שלום לכולם

Vendetta

New member
שלום לכולם

רק לאחרונה עשיתי היכרות עם הנושא הזה "חלומות צלולים". אני חייב לציין שהוא מסקרן אותי מאוד, ואני בהחלט רוצה לנסות אותו. עם זאת, מעולם לא חוויתי חלום צלול, החלומות שלי הם תמיד ההפך הגמור - מוזרים ואפלולים בטירוף (ואני לא מדבר על סתם לעוף, או על מפלצות, אלא על חלומות הרבה יותר מוזרים מכך), ובאותו זמן שאני חולם זו נראית לי המציאות, זה לא נראה לי דבר בלתי-הגיוני. בכל מקרה, אני אשמח אם תוכלו לפרט לי דרכים שבהן אני אוכל לנסות ולהשיג "חלום צלול". וגם יש לי עוד שאלה לאלו מביניכם שחווים חלומות צלולים: מה ההרגשה בחלום צלול? האם אתה יכול לשלוט לגמרי על חלומך? והאם דרך חלומות צלולים בעצם אתם נמנעים מסיוטים? תודה רבה מראש.

Variety

New member
ברוך הבא לפורום!

היי, ברוך הבא לפורום. אני ממליץ לך לקרוא את האתר שכתבתי: http://lucid.up.co.il שם לדעתי תמצא מידע שיעניין אותך. ההרגשה בחלום צלול... המממ.... משתנה כל פעם. מרגישים לפעמים את הגוף הישן ואת הגוף שלך בחלום. זה גם תלוי מה אתה עושה, אתה יכול להרגיש מה שאתה רוצה, זה החלום שלך. האם אתה יכול לשלוט לגמרי על חלומך... כן! אפשר לשלוט לגמרי! זה יכול לדרוש קצת אימון, אבל זה אפשרי! והאם דרך חלומות צלולים בעצם אתם נמנעים מסיוטים... אפשר לפתור סיוטים. הרי סיוטים הם חלומות שמתעלמים מהם. אז אם פותרים את החלומות בעזרת חלום צלול, דבר אפשרי כי בעצם אם אתה שואל את החפץ, איש, ייצור... בחלום שלך מה הוא מייצג, הוא יכול לענות לך והוא יענה אולי בחידה, אולי בתשובה ישירה, אולי בכלל לא יענה. אבל התשובות שאתה מקבל בחלום לדתעי יותר נכונות כי אתה בעצם שואל את התת-מודע. ובכך שאתה פותר חלומות, אתה נמנע מסיוטים. לדעתי להימנע מסיוטים בדרך של לחלום רק חלומות צלולים, זה בריחה מסויימת, אבל אם פותרים את החלומות, אז זה להתמודד עם הפחדים, לפתור בעיות. חלומות פז, Variety-

Vendetta

New member
תודה לך! ../images/Emo51.gif

אני ברגעים אלו מדפדף באתר שהבאת לי. :) אולי אני אנסה את השיטות הללו עוד הלילה...נראה. :)

wee man

New member
ברוך הבא לך

הגעת לפורום שמלא באנשים שיהיו מוכנים לעזור לך אם רק תרצי. אשמח להכלל באנשים האלו, את רק צריכה לבקש. ==w=e=e==m=a=n==

למעלה