - אני פשוט לא יכול לשמוע את השירים שלהם -זה ממש עושה לי בחילה ודיכאון

TimBuck2

New member
ארן? עם א´?

אני מחשיבה את עצמי יותר פאנקיסטית מכל דבר אחר... אבל פחות פאנקיסטית משאר העולם... קאפיש? לך לפורום "פאנק" מגניב שם... חחח...

Starway

New member
בקשר לטראוויס...

אני חייב לציין, שהבחור שטען שטראוויס "מלומד" בעסקי המוזיקה והתופים צדק בהחלט!!!! הוא באמת יודע תווים, ולכל שיר יש דף תוים (ככה גם בהופעות המעברים נשמרים כמעט ב100 אחוז!!!) וגם באתר הלא רישמי שלו עד לפני כמה זמן היה ניתן לשמוע את טראוויס מנגן ג´אזז... ואם מישוא פיקפק ביכולות שלו, אחרי שהוא ישמע את זה הוא יפסיק... צריכים להעריך אותו!!! הוא עושה (יכול לעשות לפחות..) מוזיקה איכותית... ואני לא צוחק שאני אומר שמבחינת סגנון הוא יותר טוב גם מפורטנוי, דייב וואקל, אומר חקים ועוד מתופפים גדולים אחרים...

HelloweeN

New member
נכון מאוד.

ההופעות חיות נשמעות ממש ממש כמעט כמו הדיסקים ! בהחלט מתופף מן השורה. אני לא מבין למה אנשים מזלזלים בן.

dickies

New member
את גאה בלהיות פאנקיסטית?

אמ טוווווווווווווווווווווווווווווווווווב (סטייל קיצ´ס)

למעלה