שלום לכולם

יניב95

New member
שלום לכולם

שמי יניב בן 25 אפשר להגיד שדיי גדלתי על השירים של אתניקס ההופעה האחרונה שהייתי הייתה בייקב האמת...באתי בתחושה של וואללה היו להם את הזמנים הטובים (לא ראיתי המון זמן הופעה שלהם) בטח נראה את זאב נחמה מפזז את תותים ועוד כל מיני שירים, יצאתי מהמופע דיי בהלם בתחושה שהם לא איבדו את זה כל ההופעה הייתי עם חברה שלי צמוד לבמה, פשוט הופעה מדהימה. השאלה שלי אם ידוע לכם אם ההופעה עם טררם היא חד פעמית או סיבוב הופעות ואם כן מתי יש להם הופעות בקרוב באזור המרכז. השאלה השניה שלי: ב94 הם צילמו מופע אקוסטי מעולה בערוץ 1 שקראו לו - לא לבד השאלה אם יש למישהו הקלטה באייכות טובה שלו או מישהו שיודע איפה אפשר להשיג אותה (ברוממה יסייעו נראה לכם?) תודה לעונים.

היי - ברוך הבא לפורום

אתניקס פירסמו שהמופע עם טררם יהיה סיבוב אבל לא היה כלום אחרי היקב ולא ידוע לנו על הופעות מסוג זה שמתוכננות בקרוב. אם אתה בעניין של משהו קצת אחר ומוכן לנסיעה לא קצרה - יש הופעה אקוסטית ב"רדיו בר" קיבוץ בית קשת ביום שישי הקרוב. זה חוויה לכל מעריץ, באמת משהו מיוחד, אבל זה חתיכת נסיעה (זה נמצא 5 דקות לפני צומת גולני - שעה וחצי-שעתיים נסיעה מתל אביב). אם אתה רוצה יש פרטים על ההופעה הזו באחד השרשורים האחרונים כאן בפורום... אם אתה מעדיף לחכות להופעה במרכז תבוא לבקר כאן בפורום - אנחנו מעדכנים ברגע שיש לנו מידע...

נטלייי

New member
ברוך הבא יניב ../images/Emo24.gif

ההופעה ביקב בהחלט היתה מעולה
עוד הופעה מומלצת זה ההופעות האוקסטיות, כמו שליאור כבר כתבה מעלי יש השבוע אי שם בצפון. אם אתה יכול להגיע לשם, זה בהחלט מומלץ. לגבי ההופעה מערוץ 1 - אני די בספק אם ברשות השידור יתנו לך אותה וגם אם כן הבנתי שהם גובים הרבה כסף. לפני חצי שנה או שנה בערך, שידרו את זה הרבה בערוץ 33. יש לי את זה מוקלט, אבל בווידאו.

יניב95

New member
תודה רבה

לצפון כנראה שאני לא יזיז את עצמי -סטודנט בתקופת מבחנים (קשה קשה), נחכה שהם יהיו במרכז בקשר למופע - השאלה אם רוממה בכלל יענו ואםן יש איזו טלפון שאפשר ליצור איתם קשר. אגב למי שמעניין אותו השיר האהוב עלי - אומנם לא מקורי של אתניקס (אהוד מנור כתב נראה לי) אבל בהחלט הביצוע שלו חזק הוא אגדת השמש והיירח בדואט עם ריטה- ראיתי אותו שהייתי קטן בפסטיגל- זה היה הדבר הכי טוב שם.

למעלה