שלום לכולם

שלום לכולם

מחר אני אמורה לטוס ואני כ"כ עצובה ... כל הפיגועים, ההרוגים, הפצועים פיזית ונפשית קשה לי לתאר שהחל ממחר זאת תהיה המציאות שלי הכ"כ שונה מהיום אתמול ושלשום... כולם מנסים לשכנע אותי לא לחזור לארץ להישאר עוד שבוע שבועיים אולי המצב יישתפר אך מה הפואנטה בכך? מה כבר יכול להשתנות ישנה רגרסייה רצינית בכל תהליך השלום אם היה דבר כזה אי פעם. אז חברים יקרים כולם מדברים על עזיבת הארץ ואילו אני הבנתי כי "אין לי ארץ אחרת, גם אם אדמתי בוערת...." נקווה שיגיעו בקרוב ימים של שקט

newsgeek

New member
מסתבר שגלי עטרי צודקת...

"אין לי ארץ אחרת גם היא בוערת" זה שיר נוגע ללב, ואני לא ממש זוכר מי כתב ת´מילים,אבל השיר אף פעם לא משקף או ישקף ת´מציאות מכיוון שרוב היהודים בעולם לא מתגוררים במדינת היהודים,אז זה יוצר כאין פרדוקס שכזה אם תחשבי על זה.

Sharon_1

New member
הי סאני,

קודם כל - חבל שלא באת לסדר איתנו, היה נחמד מאד וחשבתי עלייך. אפשר לשאול - למה את חוזרת לארץ? את מתכוונת לחזור לכאן אח"כ?

תותי-בת

New member
היי סאני... זו המציאות כרגע בישראל, קשה, קשה מאוד אפילו.... אם הייתי יודעת את כל מניעי החזרה שלך יכול להיות שלא הייתי אומרת לך להישאר בארה"ב, אבל אני לא יודעת ואני אומרת לך להישאר שם... לא טוב פה, לא טוב בכלל... אני מאחלת לך שהטיסה תהיה קלה ושתתאקלמי במהרה בארץ.. ושיהיה לך רק טוב, בריאות ואהבה, ליאת.

Gefen

New member
סאני היי שלום...../images/Emo160.gif../images/Emo39.gif

מאחלת לך רק טוב וקל עד כמה שאפשר בארץ.. אל תשכחי אותנו כאן והמשיכי לבקר פה כי תמיד תמיד נשמח לשמוע ממך.. גפן

למעלה