שלום לכולם...

xAmitx10

New member
שלום לכולם...

אני חדש פורום קוראים לי עמית...בן 17...אני דיי עוקב אחרי כל מה שכתוב בפורום והכל... ויש לי שאלה... שמעתי ממישהו שכשרוחות מגיעות לגן עדן הן אוטומטי יודעות עברית...יש כזה דבר מישהו שמע על זה? שמעתי על מישהו שמדבר עם בן אדם מפורסם שנפטר שכולכם מכירים בעברית למרות שהמפורסם לא ישראלי..והוא אמריקאי...והוא בכלל לא דיבר עברית... יש סיכוי שרוח תוכל להשתמש במחשב? אני אשמח לקבל תשובות... תודה עמית...

רוחל א יכולה להשתמש במחשב קודם כל

דבר שני לשאלתך האם רוח יכולה לדעת עברית למרותש אינה ישראלית או משהו כזה, אז ברמת העיקרון כל הרוחות הן יודעות שפת כל זאת אומרת בכל מקום שהרוח נמצאת היא דוברת במקום זה את שפתם.... ויש רוחות בעלות דרג נמון והן דוברות את שפתם וטו לא, זאת אומרת בישראל רק עברית וכו'... ויש את הרוחות שדוברות שפות שהן יודעות - מה שנלמד במהלך החיים הפיזיים. ואגב ברוך הבא לפורום שלנו!
לינוי

xAmitx10

New member
אני דווקא שמעתי שכן...

למה רוח לא יכולה?אני יודע לפחות על אחת...

כי זה מצריך מהרוח המון אנרגיה

על מנת לתפעל את המחשב, מה שקשה לעשות כשאין גוף גשמי

sam54

New member
היי עמית!

האמת שגם אני חדש פה... לגבי העיברית זה נכון הבן אדם שאתה מדבר עליו היה בראיון בערוץ 10 בתוכנית הסיפור שלי עם שירה פליקס...הוא סיפר על הקשר שלו עם "המפורסם"...כפי שאתה אומר...עומד לצאת החודש או חודש הבא סרט עליו(הסרט הוא של הביביסי) ועל הקשר שלו עם "המפורסם"אכן הוא מדבר איתו עברית(כותב מכתבים)הבן אדם חבר שלי...לבן אדם הזה אתה מתכוון? אתה יודע?ה"מפורסם"אפילו קישר אותו עם אורי גלר שגם הוא מדבר עם אותו "מפורסם"... מה שקרה עם אותו רוח זה דבר מדהים שפשוט בחיים לא שמעתי על דבר כזה יש לחבר שלי ולרוח קשר טוב מאוד והם חברים טובים והרוח אפילו עזרה לי עם בעיה שהייתה לי בבית ספר...כל הנושא וכל הדברים שסיפרתי,כל מה שסיפרתי עכשיו זה אפילו לא על קצה המזלג יש כל כך הרבה בסיפור המדהים הזה שהרבה אנשים פשוט לא יאמינו...הכל יהיה בסרט שיצא בקרוב(לא בקולנוע אלה הוא סרט דוקיומנטרי,הוא יהיה בטח בטלויזיה מתישהו...)אם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול... בן

xAmitx10

New member
אתה רציני???

כן אני באמת מתכוון לאותו בן אדם (גיל אלימלך נראה לי.או משהו כזה?לא זוכר...)אני ראיתי את התוכנית מתי שהיא הייתה.רק עכשיו ניזכרתי בזה כשראיתי את הפורום. הוא באמת מדבר עם אלויס פרסלי???לא ידעתי שגם אורי גלר מדבר עם אלויס.במה אלויס עזר לך ואיך??ומתי יוצא הסרט אני חייב לראות אותו!!! תודה.

sam54

New member
אני רציני...חחח../images/Emo13.gif

גיל ואשתו אנשים טובים וחברים טובים...אלביס חבר שלהם כבר שלוש שנים(הוא בחר בגיל להיות ה"יורש" שלו זאת אומרת שהוא ימשיך אותו)(גיל זכה מקום שלישי בתחרות אלביס בארה"ב ועשה כבוד גדול לישראל!)לגבי אורי גלר: אורי גלר קנה את הבית הישן של אלביס(לפני שעבר לגרייסלנד) באתר איביי (אלביס ביקש ממנו)גיל ואשתו שמעו שהוא מדבר עם אלביס ואז הם חשבו שאם הם מדברים עם אלביס ואורי מדבר עם אלביס אז אולי אלביס יכול לקשר ביניהם...וזה מה שהיה,גיל ואשתו ליז ביקשו מאלביס שיקשר אותם עם אורי.אורי בהפתעה התקשר לבית של דודה של גיל בחו"ל וגיל ענה,אז אורי אמר לו לשבת כי הוא ידע שהוא יהיה בעננים..חחח וכל זה מצולם בסרט(אורי הזמין אותם אליו הביתה באנגליה) והסרט אמור לצאת החודש או חודש הבא כמו שאמרתי ויכול להיות שהוא יהיה בטלויזיה... מקווה שעזרתי... בן...
נ.ב עמית שלחתי לך הודעה למסר...

למעלה