שלום לכולם!!

מתלמות

New member
שלום לכולם!!

אני חדש כאן וכמו רבים כאן גם עומד לרדת מהארץ.. זה לא החלטה של רגע בגלל הטרור בארץ או הכפיה הדתית, פשוט אף פעם לא הרגשתי מחובר לארץ, או למנטליות של האנשים כאן. אני הולך לעבור ליוון, למרות שעוד לא החלטתי איפה ביוון אבל פשוט התאהבתי מקום הזה!! בכל מקרה אני אשמח לדבר פה עם אנשים שמרגישים כמוני..

GIIN

New member
היי../images/Emo24.gif

הרבה מרגישים כמוך. השאלה שלי היא למה דווקה יוון לא שיש לי משהו נגדה אבל מה ידוע לך על אפשרויות עבודה ומגורים שם?יש שם עוד ישראלים שגרים שם קבע? לא בשביל לבאס! סתם מתוך סקרנות

Gefen

New member
אז קודם כל ברוכים הבאים...../images/Emo140.gif

מתלמות ו- GREENSsss שניכם חדשים פה וזו הזדמנות לברך אתכם על הצטרפותכם אלינו.. ושאלה למתלמות - למה דווקא יוון? עד כמה שזכור לי, אומנם יוון מהממת ביופיה - הנופים, האוכל, המוסיקה, והאוירה..כל אלה אכן נהדרים, אבל מבחינה מנטלית נראה לי שהיוונים יותר גרועים מאיתנו... לפחות מנסיוני, מצאתי שהיוונים היו חצופים, גסי רוח, חסרי סבלנות ולא אדיבים כלל וכלל (לפחות כלפינו התיירים הישראלים..). אז באמת אני סקרנית לדעת כיצד זה החלטת לעבור דווקא ליוון? בכל מקרה שיהיה לך
גפן

מתלמות

New member
תשובה!

אוקיי זה לא ממש מפתיע כי אנחנו נישראלים גם לא כאלה שקטים ונעימים כשאנחנו בחו"ל! אנחנו מתנהגים כמו בהמות אז יחס גורר יחס וזה גם בכל העולם ככה כלפינו.אבל למיטב ניסיוני הם דווקא היו מאוד אדיבים כלפיי.. אבל בעיקרון אני גם דובר יוונית מהבית, ככה שאני יוכל לנצל את השפה.. אבל בלי קשר יוון היא ארץ מדהימה ואני מקווה לפתוח שם דף חדש

למעלה