שלום לכולם ...

שלום לכולם ...

לפעמים שומעים כמה קטעים מאוד יפים ורוצים לחבר אותם יחד . אני יצרתי דבר שכזה , לא הרבה 70M , מדובר על 12 קטעים שחלקכם מכיר אותם , הוספתי עוד כל מיני סימפולים ואפקטים מרתקים , אני אשמח לשמוע את דעתכם מכיוון שזה הראשון שאני משחרר והיד עוד נטויה : 1 . (Infernal-Self_Control_(Remixes)-Promo-CDM-2006-Scratch - 02-infernal-self_control_(original_ext 2 . (The White Stripes - Seven Nation Army(Electro Mix 3 . (d. ramirez-la_discotek_(freeze_frame_mix 4 . (Happy Fathers - Smells Like (Electro Mix 5 . (DJ Tatana - If I Could (Simon & Shaker 6 . (Starzoom - Billie Jean (People Always Told Me) (Dave Moureaux Remix 7 . Knob - I'm Lost (Liraz Lev & Dj Taz Electro Mix)2006 8 . Simon and Shaker - Pure State 9 . Bitch - Dave McCukken 10 . (Mike Polo - Free (Ben Macklin Remix 11 . elektrik_haze_vs_beck_-_elektro_loser_(tek_and_onex_mix)-electropium 12 . (Eric_Prydz_vs._Pink_Floyd_-_Proper_Education_(Promo_Extended_Mix תבלו יקיריי ואל תשכחו להגיב :)

מיהרתי אז שכחתי מהלינק ...

זהו הליניק : http://ul45.rapidshare.com/files/15791939/Electro_House_DJ_NRG_07_02_07.mp3 אם מישהו לא יודע איך מורידים משם אז : 1 . בעמוד הראשון גוללים למטה לוחצים על כפתור FREE . 2 . מחכים עד שהשעון מגיע ל 0.0 . 3 . יפתח לכם קוד מקלידים את הקוד ולוחצים על Download . בהצלחה ותבלו .

gin11

New member
איזה יופי של דבר ....:)

אבל תגיד , הקישור להורדה ... מוריד את כל המיקססססססס הארוך ? כי ניסיתי .. והוא מסמן רק אפשרות אחת .. ווואלה .. התבלבלתי . אפשר הוראות ל"מתקשים בתפיסה " או שבעצם כן הבנתי נכון ?! יום נפלא .

אכן כן ...

הקישור להורדה מוריד את כל המיקס , הוא מתאים גם לספינינג מאחר והוא אורך מעט יותר מ 45 דקות בקצב של 132bpm . שימי לב להוראות ההורדה ששמתי בהודעה השנייה ותורידי .

gin11

New member
אז .. זה ירד כבר בשש בבוקר ...../images/Emo6.gif

ואשמע עוד מעט .. ונראה מה נעשה עם זה באימון . יכולה לומר שאהבתי חלק נכבד מהפלייליסט . וואלה . רק מה .. הקצב .. צריך להיות קצת יותר גבוה . ... 132 קצת איטי . עוד לא שמעתי . כששאשמע ... אגיב . בכל אופן , תודה יום נפלא

למעלה